Mid-toiminta: iloa ja eloa yli 30-vuotiaille golfareille
- Tämä toiminta on saanut mukaan samanhenkisiä ja samanikäisiä golfareita pelaamaan yhdessä. Lisäksi meille on tulossa kaiken aikaa lisää pelaajia kuukausikilpailuihin ja yhteisille matkoille. Näin kertoo Mid-toiminnasta Etelä-Pohjanmaan Golfin Mid-kapteeniksi valittu Antti Tokkari.

Mid toiminta on kehitetty yli 30-vuotiaille golfareille ja sen tarkoituksena on saada yhteistä toimintaa yli 30 vuotiaille pelaajille. Etelä-Pohjanmaalla midit ovat toimineet pari vuotta ja koko ajan toiminta on lisääntynyt.
Kuukausikilpailut olivat pari vuotta sitten ensimmäisenä yhteisenä toimintana ja viime kesänä järjestettiin jo yhteinen pelimatka Kalajoelle, kertoo Tokkari. Viime vuonna meillä oli mukana Kalajoella 24 pelaajaa.
- Tänä vuonna olemme saaneet oman toimikunnan seuraan ja kuukausikilpailut jatkuvat edelleen ja meillä on tulossa heinäkuussa Uumajaan parin päivän pelimatka. Sinne on ilmoittautunut jo 35 pelaajaa, iloitsee Tokkari ja lisää, että ei tässä ihan senioreille pärjätä lukumäärissä, mutta koko ajan mennään ylöspäin.


 

Pelaajat tyytyväisiä

Mid-toiminta on siis löytänyt samanhenkiset ja samanikäiset pelaajat yhteen Seinäjoella.
- Samanikäisten ja samanhenkisen porukan kanssa on mukava pelata yhdessä ja pelimatkat ovat toiminnan kruununa. Näyttää siltä, että koko ajan on tullut lisää porukkaa mukaan. Viimeksi kuukausikisassa oli mukana 36 pelaajaa ja nyt odotetaan sitä hetkeä, että joskus olisi myös aurinkoinen sää, kun pelataan. Kolmatta kesää pelataan, eikä aurinko ole vielä ollut mukana yhdessäkään kisassa. Kuitenkin pelaajia on ollut hyvä määrä, tuntuu, että sille tilausta tälle toiminnalle on, miettii Tokkari.

Midien kuukausikilpailut pelataan takatiiltä ja Tokkari uskoo myös sen olevan yksi kiinnostuksen herättäjä.
- Mid-henkihän on sitä, että suurin osa haluaa näyttää, kuka kukin on ja siitä voidaan kisata juuri tällaisissa kisoissa, missä tiiataan takatiiltä. Näitä kisoja on sen verran vähän, että myös se tuo kiinnostusta kilpailuihin.

 

 Antti Tokkari mid-kapteeni
Pallo ja Midit – hieno yhdistelmä Antti Tokkarin mielestä.


Jatkossa toimintaa halutaan kehittää edelleen ja yksi sen tavoitteista on yli 30-vuotiaiden pelaajien innostaminen lajin pariin. Kuukausikilpailuihin halutaan vakiinnuttaa noin 40 pelaajan osanotto ja myös muun toiminnan innovatiivinen kehittäminen.
- Pikkuhiljaa kehitämme toimintaa pelaajien haluamaan suuntaan. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa keksitään, sillä meillä on hyviä ideoita toiminnasta, kertoo Tokkari.


Yhteistoiminta tärkeää

Vaikka Mid-ikäiset pelaavat omia kilpailujaan, seuran yhteishenki ja yhteinen toiminta on Tokkarin mukaan myös mideille tärkeää. Mideissä arvostetaan sitä, että seurassa on oma Mid-toimikunta ja seura on antanut myös hieman tukea toimintaan. Lisäksi seuran pro Sormunen on järjestänyt Mid-ikäisille harjoituksia, joiden kautta myös tämänikäiset ovat harjoitelleet talven aikana ja sitä kautta kehittyneet pelaajina.
- Yhteistoimintaa tarvitaan myös yhteisillä matkoilla. Yhteistoimintaa tarvitaan ja kun muistetaan se, että meidän toimikunnan vastuulla on muun muassa EPG Internationalin järjestäminen. Ja siihen matkaan innostamme kaikkia mukaan. Se, jos mikä tuo mukanaan lisää myös tätä yhteisöllisyyttä, sillä ajatuksenahan on, että yhdessähän täällä toimitaan ja pelataan, muistuttaa Tokkari. 
TK

Antti Tokkari puttaa
Antti Tokkari kannustaa kaikkia Mid-ikäisiä mukaan toimintaan. Eikä harjoittelu ole koskaan pahasta…

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »