30.10.2018
Trackman uudistuksia ja muutoksia

Trackman uutisia ja muutoksia

Kesän aikana Trackman on uusiutunut kahdesti uusilla päivityksillä. Isoimmat muutokset ovat: Virtual golf (Trackmanin oma simulaattori) , Closest to Pin (lähemmes lippua) ja On Course Practice toiminnot.
Virtual Golf on ensi näkemällä miellyttävä. Grafiikka on ehkä jopa tarkempi kuin E6-simulaattorissa ja huonot lyönnit näkyvät todenmukaisina. Kenttiä on noin 20 ja viimeisimmässä päivityksessä tuli lisää myös St Andrewsin kentät. Nyt siis selvisi syy miksi E6 ei saanut sopimusta uudelleen näistä kentistä. Useat EPG:n pelaajat, jotka ovat käyneet pelaamassa St Andrewsissa, pääsevät siis muistelemaan Old Coarsen legendaarisia väyliä ja bunkkereita.
Closest to Pin antaa mahdollisuuden kehittää toden tuntuisesti lähipeliä tai kisata vaikka kaverin kanssa lähemmäs lippua kilpailuna. Pelaajalla on 3 yritystä joka Par 3 väylällä.
On Course Practice antaa mahdollisuuden harjoitella avauslyöntiä valitulla kentällä/väylällä niin monta kertaa kuin haluaa. Rangen sijaan nyt ei riitä, että lyönti on pitkä, vaan se pitää saada myös osumaan väylälle. Samalla tavalla voi treenata lähestymislyöntiä greenille halutusta paikasta eri mailoilla.

Muutoksia harjoitteluun
-Trackman tuntiveloitus alenee 5 euroon/tunti (aiemmin 8 €). Hinta on voimassa tämän vuoden loppuun saakka (31.12.2018).

-Harjoittelussa pelaajat käyttävät jatkossa omia palloja (tai lyöntipaikan rangepalloja).
Pallojen pitää olla hyväkuntoisia (ei säröjä) ja puhtaita. Niissä EI SAA olla tussilla tehtyjä viivoja tai tunnistusmerkintöjä. Tussi tarttuu valkoiseen lyöntikankaaseen.

Ingolf- lyöntihalli:
Neljä (4) lyöntipaikkaa ja puttigreeni. Ingolf kulkuoikeuden maksu 50€/ kalenterivuosi. Kulkuoikeus uusiutuu automaattisesti seuraavalle vuodelle, ELLEI sitä peru itse etukäteen. Laskutus tammikuussa.

Huipputeknologian (parasta mitä rahalla saa) Trackman 4 lyöntianalysaattori/simulaattori. Ajanvaraus Nexgolf-järjestelmän kautta jäsenen omilla tunnuksilla.
Edellytyksenä harjoittelulle ja pelaamiselle ingolfissa on EPG ry:n jäsenyys ja ingolf kulkuoikeuden lunastaminen.
Ilmoita, jos haluat kulkuoikeuden Ingolfiin Jyri Sarvikkaalle (0500 565911) ,niin saat Ingolf kulkukortin.
Ingolf hallin osoite: Runkotie 2, Seinäjoki

Tervetuloa treenaamaan

Harjoituspaikka toimikunta


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry