Kilpailutoimintaan toivotaan lisää senioreita
EPG ry:ssä on tällä hetkellä yli 600 seniori-ikäistä jäsentä, naiset 50 ja miehet 55 ikäisistä alkaen. EGA (European Golf Association) on päättänyt laskea seniorimiesten ikärajan tulevan vuoden (2016) mestaruuskilpailuissa 50:een ikävuoteen ja jos Suomen golfliitto ja Suomen Golfseniorit laskevat ikärajan myös Suomessa, niin EPG:ssä on lähemmäs 1000 seniori ikäistä pelaajaa.


Uusi kausi alkuun jo tammikuussa

Senioreiden uusi kausi alkaa tammikuussa, ensisijaisesti Ingolfin tiloissa. Uuden Trackman simulaattorin myötä on mahdollista järjestää viikko/kuukausi kisoja aina kentän aukeamiseen saakka. Kisoihin voi osallistua maksamalla edullisen simulaattorin tuntimaksun. Senioreita kehoitetaan käyttämään peleihin päiväaikoja, 2-4 pelaajan ryhmissä minä viikonpäiväna tahansa. Jos tarve vaatii, niin senioreille varataan myös päiväaikoja Wallsportissa keskiviikkoisin lyöntiharjoitteluun.

Tärkein aktiviteetti on suositun senioreiden viikkokilpailun järjestäminen. Viikkokilpailut jatkuvat lähes samalla toimintamallilla kuin aikaisemmin. Myös yhteishengen parantamista ja klubikulttuurin kehittämistä jatketaan mahdollisuudella tarjota ruokailuja yms. tapaamisia viikkokilpailujen ja erilaisten illanistujaisten yhteydessä. Toimikunta osallistuu myös aktiivisesti seuran ja kenttäyhtiön yhteiseen "Ruuhikoski 25-projektiin", jolla pyritään kehittämään edelleen kentän olosuhteita ja pelaajien harrastusmahdollisuuksien parantamista.

Työtäkin on senioritoimikunnalle tarjolla, sillä toimikunta vastaa senioreiden osallistumisesta kentän talkootapahtumiin ja tarvittaessa myös kentän valvonnan järjestämisestä.


Lisää senioreita kilpailemaan

Yksi ensi kesän tavoitteista on saada enemmän seniorinaisia osallistumaan viikkokilpailuihin. Uusi kilpailusarja järjestetään viikkokilpailun yhteyteen jossa kuka tahansa, myös miehet (vähintään 2 pelaajaa) voi kilpailla viikkokilpailun 9 reikäisenä. Senioreiden pelitaitoja ja sääntöjen tuntemusta tullaan parantamaan pron ja kapteenien avustuksella. Lisäksi suositut kevään ja syksyn pelimatkat tullaan järjestämään perinteisesti.

Viime kausi oli hyvä, tehkäämme ensi kaudesta yhdessä vielä parempi.

Golfkautta odotellessa,
senioritoimikunta

Golfkuvat 004.JPG
Golfin pelaaminen onnistuu myös vanhempana, jos niin halutaan.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »