Pron palvelut Ruuhikoskella

Pro Mika Sormunen

050-307 9511 / msormunen(ät)gmail.com

Hei!

Nimeni on Mika Sormunen ja toimin Prona Ruuhikoskella. Koulutukseltani olen liikunnaohjaaja sekä golfin ammattivalmentaja. Olen kotoisin Itä-Suomesta, tarkemmin sanottuna iloisesta Etelä-Karjalasta, Imatralta, jossa oma golfurani alkoi vuonna 1990. Kun kävin palloja keräilemässä paikallisen kentän metsiköistä aloin kiinnostua itse pelaamisesta ja tutustuinkin sitten muihin samanikäisiin poikiin jotka pelasivat golfia. Heidän kanssaan opettelin pelin saloja paikallisella harjoitusalueella. Saatuani Green Cardin ei minua saanut kentältä pois kulumallakaan. Oma kilpailu-ura lähti saman tien käyntiin ja kävinkin aktiivisesti ympäri Suomea kilpailemassa. Kiinnostus opettamiseen alkoi 2001 aloittaessani opinnot Vierumäen Urheiluopistolla. Liikkunnanohjaajaopintojen lomassa pääsinkin opettajaksi Vierumäki GolfSchooliin, jonka palveluksessa toimin vuodesta 2002 vuoteen 2007 saakka. Sen jälkeen tie vei takaisin Itä-Suomeen ja Savonlinnaan jossa toimin Kerigolfin prona 2007-2012. Savonlinnan vuosien jälkeen elämä heitti Etelä-Pohjanmaalle ja Kauhajoelle. Aloitin työt Botnia Golfin pro:na 2012 ja sieltä siirryin ensin tuplarooliin EPG:n ja BG:n Proksi 2015, jonka jälkeen oli edessä muutto Seinäjoelle ja täysipäiväiseksi Proksi Ruuhikoskelle vuosiksi 2016 - 2018.

Golf on huikea laji, jossa ihminen kokee koko tunneskaalan laidasta laitaan. Samalla saa hyvää liikuntaa kauniissa luonnonmaisemassa mukavien ihmisten seurassa ja onnistumisten siivittämänä.
Ota hihasta kiinni klubilla tai ole muuten yhteydessä yksityisopetuksen tiimoilta!

Alkeiskursseillamme kaikki saavat ammattimaista, helppoa ja kehittävää opetusta, jotta juuri Sinä voisit aloittaa koko eliniän kestävän matkan kiehtovan lajimme parissa.

Tervetuloa!!

Katso alkeiskurssit tästä.

 

Opetushinnasto

Kesäkausi 2017

Yksityistunnit

 Yksityistunti

 50€

Yksityistunti 2 hengelle

 70€

 3h paketti 1 hengelle

120€

 3h paketti 2 hengelle

 180€

 5h paketti 1 hengelle

 200€

 5h paketti 2 hengelle

 300€

 

Muu opetus

Alkeiskurssi

170€

 Peliopetus 9 reikää

 90€ + Green Fee

 Isommat ryhmät

Sopimuksen mukaan

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry