Etelä-Pohjanmaan Golfkeskus Oy:n 25v -juhlavuosi
Paljon on ehtinyt vettä virrata Ruuhikoskessa sen jälkeen, kun golfkenttä moninaisten vaiheiden jälkeen lopulta päätettiin rakentaa Latovuori - Ruuhikoski -alueelle 1980-luvun lopulla. Sen aikaiset lajin harrastajat sekä virkamiehet, kuntapäättäjät ja liikemiehet veivät aktiivisesti kenttähanketta eteenpäin. Ilman näitä ennakkoluulottomia, ja voisi sanoa myös kunnianhimoisia, toimijoita, emme pääsisi tänään pelaamaan yhdellä Suomen hienoimmista golfkentistä. Kiitokset siitä niille Swingin lukijoille, jotka ovat olleet mukana jo toiminnan käynnistysvaiheessa ja edelleenkin viettävät aikaansa golfin parissa tavalla tai toisella.

Viime vuonna oli EPG ry:n 30-vuotisjuhlat. Tänä vuonna puolestaan juhlitaan 25-vuotiasta EPG osakeyhtiötä. Juhlia vietetään elokuun 12. päivä oman väen kesken juhlavasti, mutta silti rennosti. Ensin päivällä pelataan 25v -juhlakilpailu ja sen jälkeen jatketaan klubilla. Ruokailun, puheiden, kakkukahvien ja palkintojenjaon jälkeen on vapaata seurustelua sekä livemusiikkia. Jos siis päivän golfkisan jälkeen vielä riittää virtaa, niin vielä voi pistää jalalla koreasti. Tapahtuma on tarkoitettu osakkeenomistajille ja kilpailukutsu löytyy Nexgolfista.

Ilahduttavaa on, että illan virallisessa osuudessa kuullaan asioita ja ehkä tarinoitakin sekä yhtiön alkuajoista että tästä päivästä, ja kenties tulevista näkymistäkin. Kunnallisneuvos Kari Maunula, joka oli Nurmon kunnanjohtaja yhtiön perustamisen aikana, muistelee omassa puheenvuorossaan mm. golfkentän maahankintoihin liittyviä tapahtumia. Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, myös itsekin golfin harrastaja, tuo juhlaan Seinäjoen kaupungin tervehdyksen. Juhlapuhuja on itseoikeutetusti Antti Peltoniemi. Hän on ollut sekä vahvasti vaikuttamassa lajin tunnettavuuden lisäämisessä tällä alueella, että yhtenä perustajajäsenenä EPG ry:ssä. Hän on ollut myös aktiivisesti mukana golfkenttähankkeessa yhtiön puolella niin perustamisessa kuin myös toiminnan käyntiin saattamisessa. Peltoniemi on toiminut pitkään yhtiön hallituksessa, toimien myös sen puheenjohtajana vuosina 1991 - 1995 ja 2003 - 2007.

Toivotaan, että säät suosivat elokuista lauantaita, jotta juhlakilpailu voidaan pelata aurinkoisessa säässä ja kesän lämpöä riittää vielä iltajuhlaan.

LL

IMG_0143.JPG
Ruuhikoskella juhlitaan tänä kesänä 25-vuotiasta osakeyhtiötä.

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »