Naisten pelissä ilo voittaa aina
 

Golf yhdistää. EPG:n naistoimikunta haluaa herättää kasvavaa kiinnostusta monipuoliseen golfiin. Toivotamme kaikki naiset tervetulleiksi mukaan! Ruuhikoskella ladygolfareille on tarjolla viikkokilpailut torstaisin, ja omaa tasoaan voi mitata kisoissa viikonloppuisinkin.

EPG:ssä naisilla on hyviä esikuvia: tavoitteellisia junioreita ja aikuisia naisia, jotka osallistuvat alueen tai SM-tason kilpailuihin. Mideissä Ruuhikosken naiset ovat SM-mitalisteja, ja Taina Olenius on edennyt myös kansainvälisiin kisoihin. Hyvien pelaajien pelistä ja harjoittelusta jokainen voi oppia jotain.


Yhteen jo ennen kauden alkua

Naistoimikunta kutsuu kaikki naiset mukaan mukaviin juttuihin kivassa naisporukassa. Tulevalla kaudella jatkamme yhteistyötä niiden yritysten kanssa, jotka tukevat Ruuhikosken naisgolfia. Ensimmäinen naisten ilta on luvassa jo ennen kauden alkua.

Naistoimikunta - Koitto
Naisten kisat kokoavat naiset yhteen Ruuhikoskelle.


Ei kynnystä

Naisten torstain peli-illoista poistetaan se matalakin kynnys. Viikkokisoja uudistetaan tulevalla kaudella niin, että peli-iltaan voi osallistua kilpailematta. Ilmoittaudutaan entiseen tapaan netissä tai puhelimitse, peliryhmät arvotaan mutta pelimaksua (3,5€) maksaessaan caddiemasterille voi ilmoittaa, ettei aio palauttaa korttia. Sinä päätät! Peli-illoista pitää nauttia. Kuukausittain on luvassa piristäviä yllätyskisoja yhdellä väylällä, mm. lähimmäs lippua kolmella lyönnillä (par 4). Voit koota pelikokemusta ja itseluottamusta, tutustua pelikavereihin, perehtyä syvemmin sääntöihin, ladata positiivista energiaa – monta mukavaa syytä tulla mukaan.

Naistoimikunta lupaa kutsua jokaisen green cardin kaudella 2016 suorittaneen naisen Ruuhikoskelle kierrokselle joko peliseuraksi tai caddieksi. Me otamme yhteyttä! Toivomme, että mahdollisimman moni nainen pääsee nauttimaan upean Ruuhikosken mahdollisuuksista ja haasteista. Seuraa Ruuhikosken nettisivuja (Naistoiminta) ja liity s-postilistallemme (paula.hautala@netikka.fi).

Naistoimikunta

Klinikka_Tuovi Joensuu_P5190232
Tuovi Joensuun klinikat kiinnostivat kesällä niin naisia kuin miehiäkin.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »