Pro shopista tuotteet pelaamiseen
Ruuhikosken klubitalon uudistuksen yhteydessä avattiin myös uudella konseptilla toimiva pro shop. Sen omistaa Etelä-Pohjanmaan golfkeskus Oy ja sen tarkoituksena on toimia Ruuhikoski-brändin myymälänä. Pro shopin kantavana ajatuksena on laatu ja käytännöllisyys. Haluamme tarjota Ruuhikosken osakkaille ja jäsenille sekä vieraspelaajille tuotteita, joita he tarvitsevat jokapäiväisellä golf-kierroksella. Koska suurin osa golftarvikkeista on varustettu Ruuhikosken logolla, soveltuvat ne hienosti myös lahjaksi tai muistoksi vierailusta Ruuhikoskella.

Kaikki Ruuhikosken pro shopin golfvarusteet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita. Tästä huolimatta olemme onnistuneet pitämään hintatason houkuttelevana. Tarjoamme pelikaudella 2015 lisäbonuksena kaikille Ruuhikosken osakkaille normaalihintaisista tuotteista 15 % alennuksen. Tämä on merkittävä osakasetu, joka kannattaa käyttää hyödyksi. Edun saa esittämällä osakaskortin.


 Tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Pro shopin toiminnan kulmakivenä on asiakastyytyväisyys ja oikeanlainen golfvarusteiden perusvalikoima. Mikäli koette, että pro shopin perusvalikoimaa tulee kehittää nykyisestä, kertokaa siitä rohkeasti caddiemastereille. Golfmailoja ei ole tarkoitus ottaa perusvalikoimiin.
Ne on jokaisen pelaajan hyvä hankkia asiantuntevan ammattilaisen opastuksella. Tähän tarjoutuukin hyvä tilaisuus Ruuhikoskella järjestettävien mailademopäivien aikana.

Hankkimalla tuotteita Ruuhikosken pro shopista, kannatatte samalla omistamanne golfkentän toimintaa. Kaikki myyntituotot menevät Etelä-Pohjanmaan golfkeskus Oy:lle, joka käyttää niitä edelleen Ruuhikosken golfkentän kehittämiseen.

Mika Koivupuisto

 proshop1

 Uudistunut pro shop löytyy nykyään klubitalolta.

 proshop2

Ruuhikosken viralliset logotuotteet ovat myynnissä pro shopissa.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »