Ruuhikoskella on ilo pelata
Ruuhikoskella saadaan tällä kaudella juhlia upean kentän 25-vuotisjuhlia. Tästä layoutista jokainen vieraspelaaja muistaa Ruuhikosken – ja toivottavasti myös rennosta, ystävällisestä ja kannustavasta tunnelmasta. Tunnelma rakentuu kentän hyvistä palveluista: caddiemasterista, ravintolasta ja harjoittelualueista, mutta sen tärkein elementti olemme me kotikentällämme pelaavat golffarit.

Yhteisö vahvistuu yhdessä tekemällä; kökät ovat mukavia työrupeamia tässä mielessä. Toki tänä vuonna kevättöitä on jäänyt ainoastaan kahteen kökkään!

Senioritoimikunnan ja naistoimikunnan toiminta viikkokisoineen on saanut rinnalleen vahvistuvan mid-toiminnan, tässä vaiheessa kuukausikisoineen. Toivottavasti junioreita näkyy Ruuhikoskella kaikkina viikonpäivinä harjoitusalueilla tai kentällä. Ja onneksi meillä on tapahtumia, kuten klubikisoja ja avoimia kilpailuja, joissa arpa valitsee peliseuramme ja pääsemme pelikierrokselle uudessa kokoonpanossa.


Tavoitteena naisten ja tyttöjen kannustaminen golfin pariin

Tällä kaudella Suomen Golfliiton kaikissa jäsenseuroissa kannustetaan naisia ja tyttöjä lajin pariin. Golfliiton yksi tavoite on saada 25 % enemmän nais- ja tyttögolffareita vuoteen 2020 mennessä. Tällä hetkellä naisgolffareita on Suomessa noin 40 000 eli tavoitteena on 10 000 uutta lajin harrastajaa. Etelä-Pohjanmaan golf ry:n jäsenmäärä on pyöreästi 1400, josta naisia on noin neljännes (n. 350). Siispä 25% tarkoittaa, että haluamme toivottaa vuosittain tervetulleeksi ainakin 20 uutta tyttöä ja naista seuramme jäseniksi. Toimitaan Ruuhikoskella niin, että jokainen lajin harrastaja tuntee olevansa tervetullut.

NexGolf on upea järjestelmä, joka tiivistää ajankäyttöä niin, että golf mahtuu kiireiseenkin elämäntilanteeseen. Elämää helpottava järjestelmä ohjaa omaa pelaamistani niin, että melkeinpä teen varaukseni tuttujen ihmisten pelikaveriksi, vaikka pitäisi toimia juuri päinvastoin. Lupaan muuttaa toimintaani. Loistavaa golfissa on juuri se, että tässä lajissa oppii toisilta ja tutustuu uusiin ihmisiin.

Tällä kaudella toivon, että entistä useampi tarjoutuisi NexGolfin kautta peliseuraksi ainakin vieraspelaajille, niin ettei heidän tarvitse pelata vieraskenttää keskenään. Ensi kertaa Ruuhikoskella pelaavat taatusti arvostavat sitä, että joku muistuttaa etuysillä, että voimia tarvitaan erityisesti takaysillä. Kannustava peliseura luo hyvää pelifiilistä, peli etenee joustavasti, ja pallot löytyvät nopeasti, kun seurataan pelikavereiden lyöntejä ja vähän tiedetään, mistä etsiä.

Loistavaa golfkautta meille kaikille!

Anna-Kaisa Koitto
Seuran puheenjohtaja

NAT36731.JPG
Ruuhikoskella juhlitaan tänä vuonna kentän 25-vuotisjuhlia.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »