Ingolfissa naisten ilta

Keskiviikkona 13.2. vietetään naisten iltaa Ingolfissa. Tule testaamaan simulaattoria yhdessä muiden naisgolffareiden kanssa klo 18-20. 

 

UUDEN NAISTOIMIKUNNAN TALVISET TERVEISET!

Hyvää alkanutta vuotta jokaiselle naisgolffarille! Naistoimikunta on aloittanut jo tulevan kauden toiminnan suunnittelun. Uuden puheenjohtajamme Johanna Holopaisen positiivinen ja määrätietoinen ote ei jäänyt muilta naistoimikuntalaisilta huomaamatta. Me EPG:n naiset olemme edelleen hyvissä käsissä!

Koska kesään on vielä aikaa, järjestämme pieniä tapahtumia myös talvikaudelle. Luvassa on golf-iltaa InGolfissa sekä yhteistä tapaamista maaliskuun lopulla. Näistä tiedotamme tarkemmin ajankohtien varmistuessa.

Kesäkaudella järjestämme jotain vanhaa ja jotain uutta. Tavoitteenamme on kehittää toimintaa siten, että kaikki naiset pystyisivät osallistumaan tapahtumiin. Toivottavasti jo mukana toiminnassa olleet osallistuvat jatkossakin aktiivisesti eri tapahtumiin. Lisäksi haluamme toivottaa kaikki uudet golfnaiset mukaan toimintaan!

Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan! Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa toimikunnan jäseneen ja kertoa ideoistasi ja toiveistasi.

Sihteerimme Sari Katila lisää sinut EPG:n naisten WhatsApp- ja Facebook-ryhmiin, mikäli haluat niihin liittyä. Yhteisöistä voi löytää peliseuraa tai vaikka uusia golfvarusteita. Tiedotamme ajoittain myös sähköpostin välityksellä. Sari Katilalle voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, mikäli et ole viime kaudella saanut häneltä naisten tapahtumiin liittyvää sähköpostia.

Talven tuntuessa pitkältä ja kylmältä kannattaa suunnata Ingolfin viheriöille. Kesää odotellessa voi olla virkistävää vaihtelua ottaa tuntumaa mailoihin ja palloihin!

Naistoimikunta 2019
Johanna Holopainen, puheenjohtaja 040 5190568
Sari Katila, sihteeri 040 5603265 sarikatila@gmail.com
Sari Mahlamäki 050 4265413
Ulla Maunuksela 050 3009796
Hannele Nyrhinen 040 5910600
Rea Tokkari, ladykapteeni 044 3637429

 

VIIKKOKISOJEN TULOKSIA

Tästä excelistä näet vuoden 2018 viikkokisojen tuloksia. Tuloksissa on huomioitu ainoastaan kuuden parhaan kierroksen tulos.


Naisten kesäretki lappajärvelle

Naisten jo perinteiseksi muodostunut kesäretki tehtiin su 26.8. Lappajärvelle.

Matkaan lähti 21 naista. Osa matkusti omilla autoillaan, osa kimppakyydeillä sekä osa Seinäjoen Energian sponsoroimalla autolla ja peräkärryllä. Bägit sopivat hienosti peräkärryyn!

Aamun tosi lämmin sää vaihtui iltapäivän kovaan tuuleen, tyyneen ilmaa ja sadekuuroihin. Se tuntui kuivan kesän jälkeen ihan virkistävältä.

Kenttä oli loistavassa kunnossa ja palvelu klubilla pelasi hienosti.

Pelasimme normaalin pistebogeyn lisäksi ryhmissä pinkkipalolla. Kaksi ryhmää toi pinkkipallon maaliin. Hyvän aterian ja palkintojen jaon jälkeen lähdimme kotimatkalle tätä reissumuistoa rikkaampana.

SM & SK

IMG-20180827-WA0000

 

NAISTEN SYYSFINAALI

Sunnuntaina 30.9. kisataan perinteinen naisten syysfinaali. Finaali on 18 väylän pstebogey -kilpailu ja se alkaa klo 10. Kilpailun jälkeen on ruokailu ja palkintojenjako klubilla.

Viime vuonna aloitettua, perinteeksi muodostuvaa viinipullokilpailua jatketaan. Syysfinaaliin osallistuva pelaaja voi halutessaan osallistua myös viinipullokisaan, jossa ajatuksena on tuoda viini- tai kuplajuomapullo panokseksi kisaan. Kierroksen jälkeen pullot jaetaan sopivissa erissä parhaille pelaajille. Osa pulloista arvotaan. Viinipullon panoksella saatat voittaa useamman pullon syysiltojen lämmikkeeksi.

 

Naisten kauden päätösilta

Naisten päättäjäisiä vietetään perjantaina 26.10. Almassa klo 19 alkaen. Ohjelmassa ruokailu, palkitsemiset sekä mukavaa illanviettoa mennyttä golfkesää muistellen. Omavastuu 10 €. Sitovat ilmoittautumiset 19.10. mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erikoisruokavaliosi! Halutessasi voit tuoda päättäjäisiin arpajaispalkintoja.

Ilmoittautumiset Sari Katilalle. sarikatila@gmail.com

 

klinikat naisille

Seura tarjoaa viime ja tänä vuonna aloittaneille naisille yhteisiä harjoituksia.  Klinikoilla on mahdollisuus saada opastusta eri lyönteihin, joita tarvitaan pelikierroksella. Tutustumme erilaisiin harjoitteisiin ja kertaamme perusasioita. Ohjaajina toimivat naisten mid- ja seniorijoukkueiden pelaajat. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

ti 7.8. klo 20-21 chipit (tavataan polettiautomaatilla)

ke 8.8. klo 20-21 puttaaminen ja bunkkerilyönti (tavataan puttigreenillä, ota kolme palloa mukaan)

to 9.8. klo 20-21 par 3 -kenttä ja sujuva pelaaminen (tavataan puttigreenillä, ota muutama pelipallo mukaan)

Treenien jälkeen on mahdollisuus pelata 1-2 väyliä yhdessä ohjaajien tai muiden osallistujien kanssa.

 

Svingin muutoksia ja korjauksia haluavien pelaajien kannattaa olla yhteydessä Pro Mika Sormuseen!

 

Tervetuloa mukaan!

 

26.8. naisten pelimatka lappajärvelle

Teemme perinteisen naisten syyspelimatkan tänä vuonna Lappajärvelle. Matkaan lähdetään kimppakyydeillä siten, että autot pakataan täyteen naisia ja tavarat puolestaan laitetaan peräkärryihin. Kuljettajalle jokainen kyyytiläinen varaa 5 € maksun. 

Alustava ohjelma:

9.45 lähtö Seinäjoen Energian pihasta (Varastotie 5).

12.00 alkaen startit Lappajärven 18-reikäiselle kentälle (35 € / 25 € osakkailta) 

Kierroksen jälkeen ruokailu Lappajärven klubiravintolassa. Ruokavaihtoehtoina Thai Burger 19,50 € (mausteinen gallowaynaudan jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, jääsalaattia, tomaattia,sipulia ja mango-chilikastiketta, lisäksi tuoretta mangoa ja bataattiranskalaisia) tai Lohta hunaja-sinappikastikkseessa 24 € (lohifilee, hunaja-sinappikastiketta, perunoita ja kasviksia). Hintaan kuuluu vesi ja leivät sekä kahvi ja suklaamousseleivos. Naistoimikunta osallistuu ruokailukuluihin 5 € avustuksella.  

Ilmoittautumiset 22.8. mennessä Ruuhikosken ilmoitustaululle tai Sari Katilalle sähköpostilla sarikatila@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan myös mahdollinen ruokavalinta ja erityisruokavaliot. 

 

6.7. Mid- ja naistoimikunnan yhteistapahtuma

Mid- ja naistoimikunta järjestävät yhteistyössä 6.7. kilpailun ja sen jälkeisen iltatapahtuman. 

klo 15.30 alkaen range on vapaasti käytössä

klo 16.00 kisainfo

klo 16.30 kilpailu yhteislähtönä: naiset voivat osallistua joko PRP-cupin osakilpailuun (tee 53) tai naisten pistebogey-kilpailuun (tee 47). Kilpailuissa pelataan 18 reikää.

Kisan aikana naistoimikunta järjestää pieniä kisailuja niille golfareille, jotka eivät halua osallistua itse kilpailuun. (Ilmoittautumiset tähän kisailuun ja iltatapahtumaan viimeistään 30.6. Helena Lautamajalle p. 050 3658898)

Kilpailujen jälkeen nautimme grillibuffetista ja live-musiikista. 

Ilmoittautumiset kilpailuun NexGolfin kautta viimeistään 1.7. Kilpailumaksu on 15 €. Maksu sisältää kilpailun jälkeisen grillibuffetin. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.

Tervetuloa!

 

NAISTEN VIIKKO

Naistoimikunta toivottaa kaikki naiset tervetulleiksi seuraaviin tapahtumiin:

TO 7.6. Naisten viikkokisa, pelaamme takaysin!

PE 8.6. Easy StartUp -golf, pelataan myös takaysillä. Tässä parikisassa on tarkoitus esitellä golfia uusille tai lajia vasta aloittaville naisille, miehille ja lapsille. Kokeneempi pelaaja lyö muut lyönnit, aloittelija puttaa. Naistoimikunta antaa evästä matkaan! Houkutellaan ystäviä ja perheenjäseniä mukaan!

SU 10.6. Naisten sunnuntai. Ruuhikoskella pelataan 18 reiän pistebogey -kilpailu arvotuin parein. (Kilpailukalenterin kutsusta voit tarkastaa tarkemmat tiedot.) Lähipelialueella kisailua klo 14-15. 

TI 12.6. Kuortaneen naiset ovat kutsuneet meidät vieraakseen. Pelaamme tasoituksellisen scramblen sekaparein. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 18 alkaen. Pelimaksu on kaikilta 10 €. Kierroksen jälkeen Kuortaneen naistoimikunta tarjoaa kaikille kuhakeittoa. Saunakin lämpiää palkintojenjaon jälkeen! Lähdetään viettämään rentoa iltaa Kuurtaneelle! Ilmoittautua voit Ruuhikosken ilmoitustaulun listaan tai sähköpostilla osoitteeseen reatokkari@gmail.com Ilmoittautumiset pe 8.6. klo 19 mennessä!

 

To 17.5. peli-ilta naisille

Naisten ensimmäisen viikkokisan yhteydessä to 17.5. järjestetään kisailua harjoittelualueella niille naisille, jotka eivät osallistu itse viikkokisaan. Kokoontuminen klubirakennuksella klo 17. Tervetuloa mukaan! 

 

NAISTEN GOLFKAUSI ALKAA!

 

ENSIMMÄINEN VIIKKOKISA JA PELI-ILTA 17.5.

Naisten viikkokilpailut pelataan tulevana kesänä torstaisin. Kisassa on kolme sarjaa eri tasoitusryhmille. Mikäli et tahdo osallistua itse kisaan, mutta haluat mukaan naisten omaan peli-iltaan, voit ilmoittautua D-sarjaan, jossa saat lähtöajan, mutta sinun ei tarvitse jättää korttia, eikä pisteitäsi lasketa. Naistoimikunta kannustaakin myös uusia naisia lähtemään mukaan peli-iltaan! Kisa on aiempien vuosien tapaan 9 reiän mittainen.

Ensimmäisen viikkokisan kunniaksi naistoimikunta tarjoaa kahvin ja suolapalan torstaina 17.5. ennen lähtöä kisaan.

Niille naisille, jotka eivät vielä uskaltaudu mukaan viikkokisaan, järjestetään pelailua ja leikkimielistä kisailua par3-kentällä naiskapteenin johdolla. Tavataan kahvikupin ja suolapalan äärellä klubiravintolassa klo 17.00!

 

NAISTEN AVAJAISKISA 19.5.

Perinteinen naisten avajaiskisa pelataan tänäkin vuonna parikilpailuna. Parit muodostetaan siten, että ryhmien tasoitukset ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Uutta avajaiskisassa on pelimuoto, jossa tasoitus annetaan narun muodossa. Säännöt kerrotaan tarkemmin klo 10 alkavassa kahvitustilaisuudessa. Itse kisa alkaa klo 11. Tervetuloa mukaan!

 

NAISTEN TREENIT

Tänäkin kesänä järjestetään yhteistreenejä golfia vähemmän harrastaneille naisille. Kannattaa seurata nettisivuja ja Ruuhikosken ilmoitustaulua! Naisten mid- ja seniorijoukkueen jäsenet toimivat ohjaajina.

 

PELISEURAA VAILLA?

Ruuhikoskella naisten pukuhuoneessa on tulevan kesän aikana lista naispelaajista, joita voit pyytää peliseuraksesi. Tuohon listaan voi kuka tahansa laittaa nimensä ja yhteystietonsa.

 

KAPTEENI KIERRÄTTÄÄ

Tänäkin kesänä golfharrastusta aloittelevat naiset voivat pyytää naiskapteenia pelaamaan kanssaan. Kapteeni ohjaa ja opastaa, miten kentällä toimitaan ja liikutaan. Päähuomio on kenttään tutustumisessa ja pelin sujuvuudessa. Tekniikka-asioihin kapteeni ei puutu. (Rea Tokkari, 0443637429, reatokkari@gmail.com)

 

KUORTANE KUTSUU EPG:N NAISIA 12.6.

Tänä kesänä on meidän vuoromme vierailla Kuortaneen naisten luona. Pelaamme tiistaina 12.6. parikilpailun Kuortaneella yhdessä Kuortaneen naisten kanssa. Kisa pelataan yhteislähtönä ja alkaa klo 18. Ilmoittautumisohjeet lähempänä tapahtumaa. Merkatkaa kiva vieraskisa jo kalentereihin!

 

YLEISTÄ NAISTOIMINNASTA

Naistoimikunta järjestää erilaisia tapahtumia kauden aikana. Jokainen nainen on ikään, taustaan ja tasoitukseen katsomatta tervetullut mukaan toimintaan! Pyrimme huomioimaan toiminnassa kaikentasoiset pelinaiset. Toivomme, että kynnys osallistua ja päästä mukaan Ruuhikosken naisten seuraan on entistä matalampi. Peliaikaa varatessasi olet tervetullut jokaiseen ryhmään! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä naistoimikunnan jäseniin.

 

SAUNAN JA PUKUHUONEEN KÄYTTÖ

Sauna on lämmin koko kesäkauden ajan. Pukuhuonetta ja saunaa saavat luonnollisestikin käyttää kaikki pelaajat.

Naisten pukuhuoneeseen tulee tänä vuonna viime kauden tapaan eclectic-taulukko. Siihen jokainen voi halutessaan kirjoittaa nimensä ja alkaa kerätä kauden parasta kierrosta. Eli aina parantaessasi väyläkohtaista tulosta, saat vaihtaa taulukkoon paremman tuloksen kyseiselle väylälle.

 

 

 

Asiantuntijaluentoja golffareille

Tervetuloa Kuortaneen urheiluopiston kanssa järjestettäville asiantuntijaluennoille.

11.4. Ravinto – Miten ylläpidät energiatasot kierroksen aikana (Ruuhikosken klubiravintola)

18.4. Lepo ja palautuminen (Ruuhikosken klubiravintola)

 

28.4. Kevätkokouksen yhteydessä mentaalivalmennusluento (paikka ilmoitetaan myöhemmin)

 

Urheilijatukien haku 25.3. mennessä

Etelä-Pohjanmaan Golf ry tukee kilpapelaajia. Tyttö- ja naispelaajat voivat myös hakea tukea seuralta yksilö- ja joukkuekilpailuihin. Lisää tietoa urheilijatukien hakemisesta löytyy ajankohtaista-sivulta.

 

Trackman-opastusta ingolfissa naisille

Tervetuloa tutustumaan Ingolfiin ja TrackMan-golfsimulaattoriin. Järjestämme opastusta kahtena tiistaina. Ensimmäinen kerta on 13.2. klo 18-20 ja toinen kerta 6.3. klo 18-10. Toivomme mukaan erityisesti naisia, joille TrackMan ei ole ennestään tuttu. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, miten golfia voi harrastaa talvella!

TrackMan-opastus naisille

tiistaina 13.2. 18-20

tiistaina 6.3. 18-20

Ingolf (Runkotie 2, Seinäjoki)

naisten golfkauden päätöstilaisuus 6.10.

Naisten golfkauden päättäjäiset pidetään perjantaina 6.10.2017 klo 18.30. alkaen Casa Grandessa, Kullervonlinna, Maamiehenkatu 1. Päättäjäisissä jaetaan viikkokisojen ym. palkinnot, syödään hyvin (omavastuu 10 €) ja vietetään hauskaa iltaa kesän tapahtumia muistellen. Arpajaispalkintoja voi tuoda. Ilmoittautumiset perjantaihin 29.9. mennessä naistoimikunnan sihteeri Paula Hautalalle (050 3049457, paula.hautala@netikka.fi). 

Tervetuloa!

Naisten syysfinaali 17.9.

Sunnuntaina 17.9. pelataan perinteinen naisten syysfinaali. Finaali on 18 reiän pistebogey-kilpailu. Kilpailun voittaja saa haltuunsa vuoden ajaksi kiertopalkinnon. Parhaat pelaajat palkitaan ja myös paras lyöntipelitulos huomioidaan. Lisäksi selvitetään pisimmän draivin ja lähimmäs lippua lyövät pelaajat. 

Uutena kokeiluna on viinipullokilpailu, johon syysfinaaliin osallistuva pelaaja voi halutessaan osallistua. Viinipullokisassa ajatuksena on tuoda viini- tai kuplajuomapullo panokseksi kisaan. Kierroksen jälkeen pullot jaetaan sopivissa erissä parhaille pelaajille. Osa pulloista arvotaan. Viinipullon panoksella saatat voittaa useamman pullon syysiltojen lämmikkeeksi.

Tervetuloa mukaan syysfinaaliin! 

EPG:n naiset Rockilla 

Elokuun 6. päivä tehty naisten pelimatka Nokialle onnistui hienosti. Matkaan lähdettiin heti aamusta hieman alle 20 naisen kanssa. Bussimatka sujui hyvässä seurassa hymyssä suin. Perillä Nokia River Golfissa saimme heti ihastuttavan vastaanoton. Meille oli järjestetty oma pukuhuone, kortit olivat valmiina ja vieläpä väyläoppaat annettiin matkaan mukaan. Klubirakennus oli kotoisa ja viihtyisä ja pukuhuoneen pehmeä sohva houkutteli ottamaan aamupäivänokoset.

Aamukahvien jälkeen lähdettiin valloittamaan Rock-kenttää. Sää vaikutti täydelliseltä, mutta kolmannen ryhmän lähtiessä matkaan alkoi tulla vettä taivaan täydeltä. Kenttä kastui sadekuuron aikana ja aiheutti lyöntipeliin haasteita monella väylällä. Onneksi sadekuuro kesti vain parin väylän ajan ja suurin osa kierroksesta saatiin pelata aurinkoisella säällä. Kaksi viimeistä ryhmää tosin kastuivat viimeisillä väylillä uudelleen seuraavan sadekuuron aikana.

Kenttä oli kaunis ja todella hyvässä kunnossa, vaikka toki märkä sateiden vuoksi. Pallot löytyivät helposti (sekä väylältä että niiden ulkopuolelta) ja suunnistaminen seuraavan väylän alkuun oli helppoa. Kaiken kaikkiaan Rock oli miellyttävä ja hyvin hoidettu kenttä. Kiitosta saivat myös vessat ja taukopaikat. Kaikkialla oli siistiä.

Kierroksen jälkeen saimme nauttia ihanat ateriat klubilla. Ruuat olivat kauniisti aseteltuja ja maistuvia. Koko henkilökunnan ystävällisyys ja palveluhenkisyys oli loistavaa tasoa. Tännehän on pakko lähteä uudemmankin kerran!

Paluumatkalle lähtiessä vettä tuli niin paljon, että kenttä suorastaan lainehti. Onneksi pääsimme ennen pahinta sadetta pois kentältä. Kotimatkalla jaettiin palkintoja ja jaettiin suurta rahapottia. Kaikille osallistujille jäi varmasti hyvä mieli päivästä. Toivottavasti ensi vuonna saamme taas entistä enemmän naisia mukaan yhteiselle pelimatkalle!

 

kugon naiset ruuhikoskelle 27.7. pelataan takaysi

Peli-illan yhteydessä EPG:n naiset pelaavat samalla väliin jääneen viikkokisan. Pelimuoto: Joukkuekisa, joka muodostuu peliryhmästä, josta huomioidaan kaksi parasta pistebogey tulosta per väylä. Lisäksi kisassa kolme erikoiskilpailua. Naistoimikunta tarjoaa peli-illan päätteeksi iltapalan.

 

Naisten viikkokisassa 29.6. pelataan takaysi

Lisäksi kisassa on kolme erikoiskilpailua. Tervetuloa mukaan! Erikoiskilpailujen palkinnot jaetaan myöhemmin kesällä.

 

NAISILLA ONNISTUNUT PIETARSAAREN RETKI

Seitsemän innokasta naista lähti vesisateessa Seinäjoen Energian pihasta bagit peräkärryssä toivoen hyvää keliä rannikolle. Hyvä sää siellä olikin, vähän satoi silloin tällöin, ihan hyvä oli pelata. Kuoharin voimalla lähdettiin matkaan ja tulosta syntyi. Tuula Saari otti ylivoimaisen voiton 39 pisteellä, seuraavat kolme oli JPG:läisiä ja 5. oli Paula Hautala 33 pisteellä. Kolme meistä sai vielä arvontapalkintoja, joten saldo oli hyvä. Kiitos vielä Seinäjoen Energialle matkan sponsoroinnista!

JPG Ladies01      JPG Ladies06.JPG    JPG Ladies09.JPG

 

 NAISTEN SUNNUNTAI 11.06.2017 PIETARSAARI

Cambridge Ladies Open järjestetään Pietarsaaressa 11.6. väliaikalähtönä klo 10.00, alkulämmittely 9.30.
Kilpailumuoto on pb 18 tai 9 reikää, lähimmäs lippua, pisin draivi. Hinta 45 € sisältäen lounaan, kilpailumaksun ja greenfeen.
Ilmoittautumiset 8.6. menessä paula.hautala(at)netikka.fi tai 050-3049457

 

Naisten kilpailut 2017

 

La 20.5.2017 Emotion Naisten kesän avauskisa

Kokoonnutaan aamukahville klo 10,00, kerrotaan kesästä ja alkuverryttelyä. Klo 11.00 alkaen ovat lähdöt 9 väylän kisaan, pelimuotona kahden hengen greensome-kisa, Ilmoittautumisten perusteella muodostetaan ryhmät siten, että ryhmien tasoitukset ovat suurin piirtein samansuuruiset.

Pelimuoto: Kahden hengen greensome pelataan siten, että molemmat lyövät avauslyönnit ja sen jälkeen lyödään vuorotellen palloa reikään saakka, avauksista 4 kummallekin, viidennen saa päättää pelaajat keskenään. Pelataan 9 reikää ½ tasoituksin.

 

Pe 9.6.2017 Easy Start Up GOLF

Kisaan voi tuoda ystävänsä, jolla ei vielä ole greencardia, hän voi seurata pelin kulkua ja viheriöillä hänellä on mahdollisuus putata.

 

To 27.7.2017 EPG – KuGo naisten kisailta

 Kuortanelaiset tulevat vuorostaan meidän vieraiksemme. Toivottavasti saamme pelata takaysin.

 

La  19.8. ja su 20.8.2017 Seuran lyöntipelimestaruuskilpailu

Seuran naisten lyöntipelimestaruuskilpailut ratkaistaan ko. viikonlopun aikana. Naiset pelaavat 36 reikää 53 tiiltä.

 

Su 20.8.2017 Seniorien lyöntipelimestaruuskilpailu

Sunnuntaina on naisten sarjojen N50, N60 ja N70 kilpailut, 18 reikää, tii 47.

 

La 2.9.  -  su 3.9.2017 Seuran reikäpelimestaruuskilpailut

 Reikäpelimestaruuskisojen karsintakilpailuja ei pelata, vaan reikäpelimestaruus ratkotaan ko. viikonlopun aikana. Kaavion tekee kapteeni Kari Rytkönen, jotta se on sääntöjen mukainen. Reikäpelimestaruudesta pelataan, mikäli sarjaan ilmoittautuu vähintään 8 osallistujaa.

 

La  9.9.2017  Ruuhikoski Raideri & Solheimi Kuppi

Kanta-Seinäjoen ja muun maailman kapteeneiksi halukkaat voivat ilmoittautua caddiemestarille ja sen jälkeen alkaa kokoamaan joukkueita.

 

Su 17.9.2017 Naisten syysfinaali

Perinteinen naisten syysfinaali pelataan 18 reiän tasoituksellisena pb-kilpailuna sarjassa 0-36. Voittaja saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Myös paras scr-tulos palkitaan sekä pisin draivi ja lähimmäs lippua. Osallistumisoikeus on kaikilla naisilla. Kisa alkaa klo 10.00.

 

Naisten sarjoja on lisäksi seuraavissa yleisissä kilpailuissa:

 

10.6.            Volvo World Golf Challenge Open         (0-36)

18.6.            OmaSP Open                                            (0-36)

8.7.            Tango Open                                              (0-36)

16.7.            Käyttöauto/BMW Golf Cup Open           (0-36)

29.7.            Junnujen Tuki open by Redrigo               (0-36)

12.8.            Ruuhikoski 25 vuotta-juhlakilpailu          (0-36)

17.9.            Naisten syysfinaali                                   (0-36)

Jos naisten sarjaan ei tule tarpeeksi osanottajia, palkitaan paras nainen, ja jos kyseessä on joukkuekilpailu, paras naisjoukkue palkitaan.

 

NAISTEN   VIIKKOKILPAILUT   TORSTAISIN

 

Naisten viikkokisoja pelataan 13 kertaa vuonna 2016 alkaen viikolla 19 ja päätyen vk 37.  Viikolla 20, 25, 27, 28, 29 ja 30 ei ole viikkokisaa. HUOM.! ENSIMMÄINEN VIIKKOKISA ON to 11.5.2017.  Lähtöajat klo 17.00 alkaen sekä aamulähdöt klo 8 – 8.30.

Palkintojen sponsorina toimii Team Sportia.

 

Naisten torstai-viikkokisan säännöt kaudelle 2017.

 

Viikkokilpailu pelataan torstai-iltaisin sille määriteltynä aikana 9-reikäisenä tasoituksellisena pistebogey-kisana neljässä eri sarjassa:   A-sarja hcp 0 – 21,   B-sarja hcp 21,1 – 30,   C-sarja hcp 30,1 – 54,  ja D-sarja,  johon voi osallistua ja ilmoittaa caddiemestarille ennen lähtöä ettei jätä tuloskorttia.

 

Kilpailija jatkaa koko kesän siinä sarjassa, missä kilpailun on aloittanut, vaikka hänen tasoituksensa muuttuisi kauden aikana. Viikkokisaan kuuluu 13 osakilpailua, joista viiden (5) parhaan tulos huomioidaan lopullisissa tuloksissa. Tasatuloksen sattuessa:

  1. Osakilpailun sijoitus ratkaistaan pienemmän tasoituksen omaavan kilpailijan hyväksi.
  2. Mikäli lopulliset yhteenlasketut seitsemän parhaan kierroksen tulokset menevät tasan, voittaa se pelaaja, jolla on viimeisen osakilpailun jälkeinen alempi tarkka tasoitus.

Kisaan ilmoittaudutaan internetin kautta (www.ruuhikoskigolf.fi) tai ilmoittamalla siitä caddiemasterin toimistoon puh. 044-3343490. Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkoisin klo 12.00. Caddiemaster arpoo pelaajaryhmät ja lähtöajat. Viikkokisan pelimaksu on kaikissa sarjoissa 3,50 €, jälki-ilmoittautuneilta 5,- €. Erikoiskilpailuja on luvassa kerran kuukaudessa viime vuoden tapaan.

 

 

NAUTINNOLLISTA  GOLFKESÄÄ  KAIKILLE!

 

EPG ry:n Naistoimikunta 2017

Lautamaja Helena, puheenjohtaja (050-3658898),

Tokkari Rea, Ladykapteeni (044-3637429)

Jäsenet:  Holopainen Johanna, Mahlamäki Sari ja Maunuksela Ulla

Hautala Paula, sihteeri (050-3049457)

 

ALOITTELEVAN LADYKAPTEENIN MIETTEITÄ

 

Maaliskuun alusta lähtien olen odotellut golfkauden alkua malttamattomana. Toiveissa on, että Ruuhikoski avataan lähipäivinä. Ehkäpä toukokuun vaihtuessa kesäkuuksi takana on jo jokunen pelattu kierros. 

Kauden alkaessa meillä on varmasti monenlaisia tavoitteita. Osa tavoitteista liittyy omaan peliin: tasoituksen pudottaminen, tekniikan kehittyminen, paremmat kierrostulokset tai kadonneen puttivireen löytäminen saattavat olla näitä pelillisiä tavoitteita. Monelle tärkeimmät tavoitteet liittyvät siihen kaikkeen muuhun, mitä golf lajina tarjoaa: liikuntaan, ulkoiluun, luontoon, ystäviin ja uusiin tuttavuuksiin. Aloittelevat ladygolfarit saavat tulevasta golfkesästä toivottavasti eniten, eli uuden koukuttavan harrastuksen, joka tuo mukanaan hyvää mieltä ja liikunnan iloa kaikenikäisille naisille.

Toivon, että me kaikki kokeneemmat naispelaajat kannustamme ja autamme uusia harrastajia ystävällisesti. Jokainen meistä on joskus aloittanut ja kokenut sen jännityksen tunteen, kun yrittää osua palloon 1. väylän teeboksissa vieraiden ihmisten katsellessa. Vuosien kuluessa ja kierrosten karttuessa jännitys onneksi vähenee. Tervetuloa kaikki tuoreet ladygolfarit seuraamme!

Ladykapteenin tehtäviin kuuluu joukkueen kokoaminen seuraotteluihin. Lupauduin myös päivittämään naistoimikunnan nettisivuja. Minuun voi olla yhteydessä, mikäli toivot päivityksiä johonkin asiaan liittyen. Te uudet ja vähemmän pelanneet golfarit voitte pyytää minua mukaan ensimmäisille pelikierroksille. En tokikaan anna tekniikkavinkkejä, mutta voin opastaa, miten kentällä liikutaan ja toimitaan sujuvasti. Kannattaa rohkeasti osallistua myös naisten viikkokilpailuihin, jotka pelataan torstaisin. Tuolloin tutustuu helposti muihin naispelaajiin. Mikäli haluat osallistua torstain viikkokilpailuun kilpailematta, sinua varten on suunniteltu D-sarja, johon osallistuvan ei tarvitse jättää tuloskorttia. Easy StartUp Golf pelataan Ruuhikoskella 9.6. Tuossa kisassa aloitteleva pelaaja (jolla ei ole vielä green cardia) pelaa greenillä ja kokeneempi pari lyö muut lyönnit. Uutena tuttavuutena on tänä vuonna pelaa 100 -kilpailu, joka on tarkoitettu niille golfareille, joiden tasoitus on yli 30. Lue lisää: https://ladygolf.fi/2017/04/11/pelaa-100-pistetta/

Minun mielestäni golfissa on parasta kokonaisvaltainen kokemus: Golfkierroksen aikana ei voi eikä tarvitse miettiä koti- tai työasioita, vaan saa vain nauttia kuljeskelusta kauniissa maisemissa. Harvoin (jos koskaan) palaan kotiin huonolla tuulella, oli peli sujunut hyvin tai vähän huonommin. Itse asiassa parasta golfissa -listani olisi loputtoman pitkä, jos sitä alkaisin kirjoittaa. Mikä on sinun mielestäsi hienointa lajissamme?

Viimeisin raekuuro loppui pari tuntia sitten, ehkäpä viikonloppuna jo golfataan… Nähdään Ruuhikoskella!

 

Rea Tokkari, ladykapteeni

rea.tokkari@seinajoki.fi 044 3637429

 

Ruuhikosken nicegolfarit – tervetuloa Infoiltaan

Tervetuloa kaikki golfiin tutustuvat ja lajiin hurahtaneet ruuhikoskelaiset naisten golfkauden 2017 Infoiltaan ti 28.3. klo 18
Tapaamispaikaksi olemme valinneet uudistuneen Vohvelihetken (Kalevankatu 5)

Uusi golfkausi avataan jo pian. Tule tutustumaan hyvään seuraan: loistaviin nicegolfareihin ja kauden lupaavan leppoisaan ohjelmaan.

Tervetuloa mukaan kaikki golfista kiinnostuneet naiset!
PS. Vohvelihetken tarjous meille 1/4 vohveli & kahvi / tee hintaan 4€

Tapaamisiin!
Naistoimikunta


 

Naisten Kausi 2017 avataan Trackmanissa 14.3. klo 18 - 20

Naisgolffareille on sovittu ilmainen tutustuminen Trackmaniin In-Golfissa tiistaina 14.3. klo 18.00-20.00.

Trackmanissa näkee lyönnin nopeuden, suunnan ym. Ja se on myös loistava simulaattori. Tule tutustumaan hyvässä seurassa.
Tervetuloa!

Naistoimikunta 

 


 

NAISTEN GOLF-KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Naisten golf-kauden päättäjäiset pidetään perjantaina 7.10.2016 klo 19.00 Uppalan kartanossa, Ilmarisenkatu 14.

Tilaisuudessa käydään läpi menneen kesän tapahtumia ja luodaan katsaus tulevaan. Päättäjäisissä palkitaan viikkokisoissa onnistuneita sekä muita merkittäviä saavutuksia.
Kerrothan kaverillesikin, koska sähköpostilistamme ei ole täydellinen, emme ole saaneet sitä Ruuhikosken jäsenrekisteristä.
Arpajaisiin voi tuoda tavaraa.

Ilmoittautumiset 3.10.2016 mennessä  paula.hautala@netikka.fi   tai tekstiviesti  050-3049457

Ruokailun omavastuu on 10,- euroa.

Tervetuloa kaikki mukaan.

Naistoimikunta

 

VIIKKOKISAT PÄÄTTYVÄT

Tervetuloa tämän kesän viimeiseen naisten viikkokisaan torstaina 15.9.2016, saamme pelata taka-9:n, kisaan kannustaa kolme erikoiskilpailua. Väylillä 11, 15 ja 16 odottaa mukava lisäporkkana.

Muistathan myös sunnuntain 18.9.2016 Naisten syysfinaalin, joka on avoin kaikille naisille. Syysfinaalissa naistoimikunta tarjoaa lounaan. Tervetuloa!

Näiden golftapahtumien jälkeen tapaamme muissa merkeissä. Seuraa sähköpostiasi.

Naistoimikunta

 

NAISILLA ONNISTUNUT KALAJOEN MATKA

Naisten kesäretki Kalajoen kentälle onnistui erinomaisesti. Sää oli aurinkoinen koko päivän, vaikka Seinäjoella oli satanut välillä rankastikin. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja greenit liukkaita. Kahdenkymmenen seitsemän (+yksi kalajokinen) tulostaso oli hyvä, parhaat pelasivat 35 bogeypisteeseen.

Tulokset:

1. Koitto Anna-Kaisa 35
2. Harju-Säntti Alfia 35
3. Mäntylä Minna 32
4. Tokkari Rea 32
5. Tuominiemi Hilkka 31
6. Alatalo Leena 31
7. Tikkala Teija 30
8. Hämäläinen Lea 29
9. Lammi Maire 29
10. Katila Sari 29
11. Ala-Risku Virpi 29
12. Lautamaja Helena 28
13. Salmi Raija 28
14. Marttala Tuula 28
15. Ojala Eve 27
16. Holopainen Johanna 27
17. Puska Sirpa 26
18. Saari Tuula 26
19. Sillanpää Marja-Leena 25
20. Viitanen Katariina 25
21. Rahnasto Helena 23
22. Mahlamäki Sari 21
23. Kuusisaari Anne-Mari 21
24. Luomanen Liisa 20
25. Hautala Paula 19
26. Sievi-Korte Kyllikki 19
27. Lahti Marja-Liisa 18

 

 

EPG juhlii kolmea vuosikymmentä - ja naiset vielä spesiaalisti 7.7.

Ensi viikolla on EPG ry:n 30-vuotisjuhlaviikko ja juhlistamme sitä myös naisten viikkokisassa to 7.7.
Luvassa erikoiskilpailuja mm: 2. väylällä 3 lyönnillä lähimmäksi lippua, 6. väylällä lähimmäksi lippua ja 9. väylällä pisin draivi.
Kisan päätteeksi palkintojenjako ja tietysti myös arvontapalkintoja.

Juhlan ja juhlaviikon kunniaksi Naistoimikunta tarjoaa kakkukahvit palkintoja jaettaessa.

Tervetuloa!
Naistoimikunta


Varaa kalenteriisi naisten pelimatka kalajoelle su 14.8.

Su 14.8.2016 Ruuhikosken naisten pelimatka Kalajoelle
Kalajoen upealla kentällä Ruuhikosken naiset saavat pelata omissa ryhmissään ja nautiskella vaihtelevista merellisistä väylistä. Green fee 40€

Ilmoittaudu mukaan paula.hautala@netikka.fi tai 050 304 9457 tai ilmoitustaululle pian ilmestyvään listaan

Tervetuloa tutustumaan merellisiin maisemiin!
Naistoimikunta


KAUDEN KLINIKAT NAISILLE

Kesän 2016 aikana seura tarjoaa EPG:n jäsenille ilmaisia harjoitteluklinikoita. Naisia ohjaa luotettavin ottein Taina Olenius.

Klinikat on tarkoitettu lähinnä isommalla tasoituksella (HCP 25 +) pelaaville; esimerkiksi 1-2 vuotta sitten aloittaneille jäsenille. Alemman tasoituksen pelaajia ei kuitenkaan käännytetä pois, rangelle kyllä sopii. Harjoitusten aikana käydään läpi eri osa-alueiden perusasioita ja jokaisella tunnilla on oma teema (Mika Sormusen suosittelema järjestys).
Swingin muutoksia ja korjauksia haluavien pelaajien kannattaa ottaa yhteyttä Pro Mika Sormuseen.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tavataan polettiautomaatin vieressä.

Heinäkuun aikataulu naisille:

4.7 klo. 18.00 grippi, alkuasento ja suuntaaminen
4.7 klo. 19.00 rautalyönti
11.7 klo. 18.00 Draivi
18.7 klo. 18.00 chippi
18.7 klo. 19.00 putti
25.7 klo. 18.00 bunkkerilyönti

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään!


Naisten tapahtumat kaudella 2016

Pe 3.6.2016 Easy Start Up GOLF
Kisaan voi tuoda ystävänsä, jolla ei vielä ole greencardia, hän voi seurata pelin kulkua ja viheriöillä hänellä on mahdollisuus putata.

La 2.7.2016 EPG 30-vuotta juhlakilpailu

La 30.7.2016 Ruuhikoski Raideri & Solheimi Kuppi
Kanta-Seinäjoen kapteenina toimii Helena Lautamaja puh. 050 365 8898 ja muun Seinäjoen kapteenina Rea Tokkari puh. 044 363 7429, heihin voit olla yhteydessä, kun haluat osallistua Solheimi Kuppiin.

La 6.8. ja su 7.8.2016 Seuran lyöntipelimestaruuskilpailu
Seuran naisten lyöntipelimestaruuskilpailut ratkaistaan ko. viikonlopun aikana. Naiset pelaavat 36 reikää 53 tiiltä.

Su 7.8.2016 Seniorien lyöntipelimestaruuskilpailu
Sunnuntaina on naisten sarjojen N50, N60 ja N70 kilpailut, 18 reikää, tii 47.

Su 14.8.2016 Ruuhikosken naisten pelimatka Kalajoelle
Kalajoen upealla kentällä Ruuhikosken naiset saavat pelata omissa ryhmissään ja nautiskella vaihtelevista merellisistä väylistä. Green fee 40€

Pe 27.8. - su 28.8.2016 Seuran reikäpelimestaruuskilpailut
Reikäpelimestaruuskisojen karsintakilpailuja ei pelata, vaan reikäpelimestaruus ratkotaan ko. viikonlopun aikana. Kaavion tekee kapteeni Kari Rytkönen, jotta se on sääntöjen mukainen. Reikäpelimestaruudesta pelataan, mikäli sarjaan ilmoittautuu vähintään 8 osallistujaa.

Su 18.9.2016 Naisten syysfinaali
Perinteinen naisten syysfinaali pelataan 18 reiän tasoituksellisena pb-kilpailuna sarjassa 0-36. Voittaja saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Myös paras scr-tulos palkitaan sekä pisin draivi ja lähimmäs lippua. Osallistumisoikeus on kaikilla naisilla. Kisa alkaa klo 10.00.

Naisten sarjoja on lisäksi seuraavissa yleisissä kilpailuissa:

22.05. Titleist Rio Golf Open (0-36)
29.05. Intersport Open (0-36)
05.06. EEPEE Open (0-36)
11.06. Volvo World Golf Challenge Open (0-36)
02.07. EPG 30-vuotisjuhlakisa (0-36)
09.07. Tango Open (0-36)
24.07. Junnujen tuki Open (0-36)
21.08. Käyttöauto/BMW Golf Cup Open (0-36)
18.09. Naisten syysfinaali (0-36)

Jos naisten sarjaan ei tule tarpeeksi osanottajia, palkitaan paras nainen, ja jos kyseessä on joukkuekilpailu, paras naisjoukkue palkitaan.

NAISTEN VIIKKOKILPAILUT TORSTAISIN

Naisten viikkokisoja pelataan 15 kertaa vuonna 2016 alkaen viikolla 19 ja päättyen vk 37. Viikolla 25, 28, 29 ja 30 ei ole viikkokisaa. HUOM.! ENSIMMÄINEN VIIKKOKISA ON to 12.05.2016. Lähtöajat klo 17.00 alkaen.

Huom! EPG ry:n juhlaviikolla (vko 27) juhlistamme naisten viikkokilpailua torstaina 7.7. Kutsu kaverisi kierrokselle mukaan vaikkapa caddieksi. Vietetään iltaa yhdessä pelin jälkeen ja nautitaan iltapalaa klubilla.

Palkintojen sponsorina toimii Hairhouse. Sponsorimme tuen ansiosta Ruuhikosken naisilla on kesän aikana mahdollisuus esim. naisten pelimatkaan tai vaikkapa kahteen pelireissuun. Kerro ehdotuksesi naistoimikunnalle!

Naisten torstai-viikkokisan säännöt kaudelle 2016

Viikkokilpailu pelataan torstai-iltaisin sille määriteltynä aikana 9-reikäisenä tasoituksellisena pistebogey-kisana neljässä eri sarjassa: A-sarja hcp 0 – 21, B-sarja hcp 21,1 – 30, C-sarja hcp 30,1 – 54, ja uutuutena D-sarja, johon voi osallistua ja ilmoittaa caddiemestarille ennen lähtöä, ettei jätä tuloskorttia.

Kilpailija jatkaa koko kesän siinä sarjassa, missä kilpailun on aloittanut, vaikka hänen tasoituksensa muuttuisi kauden aikana. HUOM! D-sarjaan voit ilmoittautua torstaisin, kun haluat vain nautiskella pelistä ja seurasta ilman pistelaskua. 

Viikkokisaan kuuluu 15 osakilpailua, joista kuuden (6) parhaan tulos huomioidaan lopullisissa tuloksissa. Tasatuloksen sattuessa:
1. Osakilpailun sijoitus ratkaistaan pienemmän tasoituksen omaavan kilpailijan hyväksi.
2. Mikäli lopulliset yhteenlasketut seitsemän parhaan kierroksen tulokset menevät tasan, voittaa se pelaaja, jolla on viimeisen osakilpailun jälkeinen alempi tarkka tasoitus.
Kisaan ilmoittaudutaan internetin kautta (www.ruuhikoskigolf.fi) tai ilmoittamalla siitä caddiemasterin toimistoon puh. 06-4234545. Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkoisin klo 12.00. Caddiemaster arpoo pelaajaryhmät ja lähtöajat. Viikkokisan pelimaksu on kaikissa sarjoissa 3,50 €, jälki-ilmoittautuneilta 5,- €. Erikoiskilpailuja on luvassa kerran kuukaudessa viime vuoden tapaan.

NAUTINNOLLISTA GOLFKESÄÄ KAIKILLE!

EPG ry:n Naistoimikunta 2016
Lautamaja Helena, puheenjohtaja, Koitto Anna-Kaisa, ladykapteeni
jäsenet: Holopainen Johanna, Keskinen Merja, Maunuksela Ulla, ja Hautala Paula, sihteeri


La 21.5.2016 Emotion Naisten kesän avauskisa

Kokoonnutaan aamukahville klo 10,00, kerrotaan kesästä ja alkuverryttelyä. Klo 11.00 alkaen ovat lähdöt 9 väylän kisaan, pelimuotona kahden hengen greensome-kisa, Ilmoittautumisten perusteella muodostetaan ryhmät siten, että ryhmien tasoitukset ovat suurin piirtein samansuuruiset.

Pelimuoto: Kahden hengen greensome pelataan siten, että molemmat lyövät avauslyönnit ja sen jälkeen lyödään vuorotellen palloa reikään saakka, avauksista 4 kummallekin, viidennen saa päättää pelaajat keskenään. Pelataan 9 reikää ½ tasoituksin.

Emotion1Emotion2

Kiitos Emotion ja Jaana!
Mukavaa oli aurinkoisessa säässä hyvässä seurassa!


Kuortane kutsui Ruuhikosken naisia

Kuortaneen naiset kutsuvat vierailulle Kuharantaan jo keskiviikkona 15.6.2016. Kisainfo on klo 17.00 ja yhteislähtö klo 17.30, pelimuotona 2 hengen scramble. Kisan jälkeen iltapalaa ja palkintojenjako.

Ilmoittautumiset to 9.6.2016 mennessä joko ilmoitustaululla olevaan listaan, paula.hautala@netikka.fi tai 050 304 9457.

Tervetuloa kauniin Kuhajärven rannalle nauttimaan kesäillasta ja mukavasta golfseurasta.

Naistoimikunta


 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry