Palautteen kautta rakennetaan entistä parempaa kenttää ja seuraa
Ruuhikoskella on ollut tänäkin vuonna käytössä Golfliiton organisoima Pelaaja Ensin – asiakastyytyväisyyskysely. Kysely on lähtenyt sekä vieraspelaajille että omille jäsenille. Kyselyn tarkoituksen on ollut kerätä tietoa pelaajien kokemuksista kentällä.

Kyselyyn on vastannut 335 vieraspelaaja ja 180 omaa jäsentä. Järjestelmä perustuu ns. lähettiläspisteisiin. Positiiviset ja negatiiviset kokemukset lasketaan yhteen ja ne muodostavat pistearvon. Järjestelmä vertaa niitä mukana olevien kenttien kesken, jolloin kentät voivat verrata itseään toisiin kenttiin.

Viime kesänä saimme hyviä pistemääriä lähes kaikissa kategorioissa. Myös tänä vuonna olemme saaneet hyviä pistemääriä ja kokonaispistemäärä on ollut yli vertailukenttien keskiarvon. Mukava on ollut huomata myös se, että arvot ovat olleet koko ajan nousujohteisia. Samalla olemme voineet nopeasti tarttua mahdollisiin epäkohtiin, jotka kyselyssä ovat nousseet esille. Negatiivistakin palautetta on tullut ja se on käytännössä ollut kohteista, johon korjaustoimia on jo tehty tai on suunniteltu tehtäväksi. Myös tämän kesän rajut sateet ovat olleet yhtenä osana vaikuttamassa varsinkin vieraspelaajien pelikokemuksiin.

Kentän kunto on saanut hyviä arvosteluja, mutta erityisen hyvää palautetta on saanut yhteisömme caddiemaster – ja opetustoiminta. Pistemäärät ovat ihan valtakunnan kärkipäätä. Siitä iso kiitos osaavalle caddiemaster- teamille ja Pro Mika Sormuselle.

Kaiken kaikkiaan kyselyn tulokset ovat vahvistaneet viimeaikaiset päätökset ja toimet oikean suuntaisiksi.


Piristäviä kommentteja vapaa sana- osiossa

Kyselyyn vastanneet ovat voineet kirjoittaa myös avoimesti kommentteja kokemuksistaan kentällä.
Tässä muutamia palautteita:

Henkilökunta oli mukavaa, avuliasta ja ystävällistä. Kenttä oli kiva pelata.
Hieno kenttä ja hyvä palvelu.
Kenttä hyvässä kunnossa, mukava pelata, caddiemaster ja rav.henkilö erittäin ystävällisiä
Kenttä oli hienossa kunnossa, greenit tosi nopeita.
Hieno ja Upea kenttä , varsinkin takaysi.
Mahtava kokemus löytää tämä kenttä
Pieni ryhmämme sai hyvää ja joustavaa palvelua. Koko yhteisö toimii sympaattisella tavalla. Onnitteluni ko teamille.
Hyvin hoidettu ja loistava kenttä!
Bra skött golfbana. Mycket bättre än 2015. Bra service i trevlig miljö.
Hieno kenttä, tykkäsin ja tulen uudestaan


Tulokset auttavat tulevaisuuden kehitystyössä

Tuloksia on analysoitu pitkin kesää ja reagoitu mm. parannustöissä. Viimeisen jäsenkyselyn tuloksia vielä odotellaan. Sen jälkeen syksyn aikana tehdään vielä tarkempi analyysi ja vedetään johtopäätöksiä tulevaisuuden ratkaisuihin.

Hyvää syksyä kaikille golffareille,

Terveisin

Jyri Sarvikas
Toimitusjohtaja
IMG_1718.JPG
Kentän johtaminen vaatii myös hyvää kuntoa.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »