08.10.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 41

Hyvää maanantaita EPG:läiset!

Vaikka tähän viikon alkuun saadaankin pari sateista päivää, niin loppuviikon ennuste näyttää golffaamisen kannalta oikein hyvältä.

Lähtöaikoja on suljettu aamuisin kylmyyden vuoksi tavallista myöhempään. Jos kenttä ei näytä kuuraiselta ja haluaisit mennä pelaamaan, kysythän aina kenttähenkilökunnalta luvan!

Viikkokisoja ei tällä viikolla enää ole. Lauantaina kuitenkin kisaillaan vielä kolmen hengen scramblen merkeissä! Lisämausteena kisassa on se, että joukkueen jokaisella pelaajalla saa olla mukanaan vain putteri ja kaksi vapaavalintaista mailaa. Ilmoittautumiset torstai-iltaan mennessä, ja ainakin tällä hetkellä lauantain sääennuste vaikuttaa lupaavalta. Myös ravintola on avoinna kilpailupäivänä.

Loppuviikosta on tarkoitus julkaista tämän kauden viimeinen Swingi, jonka pääsette jälleen lukemaan sähköpostiin tulevan uutiskirjeen kautta tai nettisivuiltamme. Tällä kertaa mukana on kuulumiset sekä yhtiön että seuran puheenjohtajilta, ja lisäksi pääsette lukemaan kiinnostavia juttuja seuramme tavallisista golffareista. Uutiskirjettä voi odotella sähköpostiinsa todennäköisesti perjantaina 😊

Hyvää viikonalkua!
- Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry