27.10.2018
Kuluneesta kaudesta (ja vähän viestinnästäkin)

Taas se tuntui tulevan aiempaa nopeammin - syksy nimittäin. Juurihan sitä vasta järjestettiin Juhannuskisaa, ja eivätkö mestiksetkin olleet ihan hiljattain. Eihän kausi siis vielä voi olla ohi, vai voiko? Tänä vuonna saatiin nauttia harvinaisen hienosta kesästä, ja aurinkoisia pelisäitä riitti poikkeuksellisen pitkälle lokakuuhun. Ollaan siis kiitollisia tästä upeasta golfkaudesta, kyllä se kevät sieltä taas nopeasti tulee.

Koska viestintäasiat ovat itselleni lähellä sydäntä, niin tulee tätä golfyhteisön toimintaakin tarkasteltua jatkuvasti siitä näkökulmasta. Otetaan vaikka esimerkkinä kolme kertaa kauden aikana ilmestyvä Swingi. Tänä vuonna Swingiä on lukenut noin 51% niistä pelaajista, joiden sähköpostiin uutiskirje lähtee. Jos tähän lisätään vielä ne, jotka päätyvät lukemaan Swingiä suoraa nettisivujen tai Facebookin linkkien kautta, niin voidaan sanoa että reilusti yli puolet EPG:n jäsenistä vähintään selaavat uutiskirjettä tai artikkeleita. Viime vuosina tämä luku on ollut hieman alle 50 prosentin, joten on ollut hienoa huomata lukijamäärissä kasvua tänä vuonna!

Ruuhikosken viestintää on pyritty kehittämään jatkuvasti, ja tullaan kehittämään edelleen. Iso rooli tässä kehittämisessä on teiltä golfyhteisön jäseniltä saatu palaute. Aiemmin kesällä pyysimme palautetta viestinnästä ja Swingistä, ja saimme siihen harmillisen vähän vastauksia. Vaikka lukijamääristä ja muusta statistiikasta voidaankin tehdä johtopäätöksiä viestinnän toimivuudesta, niin myös avointa palautetta olisi mukava saada enemmän! Esimerkiksi kesällä aloitetut maanantain viikkoinfot lähtivät alunperin liikkeelle pelaajan toiveesta, ja ainakin palautteen perusteella näistä viikkoinfoista on tykätty. Tässä siis esimerkki siitä, miten jokainen teiltä saatu palaute tai vinkki voi olla arvokas :)

Klubitalo on hiljentynyt vähitellen, kun ollaan menty pidemmälle syksyyn. Ravintola sulki ovensa tämän kauden osalta syyskuun lopulla, ja täytyy myöntää että klubitalo on tuntunut vähän autiolta, kun ei ole ollut ravintolan huippumukavia tyyppejä työkavereina! Mikko, Tanja ja muu ravintolan väki ovat luoneet rentoa ja mukavaa ilmapiiriä Ruuhikoskelle, ja odotankin jo kevättä ja sitä, että pääsee taas työskentelemään heidän kanssaan.

Opiskelu on pitänyt Jonin kiireisenä Joensuussa suurimman osan lokakuusta, ja Mikaelkin on jo palannut opintojen pariin Seamkiin. Itse menen marraskuun alussa taas tuttuun työpaikkaan Maaseutuvirastoon, jossa toimin viestintäsuunnittelijana nyt talvella.

Näihin höpinöihin loppuu tämä kausi minun osaltani, nähdään pikkujouluissa :)

Palvelupäällikkö "PP-Henna" kiittää ja kuittaa, hyvää syksyä!

asd3


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry