Pelaaja Ensin-kyselystä rohkaisevaa palautetta
Ruuhikoskella on ollut tänä vuonna käytössä Golfliiton organisoima Pelaaja Ensin – asiakastyytyväisyyskysely. Kysely on lähtenyt vieraspelaajille ja tätä kirjoittaessa 2/3 omista jäsenistä. Viimeinen 1/3 jäsenistä saa kyselyn sähköpostiinsa syyskuun lopussa. Kyselyn tarkoituksen on ollut kerätä tietoa pelaajien kokemuksista kentällämme.


Palautteen kautta rakennetaan entistä parempaa kenttää ja seuraa

Kyselyyn on vastannut 224 vieraspelaaja ja 191 omaa jäsentä. Järjestelmä perustuu ns. lähettiläspisteisiin. Positiiviset ja negatiiviset kokemukset lasketaan yhteen ja ne muodostavat pistearvon. Järjestelmä vertaa niitä mukana olevien kenttien kesken, jolloin kentät voivat verrata itseään toisiin kenttiin.

Olemme saaneet koko kesän erittäin hyviä pistemääriä kaikissa kategorioissa ja kokonaispistemäärä on ollut selvästi yli vertailukenttien keskiarvon. Mukava on ollut huomata myös se, että arvot ovat olleet koko ajan nousujohteisia. Samalla olemme voineet nopeasti tarttua mahdollisiin epäkohtiin, jotka kyselyssä ovat nousseet esille. Negatiivistakin palautetta on tullut ja se on käytännössä ollut kohteista, johon korjaustoimia on jo tehty tai on suunniteltu tehtäväksi.
Kaiken kaikkiaan kyselyn tulokset ovat vahvistaneet viimeaikaiset päätökset ja toimet oikean suuntaisiksi.


Piristäviä kommentteja vapaa sana- osiossa

Kyselyyn vastanneet ovat voineet kirjoittaa myös avoimesti kommentteja kokemuksistaan kentällä. Ne ovat olleet mieluisaa luettavaa.
Tässä muutamia palautteita:

Kenttä oli upeassa kunnossa, kiitos!

Hieno yllätys, kenttä komea ja vaikka vähän rakennustöitä tehtiinkin niin hieno kokemus. Paikallinen peliseurakin oli alun jäykkyyden jälkeen hieno. Tulen uudestaan.

Hieno, haastava kenttä. Voin suositella.


Loistavassa kunnossa oleva, haastava ja kaunis kenttä.


Kentän vaihtelevuus ja korkeuserot olivat iso positiivinen yllätys verrattuna ennakko-odotuksiin. Tulemme varmasti uudelleen Kiitos


Tällä hetkellä suosikkikenttäni ja myös mieheni mielestä. Kiitos teille jokaiselle jotka olette toteuttaneet tämän kaiken!!!


Hienoa kehitystä on tapahtunut kaikilla osa-alueilla viimeisen kolmen vuoden aikana. Uudet tuulet ovat puhaltaneet ja yhteen puhaltamisen hiili on syttynyt. Tästä on hyvä jatkaa positiivisella mielellä.


Ruusuja, kaikki osa alueet ovat menossa aikaisempaa parempaan suuntaan!


Meillä on Suomen paras ja kaunein kenttä !!!


Viimeinen kysely tulossa

Tuloksia on analysoitu pitkin kesää ja reagoitu mm. parannustöissä. Syksyn aikana tehdään vielä tarkempi analyysi ja vedetään johtopäätöksiä tulevaisuuden ratkaisuihin.
Viimeinen jäsenkysely lähtee siis syyskuun lopussa, ja hekin jotka eivät ole vielä päässeet vastaamaan, pääsevät vaikuttamaan asioihin. Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii vastaamaan.

Hyvää syksyä kaikille golffareille,

Terveisin

Jyri Sarvikas
Toimitusjohtaja

kuva3
Ruuhikosken kenttä on saanut pääasiassa hyvää palautetta Pelaaja Ensin-kyselyssä. Kuva: Tomi Natri.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »