Ruuhikosken golfravintolaan luvassa uudenlaista klubikulttuuria
Ruuhikosken golfravintola on saanut uuden yrittäjän. Tänä kesänä ravintolan toiminnasta vastaa Uppalan Kartano. Uppalan Kartanon yrittäjä Anu Luukko lupaa tulevana kesänä golffareille ensisijaisesti tuoreita ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyjä ruokatuotteita.

- Tänä kesänä keskitymme pääasiassa lounaaseen, kahvilatuotteisiin sekä tilausruokailuihin. Haluamme erityisesti tarjota viihtyisän golfklubin, jossa on iloinen, rento ilmapiiri ja tuotteet, joista voimme olla ylpeitä, kertoo Luukko.

Uppalan kartano on toiminut Seinäjoella vuodesta 2009. Ravintolassa tarjoillaan päivittäin lounasta sekä ruokaa     a la carte listalta. Lisäksi ravintolassa on kokous- ja kabinettitiloja. Yrityksessä on ollut alusta alkaen tärkeää tarjota kotimaisesta raaka-aineista
tehtyä ruokaa ja myös mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista.

- Tänä päivänä asiakkaat arvostavat hyvää, puhdasta ja laadukasta ruokaa, joka onkin yksi Uppalan kilpailuetu. Tähän velvoittaa myös Uppalan tilan historia maatilana. Nykyään asiakkaille on tärkeä myös hyvä palvelu, myös siihen olemme panostaneet.
Meillä on pieni perheenomainen yhteisö, joka hoitaa ravintolaa kuin omaansa. Tämä mahtava tiimi on Uppalan yksi arvostetuimmista asioista, painottaa Luukko.

uppala_S6A6579


Golf kiinnostaa

Sysäyksen golfravintolan pitäjäksi Anu Luukko on saanut omasta golfharrastuksestaan. Golfkärpänen puraisi Anua kesällä 2012, ja hän
aloittaa tänä kesänä neljättä kautta golffarina.

Muutaman kesän golfia harrastaneena, minulle on tullut mieleen muutamia kehitysideoita tämän klubin suhteen. Kun yhtiöstä lähestyttiin minua tässä asiassa, aloin todella kehitellä ajatusta. Positiivinen tekemisen henki, joka sopimusneuvotteluissa huokui, sekä yhtiön aito
halu nostaa ravintolapalvelujen tasoa sai minutkin lopulta innostumaan ja uskomaan mahdollisuuksiin, iloitsee Luukko.     

Uppalan Kartano teki alkuvuodesta asiakastyytyväisyyskyselyn. Tämän kyselyn pohjalta on rakennettu klubiravintolan valikoimaa.

-Toki tuomme joitain uusia ideoitamme testailuun kesän kuluessa. Aika ja palaute sitten näyttää, mitkä jäävät palveluvalikoimaan pysyvästi. Ystävällinen, iloinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä tilaisuuksien hoito ovat myös meille kunnia-asioita. Haluamme tarjota viihtyisän golfklubin, jossa on iloinen, rento ilmapiiri ja tuotteet, joista voimme olla ylpeitä, kertoo Luukko.

Odotukset tulevasta kesästä ovat korkealla ja Anu Luukon toiveena on se, että golffarit viihtyvät ravintolassa ja Ruuhikoskelle saadaan luotua uudenlaista klubikulttuuria.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »