Kisatulokset

Viikkokisat 2014
Senioreiden viikkokisatulokset 2014 on julkaistu Ruuhikoskella ilmoitustaululla ja nettisivuilla. Tulospalvelusta on vastannut koko kauden ajan ansiokkaasti Tapio Räsänen.
Viimeinen viikkokisa pelattiin 23.9. haastavassa säässä. Syksy saa mutta kesän muistot lämmittävät.
Excel-taulukon välilehdiltä löydät eri sarjat. Kauden tulokset ja tuloskehityksen näet klikkaamalla Excel-taulukon ruudullesi
Lisätietoja saat Tapio Räsäseltä, p. 044 251 9261

SENIORIT TALVILOMALLE - VIIKKOKISOISSA OLI 40 ERI VOITTAJAA
Seniorien kilpailukausi päättyi 27.9. nelipalloparikisaan. Voittajiksi pelasi pari Esko Viertola/Osmo Kiviluoto pistein 43. Seuraavat sijat menivät tasapistein 41 järjestyksessä Pauli Salokorpi/Pekka Wirman, Anneli Räsänen/Tenho Hakola ja Paula Hautala/Raija Salmi. Kisan jälkeen nautittiin toimikunnan tarjoama maukas lounas ja jaettiin palkinnot kesän kisoista.
Viikkokisoissa oli tasaiset kamppailut voitoista. Kisoihin osallistui yhteensä 145 eri pelaajaa, naisten sarjassa 33, miesten pb-sarjassa 65 ja miesten lp-sarjassa 47 osanottajaa. Kahdeksan henkeä pelasi kaikki 17 viikkokisaa. Tasaisuutta kuvaa se, että voittajiksi selviytyi kaikkiaan 40 eri henkilöä.
Naisten pb-sarja kääntyi syksyn hyvän loppukirin ansiosta Eve Ojalan voitoksi pistein 239, Anneli Räsänen kokosi 238 ja Kaarina Malkamäki 231 pistettä.
Miesten pb-sarjassa keräsi Markku Matikainen 238, Rainer Berg 237, Seppo Kivelä 237, Martti Vierula 236 ja Jorma Takala 236 pistettä, siis tosi tasainen kärki.
Mieten lyöntipelisarjan voitti Pauli Salokorpi netolla 511. Seppo Malkamäki nousi syksyä kohti uhkaamaan Paulin voittoa päätyen toiseksi tuloksella 514. Matti Puuska oli kolmas tuloksella 529 ja tuloksella 522 olivat seuraavina Osmo Kiviluoto, Raimo Vesala, Timo Martikkala ja Esko Kuivalainen.
Koko kilpailukausi oli mitä parhainta ja mukavinta kuntoliikuntaa hyvässä seurassa ja jokainen seniori ansaitsee isot kiitokset tuon fyysisen ja henkisen hyvänolon tuottamisesta itselleen ja kanssapelaajilleen.
Kaikkien sarjojen kärkipelaajien välisen ensimmäisen superseniorikisan voitti Martti Vierula.
Kasvot kaikelle toiminnalle antoi tämän vuoden esimerkkipelaajana Matti Välimäki, jonka seniorikapteeni palkitsi Suomi-takilla tunnustuksena vuoden positiivisena seniorina.
Senioritoimikunta kiittää toimintaan osallistuneita antoisasta vuodesta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraavaan kauteen sloganilla: Ajattele positiivisesti! (tr)

Marja-Leena Sillanpää menestyi aluetour-finaalissa Maskussa
Seniorien aluetour finaali pelattiin Maskussa 6.9. EPG:sta karsintojen kautta finaaliin pääsivät Marja-Leena Sillanpää ja Pentti Martikkala.
Mannu pelasikin mainion kierroksen ollen scr-kisassa toiseksi paras 86 lyönnin tuloksella. Parhaalla oli 85-lyöntiä. Hyvä lyöntitulos oikeutti netolla 77 lyöntiä tasoituksellisessa kisassa 6. sijaan 29 kilpailijan joukossa.
Seuraotteluissa kuumana kesänä kylmää kyytiä!
Kesän 4-seuraottelua pelattiin seuraavin tuloksin:
Tammergolfin seniorit vierailivat Ruuhikoskella kesäkuun 24. päivä. Tämä ottelu voitettiin pisteillä 334 TG:n saadessa 302 pistettä.
Vaasassa käytiin 11.8. luovuttamassa edellisvuonna voitettu kiertopalkinto taas vuodeksi heille shokkilukemin 364 / 310 pistettä Vaasan hyväksi.
Kotivoittoa lähdettiin tavoittelemaan Ruuhikoskella Kuortanetta ja Kauhajokea vastaan käydyssä seuraottelussa 18.8. Toisin kuitenkin kävi, sillä Botnia-Golf nappasi tiukan väännön jälkeen voiton 329 pisteellä meidän 321 pistettä vastaan. Kuortane tarjosi hyvän vastuksen pistein 291.
Viimeinen seuraottelu käytiin taas Vaasassa 25.8. ja mukaan tuli myös Kokkola. Vaasa oli taas tyly isäntä pistein 342 ja EPG voitti hädin tuskin Kokkolan pistein 270. Kokkolan saalis oli 261-pistettä.
Syksyn kilpailuruuhkan takia osanottohalukkuus jäi otteluihin turhan vähäiseksi. Toivottavasti ensi vuonna seuraotteluihin lähtee enemmän väkeä mukaan. (TR)

Anneli, Osmo ja Antti ykkösväylällä valmiina torstain kisaan. Pelkäämättä vain pallot sumun sekaan. Toisessa kuvassa Jouko Salo ja Raija Salmi katsovat sumun jo hälvetessä valoisaan tulevaisuuteen.
SENIORIT SYYSMATKALLA NAANTALIN AURINGOSSA JA "LONTOON SUMUSSA"

Seniorien syysmatka 10.-11.9 Naantalin Kultarantagolfin maisemiin onnistui loistavasti. Molempina päivinä perussää oli lämmin ja aurinkoinen, mutta torstain aamulähdöille antoi pikantin lisämausteen hernerokkasumu, joka aiheutti melkoista pallojen hakemista, koska näkyvyyttä oli vain muutama kymmenen metriä. Kaikki kuitenkin selvisivät eksymättä perille ja hyvistä pelaajista paras oli Esko Pollari kahden kierroksen pistetuloksella 65. Tiukan vastuksen tarjosivat Anneli Räsänen ja Leena Ulvila, joilla oli sama pistemäärä kuin voittajalla.
Parhaan scr-tuloksen saavutti miehissä Kari Rytkönen 163 lyönnillä ja naisissa Anneli Räsänen 185 lyönnillä.
Bussimatkalla käydyn visailun parhaaksi tietäjäksi osoittautui Pirkko Mäkelä-Vähäkangas saatuaan kaikkiin 10 kysymykseen vastaukset kohdalleen.
Kultarannan kenttä oli loistavassa kunnossa ja upea klubirakennus ystävällisen ja palvelualttiin henkilökunnan ja oheispalvelujen myötä tarjosi retkeläisille hienon syysmatkaelämyksen. (TR)
JK. Tulokset löytyvät Kultaranta-golfin kotisivuilta kilpailukalenterin kohdalta.

MUUTAMA KOKOUSUUTINEN
Senioritoimikunta keskusteli viime kokouksessaan mm. shoot out-kisan karsinnasta viikkokisan 5.8. yhteydessä. Se pelataan samoin kuin itse kisa eli tasoituksettomana scrathinä. Viikkokisapelaajista niiden, jotka aikovat shoot outiin, on siis pelattava reikä aina loppuun. Tämä koskee pb-pelaajiakin. Shoot outiin pääsee 10 parasta kustakin sarjasta ja joka sarjan paras saa palkinnoksi syysmatkan Naantaliin. Matkaa ei saa myydä eikä sitä saa rahana eli matkalle on voittajan joko lähdettävä tai ei. - Kevätmatkastakin puhuttiin. Tallinna nousi suosikkikohteeksi. - Seuraottelu Vaasan senioreita vastaan käydään Vaasassa 11.8. Toimikunta maksaa osallistujain kilpailumaksun, mutta jokainen saa itse huolehtia matkansa. - Jouduttiin palaamaan asiaan, joka oli esillä edelliskesänäkin. Viikkokisapelaajan ei tule esittää caddielle toiveita omasta peliseurastaan. Vain se toive hyväksytään, että pariskunnat saavat lähtöajat lähelle toisiaan. -ph

________________________________________
PULLAKAHVIT VIIMEISISSÄ VIIKKOKISOISSA
Senioritoimikunta päätti torstaina 28.8.2014 kolmituntisessa kokouksessaan mm., että kauden viimeisissä viikkokisoissa tarjotaan osanottajien virkistykseksi pullakahvit. Kahdessa seuraavassa kisassa tarjoajina ovat sponsorit eli LähiTapiola ja Oma Säästöpankki ja kahdessa viimeisessä kisassa senioritoimikunta. Viimeisessä viikkokisassahan valitaan superseniori, parhaista paras. Kisaamaan ovat oikeutettuja kunkin sarjan kuusi parasta ja mahdolliset tasatulokset. Supersenioriarvosta kisailevat lähtevät porukalla viimeisissä lähdöissä.
Keskusteltiin pitkään myös kenttävalvonnasta, joka on seniorien vastuulla. Hyvää on ollut mm. se, että greenejä on hyvin paikattu, sillä valvojat ovat huolehtineet, että pelaajilla on greenihaarukka käden ulottuvilla. Oppimista valvojilla on siinä, että muistavat vuoronsa, siivoavat auton vuoron jälkeen ja laittavat lataukseen. Ehkä vielä on korostettava, että valvoja ajaa karheikossa, ei väylällä. On huomattu, että koulutusta on annettava tablettitietokoneen käytössä. Valvojain huoleksi saattaa tulla myös tiiauspaikkojen kunnon seuranta, jos niin sovitaan uuden kenttämestarin kanssa. Auto varustetaan ensi kaudella voimakkaammalla hälytyssireenilla, jos valvoja joutuu keskeyttämään pelaamisen ukkosen takia.
Senioreille ei järjestetä talviharjoittelua WallSport-areenalla syyskaudella osanottajien vähyyden takia, mutta heti uuden vuoden alusta aloitetaan.
Puhuttiin myös sanktioista eli esim. pelikiellosta, jos pelaaja jättää tulematta kisaan, vaikka on ilmoittautunut, tai keskeyttää kisan sään takia. Tähän eivät säännöt anna myöten kuin terveydellisistä syistä. Tulematta jättäminen tai keskeyttäminen saattaa estää pelikaveriksi määrätyn kilpailijan osallistumisen, sillä hänhän ei voi pelata yksin.
Suurin osa kokousasiosta oli kuluvan pelikauden kokemusten keräämistä sekä uuden kauden suunnittelua niiden perusteella.-ph
________________________________________
SHOOT OUT -MESTARIT
Senioreitten shoot out-mestaruudet ratkottiin 10.8.2014. Naisten sarjan voittoon pelasi Tuula Saari, toiseksi tuli Raija Salmi ja kolmanneksi Paula Peltokangas. Miesten lyöntipelisarjan ykkönen oli Matti Välimäki, joka viimeisellä reiällä kukisti Esko Pollarin uusinnan kautta pitkässä putissa vain yhden sentin erolla. Kolmanneksi tuli Heikki Hautala ja neljänneksi Antti Taneli. Miesten pistebogeysarjan voiton korjasi Pekka Haapaharju ja toisena oli Jouko Salo.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry