Raikkaat terveiset ravintolasta!
Golfklubi Ruuhikosken henkilökunta odottaa innolla kauden 2017 käynnistymistä. Haluamme kiittää lämpimästi alkuvuodesta asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneita. Palautteiden pohjalta on lähdetty kehittämään toimintaa tulevalle kaudelle.

Viime kesänä ravintolan toiminnasta vastasivat Sanna ja Essi. Sama pirteä kaksikko apureineen on tälläkin kaudella hoitamassa ravintolan toimintaa.

- Oli hienoa tutustua golfiin lajina sekä tietenkin pelaajiin, jotka ravintolan palveluja käyttivät, miettivät tytöt edelliskesän tunnelmia kysyttäessä.

Golffareista parhaiten jäi mieleen hyväntuulisuus, positiivisuus ja se innokkuus, jolla moni jaksoi päivittäin, säästä riippumatta kentällä vierailla, Sanna ja Essi muistelevat.

Tälle kaudelle on tulossa palautteiden pohjalta ja toiminnan kehittämiseksi uudistuksia. Esimerkiksi lounas tarjoillaan tulevalla kaudella noutopöydän lisäksi myös lautasannoksina. Arkisin maanantaista perjantaihin lounaspöytään katetaan tuttuun tapaan keitto ja salaatti touko-elokuun ajan. Lämpimän pääruoan voi ostaa kesä-elokuussa vain parin euron lisämaksulla ja se tarjoillaan lautasannoksena.

Viikonloppulounaan suosio on kahdella edellisellä kaudella jäänyt sen verran vähäiseksi, että se korvataan tällä kaudella ruokalistalta tilattavilla annoksilla sekä kahvilatuotteilla. Lämmintä ruokaa on siis saatavilla ruokalistalta sekä lounasaikaan että sen ulkopuolella, ja viikonloppuisin keittiön aukioloaikoina.

Yksi odotettu uudistus tai paremmin sanottuna palautus on klubimuki, jota kovasti toivottiin takaisin valikoimaan. Klubimukin hinta on 50 € ja sen ostamalla saa nauttia veloituksetta kahvia kesäkuusta syyskuulle saakka. Klubimukiin saa tälle kaudelle tarran, jolla mukin etuudet ovat käytössä.

Ravintolan odotukset tulevalle kaudelle ovat lämmin ja vähäsateinen kesä sekä yhtä iloinen mieli pelaajilla ja hyvä tunnelma klubitalolla kuin aiemmilla kausilla. Nähdään!

Anu Luukko
Uppalan Kartanon yrittäjä

 sannajaessi
Ravintolasta vastaavat Sanna ja Essi odottavat jo innolla alkavaa kautta.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »