Säännöt

Kilpailusäännöt 2018

HCP-kilpailujen (lyöntipeli- ja pistebogey-kilpailut) tasatulosten ratkaisutapa on seuraavanlainen. Tasatulostilanteissa voittaa aina se pelaaja, jolla on alempi henkilökohtainen tarkka tasoitus. Ruuhikoskella on tulospalvelussa käytössä NexGolf-järjestelmä, ja järjestelmä laskee kilpailutulokset edellä mainitulla tavalla. Kyseinen tapa on myös Golfliiton suositus.

Tarkennus viime vuonna käyttöön otettuun palkintojenjakokäytäntöön. Myös tulevana kesänä palkittavien tulee olla paikalla palkintojenjakotilaisuudessa saadakseen palkintonsa. Palkintojenjako on tärkeä osa kilpailua, etenkin sponsoriemme näkokulmasta ja sen takia toivomme pelaajilta tilaisuuden kunnioittamista saapumalla paikalle. Kilpailija voi saada palkinnon osallistumatta palkintojenjakoon ainoastaan ilmoittamalla ennen kilpailua joko caddiemasterille tai kilpailunjohtajalle, ettei voi saapua palkintojenjakoon.

Pitkissä kilpailuissa, joissa palkintojenjaon odottaminen saattaa venyä useisiin tunteihin pyrimme parantamaan tulospalvelua, että kilpailijat saisivat mahdollisimman ajankohtaista mahdollisuuksistaan päästä palkittavien joukkoon.

Kilpailutoimikunta

Lataa golfin sääntökirja 2011-2015 golfliiton sivuilta tästä

Kilpailutoimikunta 2018

Ari Tikkala pj
Kari Rytkönen
Marko Honkola
Pauli Niskakangas

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry