Seinäjoen kaupungin tervehdys 25-vuotistaivaltaan juhlivalle EPG:lle!
Trent Jones Jr. suunnittelema Ruuhikosken kenttä on sekä arkkitehtuurisesti että maisemallisesti onnistunut ja samalla pelaajille haastava kenttä. Sanalla sanoen Ruuhikoski jättää pelaajilleen, niin uusille kuin kokeneemmillekin, aina muistikuvan. Uskon, että juhlivalle EPG:lle 25 vuoden taival on ollut menestyksellinen. Viimeisin saavutus on Pohjolan TOP100-kenttäkategoriaan valinta. Seinäjoen arkkitehtuurista juuri Ruuhikoski sekä Alvar Aallon hallinto- ja kulttuurikeskus tunnetaan myös kansainvälisesti.

Seinäjoen kaupunki ja aikanaan myös Nurmon kunta on ollut vahvasti tukemassa golfmatkailun ja liikunnan kehittämistä. Seinäjoen kaupunkistrategiassa 2013-2020 on muun ohella strategiavalinta 3: kasvua tukevat valinnat. Ruuhikoskigolfista todetaan seuraavasti: ”Kentän laajentamismahdollisuudet turvataan maankäytön suunnittelussa. Edistetään palveluiden lisäämistä alueella.” Seinäjoen valtuusto hyväksyi Keski-Nurmon osayleiskaavan, joka sai lainvoiman syyskuussa 2016. Osayleiskaavassa on osoitettu alueet myös Ruuhikosken golfkentän laajennukselle. Tältäkin osin strategiamme on toteutunut. Toivon, että EPG voi laajentaa toimintaansa jo lähitulevaisuudessa.

Seinäjoki on tapahtumakaupunkina yksi Suomen vetovoimaisimmista. Seinäjoella käy kesäisin jopa puoli miljoonaa kävijää. Ruuhikoskigolf on tuonut merkittävän lisän Seinäjoen tarjontaan ammattitaitoisella ja hyvin johdetulla toiminnallaan, unohtamatta erinomaisia oheispalveluita.

Toivotan Seinäjoen kaupungin puolesta juhlivalle EPG:lle mitä parhainta onnea ja menestystä!

 Rasinmäki_Visit Svingi 2 2017

Jorma Rasinmäki
kaupunginjohtaja

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »