21.11.2018
Syysyhtiökokouksen päätöksiä.

Etelä-Pohjanmaan Golfkeskus Oy yhtiökokous pidettiin Framilla maanantaina 19.11.2018.
Kokouksessa oli paikalla runsas määrä osakkaita ja keskustelua asioista käytiin runsaasti kokouksen puheenjohtaja Jorma Soukan johdolla.

Mika Koivupuisto käytti puheenvuoron ennen varsinaista kokousta. Hän kertoi keväällä nimetyn tulevaisuus- työryhmän työskentelystä ja perusteluja päätettäväksi tuotuihin esityksiin. Hän mm. painotti osake-asian ympärillä vellovan negatiivisen keskustelun hidastavan kysyntää osakekaupassa. Päinvastoin golffiin liittyvien positiivisten asioiden esiin tuominen toisi kiinnostusta osakkeen ostamista harkitseville.

Toimitusjohtaja Jyri Sarvikas esitteli vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Uusina käytäntöinä esitettiin vuokrapelaamiseen liittyvää kirjaamismaksua. Hallitus määrittää keväällä maksun suuruuden. Tällä pyritään vähentämään pelioikeuksien alihintaan vuokraamista ja tukemaan vuokrapoolista vuokraamista. Samalla pyritään siihen, että joka vuosi pelioikeuden vuokraajat päätyisivät hankkimaan itselleen osakkeen ja ennenkaikkea sitä, että osakkeella pelaaminen täytyy olla edullisempaa kuin vuokraaminen.
Toinen muutos on, että 70 vuotta täyttänyt osakas voi osakkeensa myynnin jälkeen jatkaa pelaamista ns. osakkaan eduin. Tällöin hän maksaa pelikausikohtaisen pelikausimaksun, joka on yhtiövastikkeen suuruinen.
Vastiketta esitetiin pidettävän ennallaan 675€. Nämä hyväksyttiin yksimielisesti.

Hallitus esitti myös yhtiöjärjestykseen useita muutoksia. Valtaosa niistä oli teknisiä muutoksia ja pykälien stilisointia nykypäivää vastaaviksi.

Tärkeimpinä muutoksina olivat seuraavat:
- yhtiön nimi muutetaan Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:ksi.
- B- ja C-osakkeen voi jatkossa muuntaa A-osakkeiksi ilmoittamalla siitä hallitukselle. C= 3 A-osaketta ja B= 2 A-osaketta.
- Yhtiö voi jatkossa ottaa vastikkeettomasti vastaan omia osakkeitaan hallituksen vuosittain määrittämän määrän. Hallitus tuo vuosittain budjettiesityksen yhteydessä esityksen vastaanotettavien osakkeiden määrästä. Se voi tietenkin olla myös 0 kpl.

Yhtiöjärjestysmuutokset hyväksyttiin yksimielisesti ja se lähtee PRH:n hyväksyntään. Sieltä päätöstä odotellaan keväälle 2019.

Hallitukseen tulevalle kaudelle valittiin Martti Lehtivuori, Antti Tokkari, Jarmo Marttala ja Jouni Marttala. Kaupungin edustajiksi valittiin Aarne Heikkilä ja Anne Kotila. Varajäseniksi valittiin Esa Mäntynen ja Antti Peltoniemi.

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry