Talven mid-toiminta

Tiistaisin klo 16.30-17.30 Nurmohallilla sulkapalloa maaliskuun loppuun asti, 3€ / kerta. Vakiokävijät vuodenvaihteesta maaliskuun loppuun 20€.

Lauantaisin Pruukin koululla sählyvuoro klo 15.00 eteenpäin.

Wallsportilla perjantaisin klo 20.30-22.00 (pe 9.2. klo 21.00-22.30) golf-harjoitusvuoro, hinta 10€ / kerta. Vuorot tammikuun alusta maaliskuun loppuun saakka. 

 

10.3.2018 Mid-miesten ilta Nurmon kirjaston saunalla, ilmoittautumiset ja lisätiedot facebookin ryhmästä tai antti.piuhola( at ) seinajoki.fi.

Mid-finaali 30.9.

Ruuhikosken MIDien finaali pelattiin loistavissa olosuhteissa 64 pelaajan voimin. Kilpailu pelattiin parikisana, kilpailumuotona four ball leikatuin (3/4) tasoituksin. Kilpailussa oli muutamia erikoissääntöjä: kerran sai palloa potkaista, kerran heittää ja kerran uusia yhden lyönnin greenin ulkopuolelta. Potkimisessa ainakin on kisan jälkeisten kommenttien perusteella paljon parannettavaa, osa kun pääsi lyömään seuraavaa lyöntiä huomattavastikin kauempaa kuin ilman potkua...

Juttua kisan aikana riitti ja nauru raikasi joka suunnasta. Midien toimintasuunnitelmassa mainitaan toimikunnan tehtäväksi luoda "nykyaikainen, rento ja sosiaalinen ilmapiiri". Tässä kisassa tuo tavoite täyttyi kyllä täydellisesti.

 KJ ja Kuusisto.JPG

Ruuhikosken Mietaa Hannu Keski-Jyrä pitää pientä hiljaista hetkeä hukkuneen pallonsa kunniaksi. Taustalla myhäilevä Jarkko Kuusisto odottaa jo seuraavaa Mietaa-imitaatiota.

 

Naiset.JPG

Kisassa huomioitiin kaikki naiset suklaarasioin ja kuohuviinein.

 Jallu.JPG

Jallu Siltakorpi hyräilee Sannin biisiä ja kyselee sääntöjen perään, saikohan sitä lyöntiä uusia greenillä vai ei?

  

Palkitut.JPG

Kisaa isännän ottein hallitsivat kuvassa keskellä esiintyvät Tapani Silvennoinen ja Ari Nyrhinen, toiseksi tuli Mika Hurri parinaan Vesa Paloniemi ja kolmanneksi kiiti Marko Hakola ja kuvasta puuttuva Oskari Seppelvirta.

 

 

 

 Heitto.JPG

Valon Pekka harjoittelee droppia, heitoksikin sen saattaisi joku tulkita.

 

MID-toimikunta kiittää kaikkia kisoihin ja matkoihin osallistuneita, tavataan taas Ruuhikoskella 2018!

  

 

MIDIEN SYYSSEIKKAILU KOKKOLAAN

Kokkolassa käväistiin elokuun lopussa 40 pelaajan voimin. Sää ei meitä suosinut, mutta hauskaa siltikin oli. AInakin unohtuneiden tavaroiden määrän perusteella... Sateisen sään vuoksi kuvakollaasi Kokkolasta jäi nollille, toivotaan seuraavalla kerralla parempaa säätä :)

PRP-cupin LOPPUTILANNE

Arto Raiskio CUPIN voittoon, kai orava kakkoseksi ja juha kangas kolmas.

Cupin lopputilanteen löydät täältä. Kokonaiskisaan otettiin huomioon kolmen parhaan osakilpailun tulokset. Viimeinen saa pisteen, toiseksi viimeinen kaksi pistettä jne. Kolmas saa kaksi pistettä enemmän kuin neljäs, toinen saa kolme pistettä enemmän kuin kolmas ja voittajalle 5 pistettä enemmän kuin toiseksi tulleelle. Olihan tiukka kisa!

PRP-CUPIN VIIMEINEN OSAKILPAILU 11.8. RUUHIKOSKELLA

Viimeinen henkilökohtainen kilpailu PRP-cupissa käytiin aurinkoisessa ja hieman tuulisessa säässä Ruuhikoskella. Liekö sitten tuulisella säällä jotain merkitystä, kisaan saatiin yllätysvoittaja, sillä Tommi Yli-Kortesniemen 77 lyöntiä riitti tällä kertaa voittoon. No, kyllähän sen kaikki tiesi, että viime vuoden midi-kuningas herää jossain vaiheessa kautta, ennemmin tai myöhemmin. Toiseksi tuli tällä kertaa Petri Vainio, 79 lyöntiä ja kolmanneksi Ruuhikosken maestro Juha Kangas 81 lyönnillä. Sjögrenin Ari laittoi pronssitaistelun tiukaksi, sillä mitalisija ratkesi viimeisen kuuden väylän tuloksiin. Lähimmäs lippua, väylällä numero 4, osui Hakolan Marko. Helppo se on tietysti kenttämestarin laittaa lippu sinne minne yleensä lyö... Ei vaan Marko osoitti tässä kilpailussa olevansa myös tarkkalyöntinen, yleensä Hakolan nimi on draivikisoissa. Niin, tällä kertaa se kisa oli sitten taas Marttalan Jampun heiniä. Tähän voisi jo todeta, "aina samat".

Ruuhikosken midi-kisoissa on käynyt tänä vuonna 90 eri pelaajaa, tästä saa ja täytyy olla todella ylpeä! HYVÄ RUUHIKOSKEN MIDIT!!!

motosjk

 

MID INTERNATIONAL 2, ARLANDASTAD, RUOTSI 25.-27.7.2017

Midien kesäseikkailut jatkuivat tällä kertaa Svea-mamman hoteissa Tukholman liepeillä. Arlandastadin kenttä on ennenkin hellinyt suomalaisia, voittihan Mikko Ilonen 2007 Scandinavian Mastersin kyseisellä kentällä. Kenttä helli myös tällä kertaa - loistavassa kunnossa ja ei layoutissakaan ollut valittamista. 

Kesäretkillä on tapana pelata kunnon turnee, tällä kertaa neljä kierrosta ja kilpailumuotona pistebogey. 1. kierroksen jälkeen johdossa keuli Ari Järvelä tuloksella -3. Toisena oli Jussi Sievi-Korte -2 ja kolmantena Antti Piuhola ja Teemu Hautamäki tuloksella +1. Kuten usein ennenkin, yhden kierroksen ihmeitä on nähty ja niin kävi nytkin. Järvelä jatkoi hyvää peliään toisella kierroksella, saavuttaen 1. päivän tulokseksi -2. Arilla ei kuitenkaan ollut kuitenkaan paukkuja vastata Piuholan lentoon, tulos -6 toiselta kierrokselta ja päivän kokonaissaldo -5 jätti muut nielemään pölyä. Sievi-Korte vaihtoi tulosliuskassa sivua Hautamäki perässään, kolmanneksi nousi tässä vaiheessa Jarkko Kuusisto +2 ja Tuomas Hautamäki kipusi sijalle neljä ja keskiviikon kärkiryhmään tuloksella +4.

Keskiviikko ei paljon muutoksia tuonut, sillä kärkinelikko oli paikkansa ottanut eikä niistä luopunut. Piuhola ja Hautamäen Tuomas karkasivat voittotaisteluun, Järvelä ja Kuusisto taas ottivat tiukasti yhteen pronssista. Turneen kuninkaaksi päätyi lopulta Piuhola, neljän kierroksen saldo +4 kelpaisi kenelle tahansa. Tuomaksen +8 oli myös hyvä suoritus, Järvelä ja Kuusisto päätyivät tasatulokseen +11. 

Pelattiinpa turneen aikana myös PRP-Cupin osakilpailu, siinä voiton pokkasi ylivoimaisesti Tommi Myllymäki. Keskiviikon aamurundin tulos 73 kelpaisi kovempiinkin kisoihin. Toiseksi sijoittui Tuomas Hautamäki 78 lyöntiä ja kolmanneksi Juha Kallantie 79 iskua. 

Retkestä voit lukea lisää Swingistä!

 

PRP-CUP jatkui 3.7. Ruuhikoskella

Paikallisten sammakonrapsuttajien ennustuksista huolimatta midit kisailivat erinomaisissa olosuhteissa PRP-cupin 4. osakilpailussa. Kilpailun tulostaso kohosi jälleen varsin hyväksi, sillä voittoon vaadittiin 76 lyönnin suoritus. Parhaasta tuloksesta vastasi Kai Orava. Ari Sjögrenin putteri löysi oman lämpönsä hieman liian myöhään, viimeisen kuuden reiän tulos oli kuitenkin parempi kuin Juha Kankaalla ja näin toinen sija tasatuloksella 77 Arille. Erikoiskisoissa ilmeisesti tuuli hieman sekoitti kilpailijoiden pasmoja, ja niissäpä saatiin varsin yllättävät voittajat. Väylällä 12 Timo Kettula löi elämänsä lyönnin ja saattoi pallon reilun 2,5 metrin päähän aiotusta paikasta. Sillä irtosi tällä kertaa voitto lähimmäs lippua kisassa. Väylällä 3 mittailtiin draivien pituuksia. Marko Honkolan lyöntivuorolla tuuli pyörähti sopivasti myötäiseksi antaen Markollekin sauman voittoon, tällä kertaa Marko osui myös latuun ja voitti niukasti vastatuuleen lyöneet. Parhaasta pistebogey-tuloksesta käytiin myös ankara vääntö, sillä kisa ratkesi vasta viimeisen reiän tuloksiin. Pekka Valo oli pytyssä vahvasti kiinni, mutta harmittavasti 18 reiän Pekalle vaatimaton tulos tuplabogey toi vain yhden pisteen. Tommi Peura taas pelasi tasolleen uskollisesti parin, jonka tuomat 3 pistettä siivittivät herrat tasatulokseen. Pienemmällä händärillä kilpaillut Tommi nappasi näin pystin Pekan hennosta otteesta. Arvonnassa vaadittiin paikalla olijoiden yllätykseksi kaksi nostoa, Interin lahjakortti päätyi tällä kertaa Minna Mäntylän taskuun. Onnea menestyneille!

Kilpailun tuoksinassa saatiin tällä kertaa nauttia poikkeuksellisen runsaista tarjoiluista, joista kuuluu suuri kiitos Algol Oy:lle ja Juha Nurmenrinnalle. KIITOS!

 mid4 

Kuvassa palkitut (vasemmalta lueteltuna):
Kari Kuusisaari taistelijan palkinto
Tommi Peura paras pb
Juha Kangas 3rd
Kai Orava 1st
Matti Joensuu arvontapalkintoa vastaava sijoitus 23 (sponsorin palkinto)
Marko Honkola pisin draivi
Timo Kettula lähimmäs lippua
Kuvasta puuttuu Ari Sjögren 2nd

 algol

 

 

 

SEURAAVAT MIDIEN TAPAHTUMAT

25.-27.7. Arlandastad, Sverige
11.8. MID PRP-cup Ruuhikoski

 

PRP-Cupissa ennätysmäärä kisaajia 16.6.

PRP-cupin 3. osakilpailu käytiin loistavassa säässä peräti 52 pelaajan voimin Ruuhikoskella. Ruuhikosken mid-toiminta alkaa olla todella aktiivista millä tahansa mittapuulla mitattuna. 

Kilpailun voitosta käytiin jälleen kerran todella tiukka vääntö. Tommi Myllymäen todella vakuuttava etulenkki, 35 lyöntiä, näytti vievän hänet selvään voittoon. Mika Sormunen, Kai Orava, Tommi Yli-Kortesniemi ja Arto Raiskio olivat etulenkin jälkeen lähimmät uhkaajat. Ainoastaan Sormunen pystyi edes jollain tavalla vastaamaan Myllymäen lentoon, kilpailusta tulikin näiden kahden herrasmiehen todella tiukka vääntö. Mikä hienointa, Tommi ja Mika pelasivat samassa ryhmässä, joten kilpailussa mitattiin myös hermojen hallintaa suuren maailman tyyliin. Väylällä 14 kisa näytti jo ratkenneelta, sillä Tommi oli repinyt viiden lyönnin etumatkan Mikaan. Mika löysi jostain kuitenkin Ranskan matkoiltaan jääneen tipan Akvavitixin taikajuomaa ja kuroi etumatkan umpeen. Väylän 17 bogey kuitenkin tuhosi unelman kisan voitosta, ja näin voitto matkasi täysin ansaitusti Myllymäen mukana Ylistaroon. Kolmanneksi tuli tällä kertaa Juha Kangas tuloksella 79, Myllymäen voittotuloksen ollessa 76 ja Sormusella 77.

 Voittotaistelu

Väylällä 14 voittotaistelu kuumimmillaan. 
Sormunen hiekassa ja Myllymäki omalla paikallaan.

 

Seuraava midien kisa maanantaina 3.7. Ruuhikoskella 

Parhaasta pistebogeystä ei käyty kovinkaan tiukkaa kilpailua, sillä voittotulos oli 48 pinnaa. Lievästi golf-kärpäsen näykkäisemä Kalle Valtamäki on tosin jo reilun kuukauden mittaisen golf-uransa aikana kiertänyt enemmän kierroksia kuin moni 10-vuotisen uransa aikana, siinä mielessä tasoituksen romahtaminen kohti singeliä ei ole kenellekään yllätys. Pienenä yllätyksenä sen sijaan voidaan pitää lähimmäs lippua-kisan voittajaa Jyri Pellistä, Jyriä kun ei välttämättä tunneta Ruuhikoskella millintarkoista raudoistaan. Pisimmän draivin väylällä 10, lievään vastatuuleen 260m, mälläsi Tommi Myllymäki. Kelpaisi monelle muullekin...

Kiitos osallistujille ja sponsorille! Jos tuloo klohonuja muuallekin kuin wedgen kylkeen, vaikkapa autoon, kannattaa ottaa yhteyttä Antin Autoon! 

antinauto

 

midien reissu lakesideen 27.5.

ryhmä lakeside

Midit vierailivat Lakesidessa 27.5. yhteensä 42 pelaajan voimin. Reissussa pelattiin kaksi kierrosta, kisakenttänä toimi Järvenranta ja Pirunpellossa lämmiteltiin. Kilpailu oli jälleen kerran kovatasoinen, kuinkas muutenkaan, kun mideistä on kysymys. Voittoon purjehti jo toisen kerran tänä vuonna Arto Raiskio tuloksella 73. Juha Kangas jäi Artosta lyönnin ja Juha Kallantie kaksi lyöntiä. Pistebogey-palkinto meni jälleen kerran Markus Mäntykankaalle, pisteitä kertyi 36.
Arvontapalkintoja oli tällä kertaa hieman runsaammin tarjolla. Myös muut kuin Matti Joensuu ja Arto Raiskio saivat näin mahdollisuuden voittaa jotain. Golf Balatan lahjoittaman tarvikesetin voitti Matti Joensuu, saman firman palloja meni Jyri Sarvikkaan ja Antero Ekolan bägiin, 100€ lahjakortin Intersportiin olisi voinut jättää arpomatta ja ojentaa suoraan Raiskiolle.

 palkinnot lakeside

Palkintoja jakoi Antti Piuhola, kuvassa lisäksi palkitut Markus Mäntykangas, Juha Kangas, Arto Raiskio ja Juha Kallantie.

 kettulayk

Tommi Yli-Kortesniemen ja Timo Kettulan pelaaminen kuvastaa hyvin midien ryhmähenkeä

 kangas

Voittotaistelussa kaikki keinot ovat käytössä

 

MIDIEN PAitatilaus, viimeinen mahdollisuus tilata

 

Midien paitoja on mahdollisuus tilata vielä 28.5. asti. Sen jälkeen lisätilauksia ei enää tehdä. Paidan hinta on 45€/kpl, värit sininen (kuvassa) ja vihreä yläosa.

Tilaukset ja lisätiedot antti.piuhola(at)seinajoki.fi, ilmoita tilattaessa koko ja paidan väri. Nyt tilattavat paidat pyritään toimittamaan ennen 16.6. käytävää kisaa.

 paita

PRP-Cupin 1. osakilpailu pe 19.5.

Tuttuun tapaan aurinko helli midien PRP-cupin 1. osakilpailua Ruuhikoskella. Ilahduttavasti Ruuhikosken kautta aikojen ennätys midien kisojen osallistujamäärässä mureni, kun kaikkiaan 49 kilpailijaa otti mittaa toisistaan. Kiitos kaikille osallistujille!

Tulostaso oli ajankohtaan nähden erinomainen. Voittoon purjehti fortunan lempilapsi, Arto Raiskio tuloksella 79. Tuossa tuloksessa tuskin kovin paljon onnea tarvittiin, sen verta kovassa kevätvireessä Arto on ollut. Toiseksi venyi maksimaalisella suorituksella Mika Sormunen, tulos 80 iskua. Kolmannesta sijasta käytiin armoton taistelu, sillä Kai Orava ja Petri Vainio päätyivät tasatulokseen 81. Takalenkinkin mennessä tasoihin sijoituksen ratkaisi viimeisen kuuden reiän tulos, jossa Kai veti parin lyönnin eron hyväkseen. Parhaasta pistebogey-tuloksesta vastasi Markus Mäntykangas, kiitettävät 36 pistettä johti ansaittuun voittoon.

Mukana oli myös runsaasti erikoiskilpailuja. Väylällä 6 lähimmäs lippua kisassa Kai Orava yllätti kirurgin tarkalla tuloksellaan 3,29m. Sen sijaan Vesa Maunukselan tulos väylällä 9, lähimmäs lippua kahdella 4,74m, oli varsin odotettu. Väylällä 11 Rea Tokkari sai pienen baarijakkaran kokoisen teensä lentämään 6,7 metrin päähän lyöntikohdasta, tämä tulos syntyi heti ensimmäisessä kisaryhmässä ja löi muilta luun kurkkuun. Väylällä 14 Jarmo Marttalan lievästi sliceltä haiskahtanut avauslyönti kantoi vaatimattomat 270m, tästä ei järjestäjien ihmetykseksi kukaan laittanut paremmaksi. Väylän 16 kisana oli lyödä pallo mahdollisimman lähelle lippua greenin ulkopuolelta lähteneellä lyönnillä. Tuomas Hautamäen toinen lyönti tuli 13 cm:n päähän, oletettavasti väylän tulos lähenteli ihannetulosta. Lisäksi taistelijan palkinto meni tällä kertaa Arttu Lähdesmäelle, joka kohtasi kisan aikana hieman vaikeuksia, mutta taisteli itsensä hienosti maaliin. Suurimman hymyn väläytti arvonnassa voittanut Matti Joensuu. Onnea kaikille kisassa menestyneille!

Seuraava kilpailu käydään jo viikon päästä lauantaina Lakesidessa, Ruuhikoskella päästään tositoimiin seuraavan kerran 16.6.

Kiitos myös kisan sponsoreille: EPV kiinteistöpalvelu Oy, Trutec Oy ja Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy.

Mid-toimikunta

 

Midien kesäretket 2017

La 27.5. Lakeside Golf, Sastamala
Lähtö Päivölän Citymarketin pihalta klo 06.00. Matkalla suoritetaan lähtöryhmien arvonta, puolet pelaavat ensin Järvenranta-kentän (kilpailukierros) ja toinen puoli Pirunpeltoa. Ensimmäiset ryhmät starttaavat klo 9.15. Kierroksen jälkeen lounas, jonka jälkeen vaihdetaan kenttiä ja pelataan toinen kierros. Illalla paluu Citymarketin parkkipaikalle. Reissun hinta on 80€ ja se on laskutettu ilmoittautuneilta.
Matkalle on tällä tietoa lähdössä 42 pelaajaa. Mikäli peruutuspaikkoja tulee, niin niistä ilmoitellaan facebookissa midien ryhmässä. Omia kärryjä ei oteta mukaan reissuun.

Ti 25.7. – to 27.7. Ruotsi
Lähtö aamulla varhain Päivölän Citymarketin pihalta. Ajetaan Vaasan lentokentälle, josta lento Ruotsiin. Tiistaina pelataan kaksi kierrosta. Kentät, joita tullaan pelaamaan, varmistuvat lähiaikoina. Keskiviikkona pelataan myös kaksi kierrosta. Paluulento takaisin Vaasaan tulee torstaina. Aikataulut ja kohdekentät varmistuvat lähiaikoina, hinta tulee olemaan noin 400€ luokkaa. Matkalle on varattu 36 paikkaa, paikkoja on vielä muutamia jäljellä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Antti.Tokkari@Seinajoki.fi, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry