Palveluksessanne - caddiemasterit




Ruuhikosken klubitalo on uudistunut talven aikana ja uudistuksen myötä myös caddiemasterit ovat päässeet uuteen klubitaloon. Tänä vuonna golffareita palvelee kolme caddiemasteria, Mikael Mäki-Töyli, Juho Lehto ja Henna Niemi. Kaikilla caddiemastereilla on työssään yhteisiä asioita hoidettavana, mutta myös erityistehtäviä.

Mikael Mäki-Töyli on ahkera pelaaja Ruuhikoskella ja varmasti monelle jäsenelle tuttu. Mikael suoritti green cardin vuonna 2007 ja tällä hetkellä onkin menossa jo yhdeksäs pelivuosi. Hän pelaa golfia tasoituksella 4.8. Golfkauden ulkopuolella Mikael viettää vapaa-aikaansa jääkiekon, salibandyn ja keilaamisen parissa.

Toinen uusi caddiemaster on ylöjärveläislähtöinen Juho Lehto. Vuonna 2001 golfin aloittanut Juho valmistuu pian Seinäjoen ammattikorkeakoulusta pk-yrittäjyyden tradenomiksi. Juho saattaa olla joillekin jo tuttu, sillä hän suoritti kymmenen viikon työharjoittelun Ruuhikoskigolfissa ennen kauden alkua. Päälajina Juholla on jääkiekko ja golf onkin hyvää vastapainoa kesäharjoittelulle.

Henna Niemi opiskelee Vaasan yliopistossa viestintää ja markkinointia. Hän osallistuu caddiemasterin työn lisäksi aktiivisesti seuran tiedottamiseen. Green card ja jäsenyys Ruuhikoskella on ollut taskussa jo kauan, mutta golfin kanssa vapaa-ajasta on kilpaillut taitoluistelu, pianonsoitonopettajana toimiminen ja viimeisimpänä kiinnostuksen kohteena biljardi.

cädärit 

Kysyvä ei tieltä eksy

Caddiet löytää nykyään siis uudistuneesta klubitalosta, jossa caddiemasterin tiskin lisäksi sijaitsee myös pro shop.
- Palvelemme teitä tämän kauden aikana monipuolisesti erilaisten pelaamiseen ja seuraan liittyvien asioiden parissa. Meiltä voitte tulla kysymään neuvoa mieltä askarruttavista asioista, ja juttelemme mielellämme kaikenlaisista golfiin liittyvistä aiheista, kannustaa Henna Niemi.
Henna kannustaa golffareita myös leppoisan ilmapiirin luomiseen kaikille.
- Parhaimmillaan golf on rentouttavaa ja antoisaa ajanvietettä, ja toivommekin että tähän ilmapiiriin pyritään joka päivä Ruuhikosken kentällä. Caddiemastereiden puolesta haluan toivottaa kaikille jäsenille oikein hyvää alkavaa golfkautta ja paljon aurinkoisia pelisäitä.

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »