26.09.2018
Me työskentelemme Ruuhikoskella - esittelyssä puutarhuri Miia

Noin kuukausi takaperin aloitimme uuden juttusarjan, jossa esittelemme meillä Ruuhikoskella työskenteleviä ja vaikuttavia henkilöitä. Tällä kertaa on vuorossa puutarhurina työskentelevä Miia, jonka kädenjälkeä moni pelaaja onkin ihastellut kauden aikana klubitalon ympäristössä.


Kuluneen kauden aikana moni pelaaja, niin vieras- kuin omankin seuran, on kierroksen jälkeen tullut kehumaan klubitalon ympäristössä olevia kauniita istutuksia. Kunnia niistä kuuluu puutarhurillemme Miia Vaijalle.

Miia aloitti Ruuhikoskella työskentelyn vuonna 2008, ja toimii siis kentänhoidon puolella puutarhurina. Miian vastuulla on puutarhan hoitoon ja klubin ympäristön siistinä pitämiseen liittyviä tehtäviä, kuten puiden leikkaamista, kärrykatoksen siistimistä, kukkien tilausta ja istutusta sekä niiden hoitamista, ja tietenkin uusien istutusalueiden suunnittelua.

- Tänä kesänä erityisen paljon aikaa on vienyt kukkien kastelu, kun taivaalta ei vaan ole tullut vettä, Miia kertoo.

Ruuhikoskella työskentelystä Miia pitää erityisesti työn itsenäisen luonteen vuoksi.

- Melkein koko kesä menee niin, että kenenkään ei tarvitse sanoa, mitä pitää tehdä. Improvisoin paljon itse, jos huomaan että jokin asia kaipaisi huomiota, Miia pohtii.

Yksi työssä viihtymiseen vaikuttava tekijä on tietenkin mukava työporukka.

Ruuhikosken henkilökunnassa Miia kuuluu siinä mielessä vähemmistöön, että golfia hän ei ennätä pelaamaan.

- Suoritin kyllä green cardin vuonna 2008 ja aloitin innokkaasti pelaamaan, mutta töiden jälkeen ei enää jaksa jäädä kentälle, kun on siellä jo koko päivän ollut, Miia pohtii.

Vapaa-aika sen sijaan kuluu muun muassa ratsastuksen parissa, sekä lenkkeillen ja kuntosalilla käyden.

- Hoidan puutarhaa myös kotona, joten sitäkin voi pitää harrastuksena, Miia kertoo.

DSC_0796.JPG


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry