Ingolfin uudet tuulet
Ingolf muuttanut ilmettään tämän syksyn aikana huomattavasti. Lyöntipaikkojen ympäristöä on maalattu ja siivottu ylimääräisestä roinasta. Puttigreenin ympärille on myös viritetty maisemakuvia kentältämme.

Marraskuun alusta aloitetut juniorivalmennusryhmät ovat täydessä vauhdissa. Tammikuussa alkavat myös Pro Training-ryhmät, joiden suosio on kasvanut entisestään. Osa ryhmistä harjoittelee myös lauantaisin, jotta vapaita iltavuoroja jäisi myös yksittäisten pelaajien käyttöön.


Ingolfiin on hankittu Suomen ensimmäinen Trackman 4

Trackman 4 lyöntianalysaattori/simulaattori on jäsenistön käytössä tammikuusta alkaen. Entisen kahvion tilalle rakennettu lyöntipaikka on lähes valmis. Myös muut projektiin liittyvät muutostyöt on tehty, mm. ulko-ovi on asennuttu ja käynti tiloihin tapahtuu nyt oven sähkölukon avainkortilla.

EPG Ry jäsenillä on kohta mahdollisuus käyttää Trackmania harjoitteluun, valmennukseen tai esimerkiksi mailojen fittaukseen. Seuran hankkimalla True Golf E6 simulaattoriohjelmalla EPG:n pelaajat voivat lisäksi pelata talvisin esimerkiksi kahden, kolmen tai neljän pelaajan ryhmissä golfia todenmukaisissa olosuhteissa. Simulaattorin myötä ingolfiin sopii näin ollen myös iltasinkin neljä pelaajaa aiempaa enemmän.


Varaukset Nex-golfista

Simulaattorin voi varata nexgolf –ohjelman avulla. Pelaaja voi varata tunnin omilla tunnuksilla ja laskutus tapahtuu varauksien mukaan. Trackman lyöntianalysaattorin/simulaattorin (vain EPG jäsenmaksun ja ingolf avainkortin maksaneille jäsenille) tuntihinta on 12 euroa.

Suomessa on tällä hetkellä yksi Trackman III -pohjainen simulaattori. Tammikuussa ingolfissa on maamme ensimmäinen Trackman 4-simulaattori. Rehellisesti sanoen jäsenemme pääsevät nyt harjoittelemaan talvella mitä parhaimmissa ja todenmukaisimmissa sisä-olosuhteissa.

Kari Rytkönen

 trackman
Tältä näyttää uudistunut Ingolf.
 Ingolf ja trackman
Trackman 4:n suorituspaikka on viittä vaille valmiina.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »