klubi

 

Ravintola Ruuhikoski

Kaudesta 2018 alkaen Ruuhikosken klubitalossa golffareita palvelee uusi Ravintola Ruuhikoski. Mikko ja Tanja Eskolan yrittäjäperheen pyörittämä Vohvelihetki on monille tuttu Seinäjoen keskustasta, ja tänä vuonna ravintola laajentaa toimintaansa Ruuhikoskelle. 

Tarjolla tulee olemaan mm. vitriinissä vaihtuvia kahvilatuotteita, ruokaisia salaatteja, á la carte-annoksia sekä arkisin salaatti- ja keittolounas sekä lämmin kotiruokalounas.

Ravintolasta voi lisäksi varata yksityistilaisuuksia kuten pikkujouluja tai syntymäpäiviä, syksyllä kentän sulkeuduttua. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Kotiruokalounas tarjolla
ma-la. klo. 11.00-15.00
9,50€ Buffet
6,50€ Keitto
7,50€ Keitto ja salaattipöytä

Ravintola Ruuhikosken lounaslistan löydät täältä

myynti.ruuhikoski(at)gmail.com
050 4649026

 

 


 

Saunaosastot  ja kabinetti

Klubilla on hyvä mahdollisuus pelikierroksen jälkeen saunoa ja peseytyä viihtyisissä tiloissa.

Miesten pukuhuoneessa on lukittavat pukukaapit 65:lle pelaajalle sekä aidattu vilvoitteluterassi, joka takaa miellyttävän saunan jälkeisen nautinnon.

Saunassa on tilaa kahdeksalle (8) pelaajalle, ja se on lämpimänä aamusta iltaan. Sauna on ollut hyvin suosittu. Tyytyväisyyden takaavat hyvät löylyt! 

klubitalo-kuva3

oleskelu2

sauna

 suihkut

 


 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry