Haaste naispelaajille - sama myös miehille
Vuosi 2017 on Suomen Golfliiton toiminnassa naisten teemavuosi. Kansallisen golfviikon 5.-11.6.2017 teemana on Naiset ensin ja tavoitteena on uusien naisharrastajien saaminen lajin pariin. Myös EPG ry:llä on tavoitteena saada lisää uusia jäseniä ja erityisesti naisia sekä tyttöjä mukaan toimintaan.

Yritämme tavoittaa naisia eri viestintäkanavia käyttäen. Tarkoituksena on myös jalkautua joihinkin tapahtumiin mukaan, jotta pääsemme henkilökohtaisesti kertomaan tästä terveyttä edistävästä harrastuksesta, sen sosiaalista merkitystä unohtamatta ja ennen kaikkea annamme kasvot naisgolfille.

EPG ry oli myös edustettuna Liikkuva koulu -tapahtumassa, jossa tytöillä niin kuin pojillakin oli mahdollisuus tutustua lajiin lyöntiharjoituksineen. Tässä samalla menkööt kiitokset seuran senioreille aktiivisuudesta ja työpanoksesta kyseisessä tapahtumassa.

Meillä jokaisella naisjäsenellä on tuttavapiirissämme naisia, jotka eivät ole lajiin vielä tutustuneet. Kannustan ja haastankin nyt teitä jokaista listaamaan mielessään kymmenen tuttavaa tai sukulaista, joiden kanssa ottaa puheeksi tämän mukavan harrastuksen. Houkutelkaa heitä mukaan harjoituskierrokselle Ruuhikosken kauniiseen miljööseen tai pitäkää pienet puttitreenit harjoitusgreenillä ja osallistukaa Easy StartUp -kisaan. Tähän takaysillä pelattavaan parikisaan toinen pelaajista voi tulla mukaan ilman green cardia ja osallistua peliin puttaamisella. Olen varma siitä, että moni kentän livenä nähtyään innostuu ja ilmoittautuu kurssille.

Kun saat yhdenkin tuttavistasi innostumaan lajista ja me muut teemme saman perässä, saamme helposti kymmeniä uusia jäseniä. Tämä sama haaste koskee totta kai myös miehiä. Muistutan tässä vielä porkkanasta, joka jokaista jäsentä odottaa: kun tuot seuraan uuden jäsenen, saat itse lounaan klubiravintolassa ja 10 polettia pallokoneeseen.

Otathan haasteen vastaan! Kasvattakaamme yhdessä mukavaa ruuhikoskiyhteisöä!

Kansallinen_Golfviikko_2017_banneri_980x400_1

LL

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »