Peli-iloa naiset!
Golf on upean liikuttava ja haastava peli. Ruuhikoskella täysi kierros tarkoittaa yli 10 000 askelta, siis hyvää pitkäkestoista liikuntaa. Aikaa kuluu mutta kaiken sen ajan olemme poissa jääkaapin läheltä, ja kesän kuluessa kunto kohenee. Latovuoren kiipeäminen hengästyttää alkukesästä ja kiinteyttää koko kesän.

On mukava pelata, kun huomaa kehittyvänsä. Tänä kesänä EPG:n jäsenenä pääsemme Ruuhikoskella pro Tuovi Joensuun vetämille klinikoille - ilmaiseksi. Naisille on omat aikansa. Katso aikataulut netistä http://www.ruuhikoskigolf.fi/klinikat.html ja hyödynnä loistava tilaisuus kehittyä vahvuuksissa ja parantaa peliä.


 Naisten viikkokisat kutsuvat

Melkein joka torstai koko kesän (15 kertaa) pelataan naisten viikkokilpailu, puolikas kerrallaan. Jos olet hiljan suorittanut green cardin tai etsit uusia pelikavereita tai et ole koskaan osallistunut naisten viikkokisoihin, tule mukaan! Kisaillat ovat naisia varten. Meillä on rentoa peliä, kannustavaa seuraa – mutta tietenkin noudatamme sääntöjä, kertaamme niitä ja lyöntien lisäksi opimme laskemaan pistebogey-pisteitä. Viikkokisoista kuusi parasta tulosta otetaan lopputulokseen. Osallistu usein, niin voit pudottaa heikommat tulokset pois.

Naiset avasivat pelikauden la 23.5. kahden hengen greensomella. Kesän kuluessa saamme Kuortaneen naiset vieraiksemme. Päivää ei ole vielä sovittu. Nettisivut ja ilmoitustaulu pitävät sinut ajan tasalla.


 Ravintotietoa ja yhdessäoloa

Nettisivuilla Naistoimikunta kertoo tulevista tapahtumista: Kati Kiuru piti meille ensimmäisen kahvakuulatreenin ti 19.5. Vastaanotto oli niin innostunut, että jatkoa on luvassa - ja monta muuta mukavaa tapahtumaa kesän aikana. Seuraa sivuja ja Ruuhikosken ilmoitustaulua. Saat Naistoimikunnalta myös sähköpostia, kunhan päivität tietosi NexGolfiin. Pysyt koko ajan tapahtumien tasolla.

Kunhan oikea kesä alkaa, tapaat minut usein Ruuhikoskella. Kaikki ideat naisten golfin kehittämiseksi ovat tervetulleita. Olen helposti houkuteltavissa yhteiselle kierrokselle tai puolikkaalle. Ota ihmeessä yhteyttä!
Tehdään tästä kaudesta ikimuistoisen iloinen – nautitaan pelistä. Pieni pallo – iso ilo!

Anna-Kaisa Koitto

Ladykapteeni

PS. Kesäkuussa Ruuhikoski saa näyttää aurinkoiset kasvonsa kaikille Suomen golfseurojen kapteeneille, kun nämä kokoontuvat kapteenipäiville Seinäjoelle 13.–14.6.

2014-08-06_EPGn naiset Kuortaneella

Naisten kisaillassa on aikaa myös vaihtaa kuulumisia. Kuva elokuulta 2014 Kuortaneella.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »