Mukavaa syksyä ja tulevaa golfjuhlavuotta EPGläiset!
Kausi lähestyy loppua ja ensivuoden suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Ensi vuonna Ruuhikosken kenttä täyttää 25 vuotta ja se on merkittävä virstanpylväs eteläpohjalaisessa Golf-historiassa.

Tapasin viime kesänä paljon hyvällä mielellä olleita golffareita Ruuhikoskella. Meille on muodostunut uudelleen positiivinen yhdessä tekemisen henki. Sama henki, joka oli jo 30 vuotta sitten, kun seuraa perustettiin ja golfkenttää ryhdyttiin toden teolla touhuamaan Seinäjoen alueelle.


Olemme olleet ison muutoksen keskellä useamman vuoden ajan

Ensi vuosi tulee olemaan juhlavuoden ohella myös merkittävä suunnittelun vuosi. On aika miettiä, mitä Ruuhikosken kenttä ja koko yhteisö on seuraavan viiden vuoden kuluttua. Tulevana vuonna luodaan suuntaviivat kentän ja yhteisön tavoitteille; Ruuhikoski 30 on seuraava etappi.

Ruuhikoski 25-projektin tulokset näkyvät sekä kentällä että klubilla, unohtamatta koko kentän organisoitumista. Hyvä yhteistyö yhtiön hallituksen ja seuran johtokunnan välillä toimii. Jokapäiväiset kentänhoitorutiinit ovat olleet hyvällä tasolla. Samaa voidaan sanoa myös caddiemasterien, ravintolan, proshopin ja pron palveluista. Ne ovat kaikki olleet helposti yhteisömme jäsenten tavoitettavissa.

Olen toiminut Ruuhikosken hallituksessa viisi vuotta. Niistä kaksi viimeistä vuotta puheenjohtajana ja kaksi edeltävää vuotta varapuheenjohtajana. Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia työskennellä mukavien, eteenpäin katsovien ihmisten kanssa. Vuonna 2012 aloitimme Ruuhikoski 25-projektin. Sen ensimmäisenä tavoitteena oli luoda koko yhteisölle yhdessä tekemisen ja luottamuksen henki. Nämä olivat peruspilarit kentän kuntoon saamiselle, palveluiden parantamiselle, yhtiön ja seuran yhteistyölle sekä operatiivisen organisaation ammattimaiselle ja tavoitteelliselle työskentelylle. Uskon, että Ruuhikoski 25- projekti on onnistunut ja vienyt kentän ja yhteisön asioita ison harppauksen eteenpäin. Kiitos kuuluu kaikille mukana olleille!

Tulevana vuonna luodaan suuntaviivat Ruuhikosken seuraavalle 5-vuotisetapille. Niitä suuntaviivoja pitää olla kirjoittamassa aktiivinen ja tarmokas yhtiön hallitus ja seuran johtokunta osaltaan. Tämä tarkoittaa, että hallituksen tulee uudistua ja mukana pitää olla uusia ihmisiä uusin ajatuksin. Olen varma, että tulevaisuus tuo vielä paljon hyviä parannuksia Ruuhikoskelle.

Oma työni Ruuhikosken hallituksessa on nyt tullut valmiiksi. Haluan esittää parhaat kiitokseni luottamuksestanne ja tuestanne vuosien varrella.

Mukavaa talvea ja tulevaa juhlavuotta!

Miikka Voipio
Hallituksen puheenjohtaja

Kenttä kunnossa lokakuussa
Ruuhikosken kenttä on hyvässä kunnossa vielä syksylläkin.

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »