EPG ry juhlii 30-vuotista taivaltaan
Etelä-Pohjanmaan Golf ry täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Sen kunniaksi järjestetään juhlaviikko heti heinäkuun alkuun. Juhlaviikko alkaa lauantaina 2.7.2016 juhlakilpailulla ja iltajuhlalla ja päättyy 9.7.2016 Tango-Openiin. Juhlaviikon aikana tullaan järjestämään myös muita jäsenistölle suunnattuja tapahtumia ja kilpailuja. Merkitkää viikko heti kalenteriinne. Juhlitaan silloin koko viikko suurella joukolla golfyhteisömme merkkivuotta.


Seura perustettiin kehittämään golfia

Kun Etelä-Pohjanmaan Golf Ry (EPG) perustettiin toukokuussa 1986, oli golfin pelaaminen Suomessa aivan eri tasolla kuin nykyisin. Maassa oli valmiina neljä 18-reikäistä (Tali, Espoo, Turku, Sarfvik) sekä 13 vähintään 9-reikäistä kenttää. Jäseniä maamme 26 golfseurassa oli samaisena keväänä 6671. Naapurimaassamme Ruotsissa oli tuolloin 184 kenttää ja noin 123 000 pelaajaa. Tänään Suomessa on 147 luokiteltua golfkenttää ja pelaajien lukumäärä on runsaat 143 000.

EPG ry:n ensimmäisen johtokunnan puheenjohtaja oli Antti Peltoniemi. Sihteerin työt teki Kyösti Kaminen ja seuran kapteeni oli Timo Peltokoski. Nuoren golfseuran toimintasuunnitelmia hallitsi usean vuoden ajan kaksi asiaa: jäsenhankinta ja koulutus sekä toisaalta oman golfkentän aikaansaaminen.

Vuoden 1986 syyskokouksessa hyväksyttiin seuran ensimmäinen budjetti. Se oli loppusummaltaan 7020 markkaa. Budjetti perustui siihen oletukseen, että seuran jäsenmäärä olisi noin 50. Nykyisin Epg ry:n jä-senmäärä on noin 1400.


Kuvakollaasi

Monilla teistä on varmasti hyviä kuvia erilaisista tapahtumista, kilpailuista ja juhlista Epg ry:n ja Ruuhikosken 30-vuotistaipaleelta. Olisi hienoa, jos te jäsenet voisitte lähettää näitä digitaalisessa muodossa. Koostaisimme niistä kuvakollaasin, jota voisimme pitää esillä juhlavuoden aikana. Näitä kuvia voitte toimittaa osoitteeseen: jyri.sarvikas@ruuhikoskigolf.fi . Jos kuvien tiedostot ovat suuria, ne voi toimittaa myös muistitikulla Jyrille.

30-vuotis juhlatoimikunta

Mika Koivupuisto, Terttu Karhumaa, Antti Peltoniemi

IMG_0001

Tältä näytti EPG:n johtokunta virallisessa potretissaan vuonna 1992. Eturivi vasemmalta: Esko Nummi, Liisa Luoto, Antti Peltoniemi (pj), Pertti Ilkka. Takarivi vasemmalta: Jarkko Sirola, Toimi Aho, Mikko Kivistö, Markku Viertola, Antti Kylmäkoski.

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »