EPG Etelä-Pohjanman golf ry harjoitusryhmät kesällä 2017

Pikkutiikerit on tarkoitettu 4 – 6 vuotiaille pelureille. Harjoituksissa treenataan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota,

karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä. Harjoitellaan myös lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden

kuuntelemisen harjoittaminen on myös harjoitusten tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuuryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa. Kaikki

harjoitusvälineet seuralta. Säänmukainen vaatetus sekä lenkkarit ovat hyvä varustus.Harjoitukset vetävät seuramme ohjaaja Pasi Laasala.

Hinta 40€. Sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen juniorille ja mahdollisuus lainata seuran golfvälineitä harjoitusalueilla Ruuhikoskella ja rangepallot ovat ilmaiset.

Harjoitukset keskiviikoisin Ruuhikoskella 31.5 – 28.6 sekä 2.8 – 31.8 kello 18.00 -19.00.

Ilmoittautuminen seuran sivujen kautta.Maksimimäärä 12 junioria.

Tervetuloa

Kun tulee kysyttävää ota yhteyttä, Mika Tervala mikatervalagolf@gmail.com, 0503122844

Starttiryhmä

Ryhmän harjoitukset alkavat maanantaina 15.5.2017 Ruuhikoskella. Golfin lajia aloitteleva nuori tai jo hieman harrastanut alkaen esikoulu-ikäisestä ja olet 6-12 vuotias. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat mutta voit käyttää myös omia. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seuraohjaajat Petri Vainio ja Pasi Laasala, tarvittaessa muut seuramme aktiivit ovat tuuraamassa.

Hinta 120€ ja sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa ajalla Toukokuu - Elokuu ja seuran jäsenyyden. Jäsenyyden kautta kuuluu vakuutukset lajille, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Harrasteryhmä Albatrossi

Golfia jo harrastanut juniori joka tuntee lajitekniikan perusteet. Olet 7-15 vuotias. Juniorilla on omat välineet käytössä. Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa keskittyen lajitekniikan vahvistamiseen ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy osittain leikinomainen tekeminen. Harjoituksia vetää seuraohjaaja Petri Vainio ja Pasi Laasala tai muut seuraohjaajat. Osalla tavoitteena on suorittaa pelikoe Par3-radalla kesällä joka oikeuttaa greencardin saamiseen. Greencardin omaavilla taitosasoa kehitetään entisestään jossa tavoitteena on tasoituksesi laskee 36 kohti kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Hinta 150€ 1 kerta viikko ja 2 kertaa 220€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat kesän harjoitusryhmiin.

Tsemppiryhmä Par (HCP 36-54)

Golfia harrastanut juniori jonka lajitaidot ovat jo kehittyneet siten että pelaat tai olet jo lähellä taitotasoa pelaamista ”isolla” kentällä. Talvikaudella harjoittelet 1-3 kertaa ja omatoimisesti 1-2 kertaa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoittelua ja kesällä Par3-radan avulla peliharjoitteluun. Harjoituksia vetää pääsääntöisesti Pro Mika Sormunen ja välillä tarvittaessa seuraohjaaja. Tavoitteena on kehittää taitotasoa siten että tasoituksesi laskee lähelle 36:ta kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Hinta 160€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 220€ ja 3 kertaa 320€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Tsemppiryhmä Eagle (HCP 16-36)

Golfia harrastanut juniori jonka lajitaidot ovat kehittyneet tasolle jossa mahdollisuus pelata lyöntipelikilpailuja golfliiton kilpailuissa. Talvikaudella harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelitilanteisiin. Harjoituksia vetää Pro Mika Sormunen.

Hinta 180€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 240€ ja 3 kertaa 340€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Kisaryhmä (HCP 0-16).

Ryhmässä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja tsemppi-, aluetour, Finish Junior Tour tai myös FT-kisoja. Ryhmäläiset harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa ohjatusti ja omatoimisesti 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoitteluun ja pelitilanteisiin. Harjoituksia vetää Pro Mika Sormunen.

Hinta 180€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 270€ ja 3 kertaa 380€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Harjoitusmaksut ovat osaltaan seuran tukemia ja vanhempia tullaan tarvitsemaan apuna erilaissa tapahtumissa. Kesällä harjoituksissa otetaan huomioon golfliiton kisakalenteri joten tsemppi- ja kisaryhmien harjoituksia ei pidetä kisapäivänä ja edellisenä päivänä. Korvaavat harjoitusajankohdat valmentaja määrittää erikseen. Kelin mukaan tsemppi ja kilparyhmien harjoituksia jatketaan syyskuulle, josta laskutetaan lisämaksu. Tarvittaessa junioreita ohjataan toisiin ryhmiin ja tehdään sekaryhmiä, jos osallistujia ei ole riittävästi jollekin harjoitustunnille.

Tervetuloa harjoittelemaan Ruuhikoskelle.

Sisaralennus nuorimmasta 30€.

 Harjoitteluajat:

Startti- ja harrasteryhmäläiset harjoittelee maanantaisin klo17-18 ja 18-19.

Tsemppi ja kilparyhmien ajat vahvistetaan myöhemmin.

 

EPG ry Juniori- ja valmennustoimikunta.

Mika Tervala

0503122844

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry