klubi

 

Ravintola Ruuhikoski

Kaudesta 2018 alkaen Ruuhikosken klubitalossa golffareita palvelee uusi Ravintola Ruuhikoski. Mikko ja Tanja Eskolan yrittäjäperheen pyörittämä Vohvelihetki on monille tuttu Seinäjoen keskustasta, ja tänä vuonna ravintola laajensi toimintaansa Ruuhikoskelle. 

Tarjolla on mm. vitriinissä vaihtuvia kahvilatuotteita, ruokaisia salaatteja, á la carte-annoksia sekä arkisin salaatti- ja keittolounas sekä lämmin kotiruokalounas.

Kotiruokalounas tarjolla
ma-la. klo. 11.00-15.00
9,50€ Buffet
6,50€ Keitto
7,50€ Keitto ja salaattipöytä

Ravintola Ruuhikosken lounaslistan löydät täältä

myynti.ruuhikoski(at)gmail.com
050 4649026

Tarvitsetko juhlapalvelua pikkujouluihin tai muihin loppusyksyn ja talven juhliin?

Juhlapalvelu Ruuhikoski on käytössänne lokakuusta huhtikuuhun! Tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen. Kun järjestelyjen toimivuus, joustavuus ja luotettavuus yhdistettynä maukkaaseen ja laadukkaaseen ruokaan ovat tärkeitä tekijöitä valitessanne tilaisuudelle järjestäjää, kääntykää Juhlapalvelu Ruuhikosken puoleen!

 


 

Saunaosastot  ja kabinetti

Klubilla on hyvä mahdollisuus pelikierroksen jälkeen saunoa ja peseytyä viihtyisissä tiloissa.

Miesten pukuhuoneessa on lukittavat pukukaapit 65:lle pelaajalle sekä aidattu vilvoitteluterassi, joka takaa miellyttävän saunan jälkeisen nautinnon.

Saunassa on tilaa kahdeksalle (8) pelaajalle, ja se on lämpimänä aamusta iltaan. Sauna on ollut hyvin suosittu. Tyytyväisyyden takaavat hyvät löylyt! 

klubitalo-kuva3

oleskelu2

sauna

 suihkut

 


 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry