Kesän kuulumisia ja valmistautumista tulevaan
Seuran juhlavuosi on lopuillaan myös pelien suhteen. Toivottavasti lokakuun loppu on säiden puolesta suosiollinen ja pelejä voidaan jatkaa raikkaassa kelissä vielä muutamia viikkoja. Kaupungissa oli tapahtumien puolesta vilkasta, kuten meidän seurassakin. Isoin tapahtuma oli luonnollisesti 30-vuotisjuhlaviikko, joka onnistui mielestäni hyvin. Lisäksi kauden toiminta vietiin läpi suunnitellusti. Harjoitukset ja kilpailut olivat hyvin organisoituja. Siitä kiitos seura-aktiiveille.

Kilpagolf nostaa tasoaan vuosi vuodelta. Omavaraisuus liiton kisoissa on lisääntynyt. Tsemppi- ja aluetoureilla osallistujia on aikaisempaa enemmän ja FT:lle on ainakin kolme lisenssiä miesten puolella hankittuna tulevalle kaudelle. Laajuutta kilpailutoimintaan on syytä kasvattaa, jotta tavoite osallistumisesta junioreiden joukkue SM-kilpailuun tulevina vuosina onnistuu. Se kertoo junioritoiminnan tasosta, kun joukkue siellä esiintyy.

SM-mitali tuli jälleen naisten mid-joukkueelta Gumbölestä, nyt pronssisena. Lisäksi Taina Olenius voitti Midtourin kokonaiskilpailun. Junioreiden puolella Arttu ja Jesse Rutanen olivat parhaiten esillä Finnair Junior Tourilla. Lisäksi he saavuttivat vahvan kortin ensikauden FT:lle.

Seuran jäsenmäärä on pysytellyt 1400 jäsenen tasolla muutaman vuoden. Tulevaisuudessa alkavien pelaajien tukemiseen ja määrän lisäämiseen on panostettava. Suunta kahden vuoden aikana on ollut positiivinen.

Kenttämme täyttää ensi vuonna pyöreitä ja mikäs on täyttäessä, kun olosuhteet ovat erinomaiset. Kehitys on ollut hienoa. Hyvä on jatkaa kohti seuraavia tavoitteita.

Seuran ja yhtiön puolella tehty kehitystyö saa kruunun 2018 kun lyöntipelin mestaruuskilpailut pelataan Ruuhikoskella. Tänä vuonna tehtiin esiharjoitus järjestämällä FJT:n osakilpailu. Tulevan kauden suunnittelu on parhaillaan käynnissä, jota toki tehdään koko talven ajan. Toimintasuunnitelma ja budjetti valmistuvat vuosikokoukseen, jossa niistä päätetään. Samalla päättyy oma puheenjohtajakauteni ja tässä haluankin kiittää lukuisia yhteistyötahoja. Henkilöt, joiden kanssa olen saanut tätä työtä tehdä, ovat osoittaneet olevansa sitoutuneita ja todellisia EPGläisiä.

Odotan innolla tulevaa golfkesää, erityisesti klubikilpailuja. Sitä ennen tutustun Trackmanin tuottamaan dataan. Näillä ajatuksilla eteenpäin!

Juha-Pekka Soini
Seuran puheenjohtaja

IMG_1712.JPG
Kesän aikana kentällä on kilpailtu ahkerasti. Tässä alkamassa 30-vuotisjuhlakisa.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »