EPG ry, Golfseura täynnä toimintaa
Golfseurassamme tapahtuu ympäri vuoden. Edellisen pelikauden päätyttyä aloitetaan välittömästi uuden suunnittelu. Syksyllä muistetaan hyvin edelliskauden kohokohdat ja kehitystä vaativat asiat. Näiden perusteella luodaan toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, joka ohjaa seuran toimintaa kaikkien eniten. Toimintasuunnitelma on luettavissa seuran internet-sivuilla.

Syyskokous ja päättäjäiset pidetään yleensä joulukuun alussa. Siihen mennessä toiminta-suunnitelma ja budjetti on laadittu ja ne hyväksytään jäsenistön toimesta syyskokouksessa. Syyskokouksessa valitaan myös seuralle johtokuntaan erovuoroisten tilalle uudet jäsenet. Tälle toimintakaudelle johtokuntaan tapahtui hieman muutoksia. Kiitokset seuratyötä tehneille johtokunnan monivuotisille jäsenille ja tarmoa uusille vastuunkantajille.

Päättäjäisissä palkitaan edellisen kauden parhaat ja seuratyössä ansioituneet. Meillä on aktiiviset toimikunnat ja mahtavasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Odotamme myös, että jatkossa voimme olla isäntinä kansallisessa isossa kilpailussa.


Uuden kauden valmistelu jo pitkällä

Juniorit pitivät noin kuukauden tauon ja sitten aloitettiin taas uudestaan. Tälle kaudelle valmentajistoon on tullut vaihdoksia. Pro Mika Sormunen ohjaa junioreita ja aikuisten kausikorttiryhmäläisiä talvikaudella. Tuovi Joensuu liittyy pro -tiimiimme keväällä. Uskomme, että meillä on hyvät golfopettajat tulevalle kaudelle. Aloitus on ollut positiivinen ja innostunut. Seuran harjoitushallissa on tänäkin talvena ollut vipinää.

Koulugolfissa Paavolan Erkin johdolla kierretään 19 koulua ja tavataan noin 1800 oppilasta. Siellä markkinoimme Koivupuisto Oy juniorigolfia, jossa tarjoamme 8 harjoittelukertaa ilmaiseksi osaavien valmentajien johdolla.

Vuodenvaihteessa jäsenistölle on tehty tasoitustoimikunnan puolesta tasoitusten vuositarkastus. Annual handicap review – AHR tarkoituksena on saavuttaa Euroopan laajuinen yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä. Lisää AHR:stä löydät Ruuhikosken nettisivuilta uutisista.

Kilpailutoimikunta valmistelee kauden tapahtumia kiivaasti talvikuukausina. Kisakalenteri on valmistunut. Lisäksi toimikunta on päättänyt pelimuodot, sarjat ja kilpailusäännöt. Työ talven aikana on varsin hektistä, jotta kaikki saadaan valmiiksi ennen kuin vuosikirjat ja liiton kenttäoppaat menevät painoon. Toimikunta kokoaa kilpailujohtajat ja tuomarit. Tuomaritoiminnassa tilanne meidän seurassa on kohtuullisen hyvä. Meillä on kansainvälisen tason tuomari, liittotuomari ja useita seuratuomareita. Jos haluat parantaa pelitasoitustasi, niin myös tuomarikurssi tekee sitä ja avaa koko lajin uudelle tasolle. Sanonta ”tieto on valtaa” pätee tässä kohtaa enemmän kuin hyvin.

Tulevalla kaudella seuratapahtumia järjestetään yli 100 kappaletta Ne painottuvat kilpailu-tapahtumiin ja viikkokisoihin. Tulkaa kaikki mukaan heti alusta lähtien. Lisäksi järjestetään klinikoita jäsenistölle ja aloittaville pelaajille tutustumistapahtumia. Kauden alussa vietetään kansallista golfviikkoa, jossa pääpaino on tänä vuonna senioreissa.

Hyvä golffari, seuran puolesta toivomme sinulle mukavaa golfkesää. Tuothan muutaman uuden kaverin tutustumaan Ruuhikoskelle. Tälle vuodelle on viritetty mukavia starttipaketteja, johon kuuluu opetus, seuran jäsenyys ja pelioikeus, kaikki yhteensä 395:-.

Uutta Swingiä rakentaen

Juha-Pekka Soini
EPG ry, puheenjohtaja

Juha-Pekka Soini

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »