SENIOREIDEN WALLSPORT VUOROT 2019

 

Senioreiden Wallsport vuorot alkavat keskiviikkona 2.1.2018 klo 11.30 - 13.00. Ensi keväälle saimme vakiovuoron joka keskiviikolle, aina samaan aikaan.
Tapaamme siis joka keskiviikko klo 11.30; viimeinen varattu vuoro on huhtikuun puolivälissä.

Poikkeuksia tiedossa yksi: ke 16.1 klo 13-30 - 15.00.


Pienen alkuverryttelyn jälkeen lyödään palloa reilu tunti, jonka jälkeen kerätään porukalla matot ja pallot pois.

Hinta pysyy edellisvuosien tapaan samana eli 5 euroa/pelaaja.

Tervetuloa uudet ja "vanhat" harjoittelijat swingaamaan golfpalloja ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.

 

ILMARI HÄMÄLÄINEN, JORMA TAKALA JA TUULIKKI LAHTINEN VIIKKOKISOJEN 2018 VOITTAJIKSI

Viikkokisasarja on nyt päättynyt ja ne kaikista parhaat on selvillä. Miesten lyöntipelisarjassa Ilmari Hämäläinen piti kärkisijan ja voitto heltisi tuloksella 502. Mauri Myllymäki kehitti viimeiseen kisaan kovan loppukirin ohittaen Esko Pollarin, mutta 3-lyöntiä jäi kuitenkin Ilmarin eduksi. Maurin tulos siis505 ja Eskon 506.
Naisten sarjassa tahtipuikkoa heilutti Tuulikki Lahtinen voittotuloksella 253 pistettä. Toiseksi tuli Pirjo T. Myllymäki (240) ja kolmanneksi Sirpa Puska (237).
Tuulikki korjasi myös voiton viimeisen viikkokisan yhteydessä pelatussa superseniorifinaalissa 39-pisteellä. Toiseksi tuli Mauri Myllymäki 37 p. ja kolmanneksi Eero Viinikka 34 p.
Miesten pistebogisarjan selvä voittaja oli Jorma Takala (255), kakkonen Kosti Vilen (249) ja pronssin korjasi Markku Lahtinen (247).
Palkinnot jaetaan kauden päätöstilaisuudessa 2.10 pariscramblekisan jälkeen.

SENIORIEN KAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS 2.10.

Seniorienen kilpailukausi päätetään 2.10. yhteislähtönä klo 10.00 arvotuin parein pelattavaan pariscrambleen. Kilpailumaksu on 12 € (15 €) sisältäen uunilohiruuan.
Palkintojen jako kesän kilpailuista suoritetaan heti parikisan jälkeen ja ennakoitu ruokailu on sen jälkeen n. klo 15.30.

 

viikkokisojen tilasto

 

Lataa tiedosto tästä

 

 

VUODEN SUPERSENIORI RATKEAA VIIMEISESSÄ VIIKKOKISASSA 25.9.

Seniorien kilpailukausi huipentuu viimeisen viikkokisan 25.9. yhteydessä pelattavaan superseniorifinaaliin, johon kustakin sarjasta pääsi 3-parasta pb-tuloksen tehnyttä pelaajaa ja sen jälkeen sarjoista riippumatta 12-parasta pb-tuloksen tehnyttä. (Nimilista on infotaululla)

Viikkokisasarjojen voittotaistelut ovat vielä täysin auki ja isot muutokset hyvinkin mahdollisia.
Miesten A-sarjassa Ilmari Hämäläinen on 4-lyönnin etumatkalla Esko Pollariin ja Pekka Mattilaan ja Seppo Malkamäki kärkkyy heistä 2-lyönnin päässä.
Miesten B-sarjassa Jorma Takala on tukevassa johdossa 255-pisteellä, mutta Kosti Vilenin ja Markku Lahtisen huikeat syyskunnot voi vielä yllättää Jorman.
Naisten sarja on kiharainen kuten "leidien" tukatkin juhliin mennessä. Tuulikki Lahtinen purjehtii kärjessä 241-pisteellä, mutta olo ei ole levollinen, sillä Pirjo T. Myllymäki ja Sirpa Puska ovat vain yhden birdieväylän pistesaldon verran jäljessä Tuulikista.
Viimeisessä kisassa on siis paljon pelissä ja kenenkään ei ole vara missata kisaa, vaikka taivaalta sataisi märkiä karvakinttaita.

 

Muutos viikkokisan iltalähtöihin

Senioreiden viikkokisan iltalähdöille on varattu tästä viikosta (vko 35) eteenpäin ajat 16:00 ja 16:10 pimenevistä illoista johtuen.

  

KALAJOEN SYYSMATKALLE VIELÄ MUUTAMA PAIKKA VAPAANA!

Kalajoen syysmatkalle 16-17 voi vielä ilmoittautua mukaan. Hinta on matkoineen ja majoituksineen 145 €.
Ilmoittaudu pika pikaa infotaulun listaan tai Tapiolle 044 2519261

 

RIVERIN SENIORIT TULOSSA VASTAVIERAILULLE 22.8. JA HEILLE HAETAAN NYT PELISEURAA!

Nokian seniorit tulevat Ruuhikoskelle 42-pelaajan voimin keskiviikkona 22.8. Heille on varattu yhteislähtö klo 11.00. Viimesyksyisen Nokian vierailumme malliin sijoitamme joka ryhmään yhden EPG:n pelaajan ja samalla pelataan epävirallinen seuraottelu pistebogina.

Halukkaat ilmoittautukoon Tapio Räsäselle, puhelin 044 2519261. Mikäli halukkaita vieraiden viihdyttäjiä ilmoittautuu "pilvin pimein", niin mukaan pääsee viikkokisarankingin mukaisessa järjestyksessä 4-nais- ja 10 miespelaajaa.

Pidetään hyvä huoli vieraistamme ja tehdään vierailupäivästä hieno pelitapahtuma. (TR)

 

EPG:n SENIORIEN JÄTTIPOTTI AT-FINAALIIN VARMISTUI -
RUUHIKOSKEN KOTIKISAAN 11 PELAAJAA SEURASTAMME!

Ruuhikoskella 8.9. pelattavan seniorien aluetourin Suomen finaaliin pääsee seurastamme ennätykselliset 11 pelaajaa. Suomen aluekarsintojen päätyttyä varmistui, että 144-pelaajan finaaliin pääsee Pohjanmaan alueelta 17-pelaajaa, joista seurastamme edustuspaikan saivat:

N50 sarjaan Anna-Kaisa Koitto ja Sari Mahlamäki.
M65 sarjaan Mauri Myllymäki, Anssi Kari, Tenho Hakola ja Harri Myllymäki.
M70 sarjaan Osmo Kiviluoto, Olavi Kokko, Sulo Koivupuisto, Esko Pollari ja Timo Luukko. (Ja kyllähän me laskemme lähes omaksi pelaajaksemme myös Pekka Mattilan, joka karsintasarjan voittajana kuitenkin edustaa virallisissa kisoissa Botnia-Golfia).

Lähellä finaalipaikkaa on vielä N65-sarjassa Paula Peltokangas ensimmäisellä varasijallaan.
M50 ja M60 sarjassa alueellemme oli tarjolla vain yhteensä 3-finaalipaikkaa ja ne menivät nyt muualle. Nämä sarjat kokevat Pohjanmaan alueella osanottajapulaa vastoin muun Suomen alueita, joissa näihinkin sarjoihin on runsas osanotto. Tulevana vuotena toivoisi meidän tasokkaiden 50 - 60 sarjalaisten lähtevän aktiivisesti mukaan aluetour-kilpailutoimintaan ja sitä kautta mittaamaan pelitasoa muun maakunnan ikäluokkaa vastaan.

EPG:n seuraväki onnittelee senioreitamme vahvasta ja ryhdikkäästä esiintymisestä Aluetour-karsinnoissa ja niistä hankituista finaalipaikoista ja toivottaa hyvää menestystä 8.9. pelattavaan Suomen loppukilpailuun. (TR)

  

ALUETOURIN KARSINTAKISAT PÄÄTÖKSEEN - EPG DOMINOI ANNA-KAISAN JA MAURIN JOHDOLLA

Ruuhikoskella 8.9 pelattavaan Suomen finaaliin tähtäävä Pohjanmaan alueen karsintasarja saatiin päätökseen Kauhajoella 26.7. Kolmessa aluetourin karsintakisassa sijalukupisteytyksen mukaisesti parhaat lunastivat paikkansa Ruuhikosken finaaliin. Finaalipaikkoja on tarjolla kunkin sarjan osanottajamäärän mukaisessa suhteessa 1 - 6 / sarja.

Varmuudella finaalipaikan lunasti ainakin Anna-Kaisa Koitto "tyttöjuniorien" eli N50-sarjassa kokonaispistein 69. Sari Mahlamäki on kakkostilallaan siinä "kinthaalla" päästä finaaliin.

M70-sarjassa tarjolla on 6-finaalipaikkaa ja niistä 5 tulee meidän "paapoille". Sarjan ylivoimaiseen voittoon pelasi BG:n Pekka Mattila sijalukupistein 60, mutta seuraavat sijat ja finaalipaikat tulevat meille järjestyksessä: Osku Kiviluoto 39 p, Sulo Koivupuisto 38 p, Esko Pollari 35 p ja Timo Luukko 29 p.

M65-sarjan suvereeni voittaja oli Mauri Myllymäki 69-pisteellä. Kakkonen Anssi Kari 46 p ja kolmonen Tenho Hakola 45 p saavat vielä jännittää finaalipaikan puolesta. Valitettavasti Kauhajoen kisassa voiton napanneen Harri Myllymäen nelossijaan vienyt kiri ei riittäne jatkoon.

Ruuhikoskella Suomen finaalissa 8.9. riittää jännitettävää poikkeuksellisen vahvan edustuksemme myötä. Onnea siis paikan lunastaneille (ehkä lunastaville) ja potkua finaaliin! (TR)

 

SYYSMATKA KALAJOELLE 16. – 17. SYYSKUUTA

Teemme syysmatkan hienolle Kalajoen kentälle 16. -17. syyskuuta. Matkan hinta on 145 €uroa, sisältäen bussikuljetukset, majoituksen kylpylähotellissa 2-hengen huoneissa, 2-päivän pelit ja perinteisen oheisohjelman hyvässä seurassa. Paikkoja on varattu 50-hengelle. Ole nopea ja ilmoittaudu infotaululla olevaan vihreään listaan 16.8. mennessä.
Lähtö Päivölän Cittarilta sunnuntaina 16.9. klo 07.00.

MAURI JA ESKO JYRÄÄVÄT REIKÄPELILIIGASSA

Reikäpeliliiga on edennyt ripeään joskin epätasaiseen tahtiin.
Valioliigassa Mauri Myllymäki on ottanut tukevan otteen mestaruudesta viidellä voitetulla pelillä ja 10-pisteellä.
Ykkösdivarissa Esko Pollari on ratkaissut jo voiton pelattuaan kaikki pelinsä 6-voitolla ja 1-tasurilla Esa Aittokoskea vastaan. Eskon lopullinen pistesaldo on siis 13 p. ja sillä on taattu nousu sarjaporrasta ylemmäksi.
Kakkosdivarissa Pekka Mattila on puhtaalla pelillä ja 2-voitolla kärjessä, mutta sarja näyttää kovin kiharaiselta kun vajaa puolet peleistä on pelattu.
Pistetaulukot 24.7. tilanteen mukaisina tulee infotaululle lähiaikoina.

 

SEURAOTTELUTIEDOTE

Maanantaina 16.7 Kuortaneelle iltakisaan.
• KuGo / BG / EPG
• Ilmoittautumislista taululla lauantaihin klo 12.00 asti
• Mennään kimppakyydein Ruuhikosken P-paikalta klo 15.30

Maanantaina 30.7 Vaasaan yhteislähtökisaan
• Vag / EPG
• Ilmoittautumislista tulee taululle (Oranssivärinen)
• Tänne mennään bussilla 10 €uron omavastuulla.
• Toimikunta maksaa kisamaksun!

Maanantaina 27.8 Kokkolaan yhteislähtökisaan
• KoG / VaG / EPG
• Mennään bussilla
• Ilmoittautumislista tulee taululle elokuun alkupuolella.

Muistattehan, että kahden parhaan seuraottelun pisteet lasketaan mukaan vuoden nais- ja miesseniorikisaan viikkokisa- ja seuran mestaruuskisapisteitten lisäksi.

 

EPG PUTSASI PALKINTOPÖYDÄN PEKKA WIRMANIN JOHDOLLA KOKKOLAN ALUETOURILLA

Pekka Wirman oli hirmuiskussa 5.7. Kokkolassa pelatussa seniorien aluetourin 2-kisassa. 45-pelaajan M70 sarjassa Pekan voitto irtosi kisojen ylivoimaisella kärkituloksella 64. Pekan jälkeen tuloslistalla olikin viiden kärkenä vain EPG:n pelaajia järjestyksessä Osmo Kiviluoto (70), Esko Pollari (71), Sulo Koivupuisto (71) ja Timo Luukko (72). M65 Sarjavoiton korjasi Anssi Kari (70) ja kaksoisvoiton varmisti Mauri Myllymäki (74). M60 voiton korjasi sitten Raimo Vesala (71).

Juniorinaisten, eli N50 sarjassa puheenjohtajamme Anna-Kaisa Koitto näytti, että joukkoja johdetaan edestäpäin ja ykkössija irtosi tuloksella 71. AaKoota säestivät pronssin napannut Sari Mahlamäki (74) ja seuraavina Sari Katila (77) ja Tarja Pernaa (78). Pisteenä iin päälle myös N65 sarjavoitto tuli kotiin Kaija Topparin tuomana tuloksella 38-pistettä.

Kokkolan loistokuntoinen kenttä loi puitteet kovalle tulostasolle ja hienot kisajärjestelyt toivat hyvän mielen koko 117-pelaajan seniorijoukolle.

Kolmas ja viimeinen aluetourin osakilpailu pelataan Kauhajoella 26.7. Tuolloin on vielä mahdollisuudet suuriin muutoksiin pelaajarankingissa ja erittäin monella pelaajallamme on mahdollisuus lunastaa paikkansa Ruuhikoskella 8.9. pelattavaan Suomen finaaliin. (TR)

 

HEINÄKUUN KISAINFOA

Senioriseuraottelu Kuortaneella 16.7.
Seuraottelu EPG / KuGo / BG pelataan Kuortaneella iltakisana klo 17.00.
Ilmoittautumislista tulee infotaululla. Kisamaksu 20 € sisältäen ruokailun.
Mennään omin autoin Ruuhikosken kautta, ettei jokaisen tarvitse polttaa bensaa. Lähtö klo 15.30 P-paikalta.

Shoot out iltakisa 11.7
Nyt seniorit ilmoittautumaan maksuttomaan jännittävään tapahtumaan. Naisilla näytön paikka - omaa sarjaa usein pyydetään, mutta osanottajia ei useinkaan tule. Miksi? Korjausliike nyt!

Tango-openissa oma sarja seniorimiehille
Toinen kuulutus - Tango-kisassa on pyydetty ja toivottu oma seniorisarja miehille.
Huomioikaa asia ilmoittaessanne, ellette varta vasten halua pelata "juniorisarjassa".
(Sarjan vaihto kisan alla aiheuttaa turhaa työtä caddiemastereille, sillä tuloskortit tehdään tietysti pelaajan ilmoittamaan sarjaan).

 

M70 TOURIN PÄÄTÖSPÄIVÄ VUOSAARESSA TOI ESKOLLE HYVÄT SIJOITUKSET

Vuosaaressa pelattu M70 tourin toinen kilpailupäivä 27.6. toi pelaajille suuria haasteita ja tulokset muuttuivat rajusti ekapäivän tilanteista. Esko Pollarin loistoasemat koki kovan kolauksen 5-väylän (par 4) katastrofissa, jossa tuloskorttiin merkittiin 9-lyöntiä. Esko kuitenkin kokosi hyvin itsensä ja lopputulemana oli upea 14. sija kivikovassa porukassa tuloksella 170. Eskon nettotulos 144 toi HCP-sarjassa 4. sijan.
Osmo Kiviluodon tasainen peli kohensi hieman hänen sijoitustaan ja 174-lyönnin lopputulos nosti hänet tuloslistalla sijalle 21. Kisassa mukana ollut Seppo Kivelä kommentoi Vuosaaren kenttää tavattoman vaativaksi liukkaiden viheriöitten ja "kaameitten" bunkkereiden takia. (TR)
Ps: "Toimitukselle" tuli yllätyksenä kisan kaksipäiväisyys, mutta kyllähän tuo edellispäivän teksti ihan mukavalta tuntui naputella)

 

ESKO POLLARI HUIKEASSA VEDOSSA VUOSAAREN M70 TOURILLA

Esko Pollari äityi loistopeliin 26.6. M70-tourin 2-osakisassa Vuosaaressa napaten SCR-tuloksella 80 viitossijan kovatasoisessa kaikkien Suomen huippupelaajien värittämässä kisassa. (Pekka Laineen voittotulokseen eroa jäi vain 3-lyöntiä). Eskon peli alkoi hieman kangerrellen kakkosväylän triplalla, mutta 10-väylän upea eagle 443-metrisellä par-vitosella käänsi pelin hienoon 38-lyönnin sisääntuloon ja HCP-kisan kakkostilaan nettotuloksella 67.

98-pelaajan kisassa Osmo Kiviluodon peli hieman takkusi, mutta tulos 87 toi kuitenkin kohtuullisen 23. sijan. (TR)

 

SENNUSCRAMBLE HÄRMÄSSÄ, ALUETOUR KOKKOLASSA JA TANGO-OPEN SENIORIMIEHILLE

Viikkokisat jäävät nyt heinäkuun tauolle, mutta ei hätää, sillä tarjolla on täsmäkisoja senioreille myös heinäkuulla.

Härmä-golf järjestää avoimen senioriscramblen 3.7.
Kisa pelataan texas-mallilla yhteislähtönä klo 12.00.
Joukkueessa oltava 2-miestä ja 1-nainen. Kisa on superedullinen, sillä kilpailumaksu on vain 25 €uroa sisältäen ruuat kisan jälkeen.
• Ilmoittautuminen Härmään suoraan osoitteeseen: caddie@harmagolf.fi tai puhelin 06-483 1382
• Kootkaa itse joukkueet ja matkustaminen kisoihin omin autoin.
• Tätä kisaa ei kannata missata, sillä tarjous ei tule toistumaan!

Aluetour Kokkolassa 5.7.
Ilmoittautumiset taululla olevaan listaan. Lähtö Päivölän Citymarketilta bussilla klo 6.50.

Tango-openissa 14.7. seniorisarja
Senioritoiveet on kuultu ja Ilkan Tango-openissa on oma seniorisarja miehille. Herrat pelaa tiiltä 53. Lähtekäähän mukaan ja sitten pokkaamaan palkinnot tangokadun päälavalta! Luvassa siis upea kokemus.

  

PAULA PELTOKANGAS JA MAURI MYLLYMÄKI VOITTOISIA ALUETOURIN AVAUSKISASSA LAPPAJÄRVELLÄ

Seniorigolfliiton aluetour-kilpailukiertue alkoi 13.6. Lappajärvellä. EPG oli hyvin edustettuna yli 130-pelaajan kilpailussa hankkien näin hyvät avauspisteet taistelussa 8.9. Ruuhikoskellä käytävään Suomen finaalin pelipaikkoihin.

Paula Peltokankaan hyvä kesävire sai jatkoa N65 sarjan pb-voitolla pistein 36. Kaima Paula Hautala säesti hyvin 4-sijalla pistein 33.

Runsaslukuisen M65 lp-sarjan voiton nappasi Mauri Myllymäki tuloksella71. Pronssin kumarsi Tenho Hakola tuloksella 72.

Kisojen osanottajarikkaimman M70 sarjan (49-pelaajaa) voitti Botnia Golfia edustava Pekka Mattila kisojen parhaalla tuloksella 69. Neloseksi tullut Tapio Räsänen jäi vain lyönnin päähän tuloksella 70.

N50 sarjassa Sari Mahlamäki oli toinen (73) ja Anna-Kaisa Koitto kolmas (76).

Hyvät asemat jatkoonpääsyä ajatellen hankki myös Eero Viinikka M60 sarjan 4-sijalla tuloksella 73.

Lappajärven kenttä oli kuin peilikuva Ruuhikosken kentästä - väylät oli pääosin palaneet kuiviksi ja ruskeiksi, mutta kylänurmikkaa kasvavat viheriöt olivat jopa erinomaisen hyviä.
Kisajärjestelyt Lappajärvellä onnistui erinomaisesti ja yhteiskuljetus bussilla tapahtumaan koettiin myönteiseksi ja seurahenkeä hyvin ylläpitäväksi. (TR)

  

 REIKÄPELIIGA

Peliohjelma ja ohjeet ovat näkyvissä infotaululla. Pelit voi aloittaa vaikka tänään ja pelata milloin vain. Lähtöä ei saa sulkea reikäpelipelaajien käyttöön!

SENIORISCRAMBLE HÄRMÄSSÄ 3.7

Alueen sennuscramble pelataan HÄRMÄSSÄ mukavan kesäpäivän merkeissä 3.7. Joukkueessa oltava 1-nainen ja 2-miestä. Merkitkää kalenteriin ja kootkaa vapaavalintaiset joukkueet hyvissä ajoin. Tarkemmat tiedot ilmestyy taululle lähiaikoina.

 

ILMOITTAUDU REIKÄPELILIIGAAN 31.5 MENNESSÄ!

Ilmoittautuminen normaalisti nexgolfiin tai caddiemasterille.
Reikäpeliliiga korvaa edellisvuosina pelatun reikäpelicupin ja tarjoaa nyt uusia nautintoja:
• Jokaiselle pelaajalle tulee 7-peliä aiemman 1 – 3 sijaan - mukavaa eikö totta!
• Reikäpeliliigassa ei ole ahtaita päivämäärärajoja – voit pelata pelit koska haluatte pelipariesi kanssa sopien - vaikka viikon aikana koko sarjan jos se vastustajille sopii!
• Pelaajat sijoitetaan tasoitusjärjestyksen mukaisesti 8-pelaajan lohkoihin, jolloin kussakin lohkossa tulee pelaamaan jokseenkin saman tason pelaajia
• Ottelukaaviot tulee ilmoitustaululle kesäkuun alussa ja pelisarja voi alkaa heti

Näin pelataan:
• Maksakaa koko kesän kilpailumaksu 10 € caddiemasterille ennen ensimmäistä peliä
• Tämän jälkeen asialla ei vaivata caddiemastereita millään tavoin
• Sopikaa peliparisiesi kanssa peliajat ja varatkaa peliaika normaalisti ajanvarauksella
• Lähtöä ei saa sulkea kahden pelaajan käyttöön!!!
• Pelatkaa kierros ja merkitkää tulos ILMOITUSTAULULLA olevaan pelikaavioon. Voitosta saa kaksi pistettä ja tasapelistä piste molemmille Jatkoreiille ei siis mennä!
• Tiiauspaikka on alempaa tiitä ehdottaneen mukainen
• Pelit pelataan aitona reikäpelinä ilman tasoitusta
• Sarjatilanteet päivitetään silloin tällöin taululle kun tuloksia alkaa muodostua

Entä naiset?
• Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan
• Nais- tai naisvaltainen lohko muodostetaan ilmoittautumistilanteen mukaan
• Nyt siis näytön paikka arvon ladyt!!!

Antoisaa reikäpelin nautintoa kesälle 2018!

 

VIIKKOKISOISTA ASIAA

Keittolounas on tarjolla viikkokisapäivinä hintaan 4,00 euroa (sis. keitto, leipä ja vesi), salaattipöydän kanssa 6,00 euroa. Maksetaan suoraan keittiölle.
22.5. kanakeitto
29.5. makkarakeitto

Yhteislähtökisapäivinä voi pelata iltalähtöjä sellaiset henkilöt, jotka eivät työesteiden vuoksi voi pelata päivällä.

 

TOIMINTATIEDOTE VIIKKO- YM KISOISTA SENIOREILLE

Viikkokisoihin on tehty pari muutosta viime vuoteen verrattuna.
• Pelaaja pelaa koko vuoden ensimmäiseen kisaan ilmoittamassaan sarjassa.
• Miesten lyöntipeli pelataan tiiltä 53 tai valinnaisesti tiiltä 47. (Ei koskaan tiiltä 58)!
• Muista katsoa joka viikko, että olet ilmoittautunut tarkoittamaasi sarjaan. (Nexgolf-järjestelmä ei tee sarjavalintaa automaattisesti)

Reikäpelicup on korvattu sarjamuotoisella reikäpeliliigalla.
• Reikäpeliliigassa tulee jokaiselle 7-peliä, eli nautintoa on 10 €uron edestä koko kesäksi! Kukaan ei siis putoa pelistä heti kättelyssä!
• Ilmoittaudu mukaan kesäkuun alkuun mennessä. Ottelukaaviot ja ohjeet tulevat ilmoitustaululle kesäkuun alussa.

Ensimmäisessä viikkokisassa lisäinfoa kesän asioista.
• Tule ajoissa tiistaina paikalle, yhteislähtö alkaa klo 10.00.
• Ravintolassa tarjolla talon tarjoama aamupala jo ennen yhdeksää.

 

 NIITVÄLJAN JA EGCC:N VIHERIÖT SEKÄ VALKOPOSKIHANHET TERVEHTIVÄT SENIOREITA KEVÄTMATKALLA TALLINNASSA

Seuramme vetreät seniorit ja vielä vetreämmät ”junioriseniorit” suuntasivat avaamaan pelikautta keväiseen Tallinnaan Niitväljan ja Estonia Golfklubin kentille 3.-4.5.2018. Matkalle osallistui 35 pelaajaa plus aina tarpeelliset neuvonantajat ja kriitikot, joista eräs ilmoitti pelaavansa jopa vasemmalla kädellä paremmin kuin hänen aviomiehensä. (On siinä herralla kestämistä!) Tuo ”junioriseniorit” nimitys johtuu siitä, että matkalle osallistui toistakymmentä keltanokkasenioria, joille tällainen kauden avausmatka oli uusi kokemus. Harjoittelijana matkalle osallistui myös extra-alaikäinen sennujen puheenjohtaja Juha Kallantie. No – hänellekin ikää karttuu ja muutaman vuoden päästä täyttyy ikäkriteerit osallistua retkiemme pipo kireällä tapahtuvaan kilpapeliin ja erityisesti skiniin. Ensimmäisen pelipäivän keskimääräinen heikko tulostaso saikin Juhan iltajuhlamme yhteydessä toivottamaan seuraavalle päivälle rennompaa peliä. Eipä se siitä kuitenkaan miksikään muuttunut, sillä toinen puoli porukasta pelasi saman tai heikomman tuloksen kuin edellispäivänä.

Ensimmäisenä pelipäivänä suuntasimme Niitväljaan – Tallinnan golfkenttien helmeen. Kenttä on pessyt kasvonsa täysin viime vuosina, erityisesti klubitalo on ylellinen kylpylää muistuttavine pesu- ja saunatiloineen. Niitväljan kentällä on panostettu viimeisen päälle oleviin harjoittelutiloihin mm. erikoisen istutusalueen/lähipelialueen yhdistelmällä. Sama viimeistely näkyi myös kentän hoidossa esim. vesiesteiden merkinnässä. Vesiestepaalut oli sijoitettu selkeästi lyhyeksi leikatulle alueelle, jolloin oli helppo todeta, että pallo on varmuudella esteessä. Niitväljan viheriöt olivat jokseenkin virheettömät ja palloa olikin sitten helppo putata kuppiin.

Toisena päivänä pelasimme uudemman Estonia GCC:n kentän. Samalla saimme ihmetellä taivalta kuuluvaa ”haukuntaa”, joka lähti tuhansista ja taas tuhansista valkoposkihanhien muuttoparvista. Hyvää matkaa vain heillekin Siperian tundralle pesimään! EGCC:n kenttää on kovasti kehuttu, mutta ainakin nyt kentän kunto jätti paljon toivomisen varaa Niitväljaan verrattuna. Väylät olivat varsin kosteita ja pehmeitä ja viheriöillä oli runsaasti ilmeisesti jonkin sienitaudin aiheuttamia pyöreälaikkuisia vaurioita.

Esko Pollari tyhjensi pajatson, Jouko Salo ennätyspisteille ja Paula Peltokangas leidikuningatar!

Kahden pelipäivän parhaasta pb-tuloksesta vastasi Esko Pollari 60 pisteellä. Samalla hänelle tuli myös ”rätsikisan” voitto 179 iskulla. Kakkostilan pokkasi matkan keltanokka Risto Hoiska, 58 p, ja mitalikantaan iski myös Ylli Laukkanen 55 pisteellä. Voittopuheessaan Esko korosti harjoittelun merkitystä, kehottaen porukkaa viettämään enemmän aikaa peltikopissa (Ruuhikosken rangekatos), jolloin ”tekin voitte joskus pärjätä”.

Samaa harjoittelun merkitystä korosti Jouko Salo omassa voittopuheessaan, kertoen harjoitelleensa tosi lujaa joka päivä Tuomikylään suuntautuneilla hiihtolenkeillä. Tuloksena olikin sitten ennätyspisteet bussimatkalla toteutetussa matka-golfaiheisessa visailussa. Lasinen kiertopalkinto, josta ilmeisesti puuttui taiteilijan signeeraus, suuntasi siis nyt Joukon jatkona uuteen kotiin. Saa sitten nähdä palautuuko kiertopalkinto syysmatkalle, vai joudutaanko taas hankkimaan uusi kadonneen ”pojan” tilalle.

Naisseniorien kisa oli tasainen ja tiukka, kuten pelaajatkin. Voittajaksi selvisi ensimmäisen pelipäivän etumatkan turvin Paula Peltokangas 52 pisteellä, Riitta Väärämäen ja Merja Keskisen ottaessa seuraavat mitalisijat pisteen välein.

Varoitus Jallusta! Jallu Siltakorpi tapasi hotellimme aulassa mentalisti-taikuri Pete Poskiparran ja sai häneltä koulutuksen setelirahan taitteluun ja repimiseen p-päreiksi. No – operaation jälkeen raha oli kuitenkin ehjä! Jallu harjoitteli temppua paluumatkalla, mutta sivusta katsoen toiminta oli sen verran huteraa, että en suosittele ketään antamaan hänelle rahojaan revittäväksi.

Kausi jatkuu tiistaina 15.5. Tunnelmaltaan onnistunut, mutta tulostasoltaan hieman toivomisen varaa jättänyt retki on takana ja sennujen kausi jatkuu ensimmäisen yhteislähtö-viikkokisan merkeissä tiistaina 15.5. klo 10.00. Seuran ja yhtiön tarjoama aamupala odottaa klubilla jo ennen yhdeksää, joten tulkaahan ajoissa paikalle!
(Matkajutun printtaili kokoon Tapio R.)

 

SENIORIEN KEVÄTMATKA VIROON 2. – 4.5.2018

Seniorien jokakeväinen kevätmatka tehdään tällä kertaa Viroon. Lähtö Helsinkiin on ke 2.5. klo 6.30 PÄIVÖLÄN Citymarketin parkkipaikalta, kahvit juodaan matkalla. Länsisatamasta klo 13.30, Tallinnassa klo 15.30. Majoittuminen Hotelli Europa. To 3.5. Niitvälje Golf-kenttä ja pe 4.5. EGCC (Estonia Golf&Country Club). Kotiinlähtö satamasta klo 19.30 ja Seinäjoella ollaan n. klo 2.00. Torstai-illalla mahdollisuus yhteiseen ruokailuun hotellilla á 21,- (maksetaan hotellille). Matkaan otetaan 40 ensin ilmoittautunutta ja hinta on n. 300,- euroa, tarkentuu myöhemmin. Pelaamattoman avecin hinta on 190,- euroa.
Ilmoittautumiset Juha Kallantie juha.kallantie@gmail.com puh. 050-5386824 tai Jari Siltakorpi jari.siltakorpi@posti.com puh. 040-5639514 ti 3.4.2018 mennessä. Muistathan antaa syntymäaikasi ilmoittautumisen yhteydessä, laivayhtiö tarvitsee ne.

 

 

SENIOREIDEN WALLSPORT VUOROT 2018

Senioreiden Wallsport vuorot alkavat torstaina 11.1.2018 klo 12.00 - 13.30.
Pienen alkuverryttelyn jälkeen lyödään palloa reilu tunti, jonka jälkeen kerätään porukalla matot ja pallot pois.SENIORIEN KEVÄTMATKA VIROON 2. – 4.5.2018

Harjoitusmahdollisuuksia on myös parannettu:

-kaikki matot on nyt uusia ja keveitä mattoja
-kaikki rangepallot on uusittu
-pallojen keruu tehdään nyt modifioitulla seuran sähköautolla (ei pakokaasuja eikä bensan loppumista)

Tälle kaudelle emme saa vakiovuoroa. SJK:n uuden valmentajan myötä, edustuspelaajat harjoittelevat tn entistä kovemmin. Senioreiden harjoitusajat saadaan kuitenkin vahvistettua aina kuukautta ennen.
Tarkistakaa aina tältä sivulla, milloin viikon harjoitusvuoro on.

Hinta pysyy edellisvuosien tapaan samana eli 5 euroa/pelaaja.

Tervetuloa uudet ja "vanhat" harjoittelijat swingaamaan golfpalloja ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.

Maaliskuun vuorot:

Ke   7.3 klo 11.30-13.00
Ke 14.3 klo 11.30-13.00
Ke 21.3 klo 11.30-13.00
Ke 28.3 klo 11.30-13.00

Huhtikuun vuorot:

Ke   4.4 klo 11.30-13.00
Ke 11.4 klo 11.30-13.00
Ke 18.4 klo 11.30-13.00

 

 

SENIORIEN PÄÄTÖSSCRAMBLE

Seniorien viimeinen kisa on tiistaina 3.10. pelattava scramble arvotuin joukkuein, kisamaksu 5 euroa.
Kisan jälkeen on viikkokisojen ja vuoden seniorin palkintojenjako, Antti Lammin katsaus kuluneeseen kesään sekä makkarangrillausta. Tervetuloa!

 

KESÄN KISAT PÄÄTÖKSEEN - SIRPA JA HARRI VUODEN NAIS- jA MIESSENIOREIKSI JA ANNELISTA SUPERSENIORI

Vuoden viimeinen viikkokisa pelattiin kenties kesän komeimmassa säässä. Panoksena oli viikkokisasarjojavoittojen ohella vuoden arvotittelit.
Miesten lyöntipelisarjassa tiukan kisan voiton korjasi Mauri Myllymäki pistein 508, mutta kovan vastuksen tarjosivat Eero Viinikka 510 p. ja velimies Harri 511 p.
Miesten pistebogissa ylivoimaiseen voittoon pelasi Markku Mansikkamäki pistein 263. Seuraavina olivat Anssi Kari 246 p. ja Olavi Kokko 244 p.
Naisten sarjassa huippupelin pelannut Anneli Räsänen nousi nelossijalta voittoon pistein 235. Seuraavina oli Sirkka Yli-Krekola 233 p. ja Pirjo T. Myllymäki 232 p.

Viimeisen kisan yhteydessä pelatun Superseniorifinaalin voitti Anneli Räsänen 38-pisteellä. Toinen oli Harri Myllymäki 35 p. ja kolmas Eero Viinikka 35 p.

Samalla ratkesi myös arvostettujen vuoden nais- ja miessenioritittelien voittajat tältä vuodelta. Kisaanhan lasketaan viikkokisapisteet, mestaruuskisojen bogipisteet ja kaksi parasta seuraottelupistesaalista. Vuoden naissenioriksi tuli selkeällä 366-pisteen voitolla Sirpa Puska, seuraavina oli Anneli Räsänen 345-pisteellä ja Paula Hautala 342-pisteellä.
Miesten tiukan kisan voiton korjasi Harri Myllymäki 380 pisteellä. Viimevuotinen voittaja Antti Taneli keräsi 377 pistettä ja Seppo Kivelä oli kolmas samalla 377 pisteen määrällä. (TR)

 

Viikkokisojen lopullinen tilasto

Lataa tiedosto tästä

VIIKKOKISAT HUIPENTUVAT SUPERSENIORIFINAALIIN 26.9.

Kesän viimeinen viikkokisa pelataan 26.9. Samassa yhteydessä ratkotaan vuoden Superseniorin titteli kunkin sarjan kuuden parhaan pelaajan kesken tämänhetkisen tilanteen mukaisesti. Superseniorifinaaliin pääsevät sijoitetaan lähtölistan loppuun samoihin lähtöryhmiin arvokisatyyliin.

Parhaista asemista finaaliin lähtevät naisista Sirkka Yli-Krekola, miesten lyöntipelissä Mauri Myllymäki ja pistebogissa Markku Mansikkämäki. Isot muutokset ovat kuitenkin vielä mahdollisia, joten kaikki mukaan viimeiseen kauniin syyssään suosimaan kisaan.

EPG:n SENIOREIDEN SYYSMATKA 20-21.09.2017

Ilmoittaudu, Jorma Kunille puh 0400 639 061 tai jorma.kuni@netikka.fi, matkan hinta 150,- € sis, kuljetuksen, 2 x geenfee, 2 x keittolounaan, hotelliyön Edenissä ( jos osallistut yhteiselle illalliselle Edenissä on lisäkustannus 15,- €/henkilö, buffee-pöytä ) vielä jäljellä 4 kpl 2hh huonetta.
Toimi NYT.
Senioritoimikunta.

 

EPG:n SENIORIT SELVÄÄN VOITTOON VUODEN VIIMEISESSÄ SEURAOTTELUSSA

Senioriemme hyvä syysvire jatkui vuoden viimeisessä seuraottelussa Ruuhokoskella 14.8. Vastassa olleet Botniagolfin ja Kuortanegolfin seniorit pelasivat myös mainion vieraskenttäpelin, mutta isäntinä olimme vain liian kovia 367-pisteellä BG:n 327- ja KuGon 298-pistettä vastaan.

EPG:n joukkuetuloksen muodostivat: Mannu Sillanpää (39 p.), Arja Nummi (36), Sirkka Yli-Krekola (34), Anssi Kari (38), Tauno Saari (38), Pekka Mattila (38), Harri Myllymäki (36), Eero Viinikka (36), Kari Korpela (36) ja Esko Kuivalainen (36).

Viikoa aiemmin Vaasassa pelatussa Kokkola-Vaasa-Seinäjoki-ottelussa seniorimme pelasivat huikean 379-pisteen tuloksen (10-pelaajaa), mutta silti Vaasa punnersi kaksi pistettä edelle. Pistetulos on melko varmasti kaikkien aikojen vieraskenttäennätyksemme ja taitaa se olla kotikentänkin osalta sitä.

Onnea vain senioreille upeasta syksystä ja menestystä aluetour-finaaliin Lappeenrantaan lähteville pelaajillemme. (TR)

 

VUODEN SENIORIKISA MUODOSTUNUT HUIPPUTASAISEKSI

Vuoden nais- ja miesseniorikisa on tänä vuonna huipputasainen ja ennen viikonvaihteen mestaruuskisoja tilanne on todella herkullinen.

Miesten kärkipaikkaa pitää Harri Myllymäki 314-pisteellä, mutta pistein välein häntä uhkaa Anssi Kari ja Pekka Mattila ja Seppo Silander. Yli 300-pisteessä on peräti 8-pelaajaa ja hyvällä mestisviikonlopulla ja viikkokisakirillä parillakymmenellä miehellä on vielä täydet mahdollisuudet arvokkaaseen seniorititteliin.

Naisten puolella kärjessä on Sirpa Puska 290-pisteellä ja niskaan hengittää Pirjo T. Myllymäki (287) ja Paula Hautala (282). Osalla naisista puuttuu vielä viikkokisapisteitä 7-kisan osalta ja tilanne voi vielä siksikin muuttua ennen loppukautta dramaattisesti. Siispä arvot ladyt - ilmoittautukaa kiireesti seuramestiksiin mukaan!!!

Tilannekatsaus on nähtävissä ilmoitustaululla. (TR)

 

SEURAOTTELU EPG/GB/KUGO 

Maanantaina 14.8. pelataan seuraottelu yhteislähtönä klo 15.00. Samassa yhteydessä pelataan väliin jäänyt viikkokilpailu, tiistaina 15.8. ei ole viikkokilpailua.

HILKKA TUOMINIEMI, ESKO POLLARI ja PEKKA TOPPARI VOITTOIHIN ALUETOURIN PÄÄTÖSKISASSA ÄHTÄRISSÄ

Seniorien aluetourin 3-osainen karsintasarja päättyi Ähtäriin 27.7. Viimeisessä kilpailussa EPG:n seniorit oli mahtavassa vedossa ja sarjavoitttoihin pelasivat Hilkka Tuominiemi (N50), Pekka Toppari (M60) ja Esko Pollari (M65).

Samalla varmistui, että rankipisteitten perusteella Suomen finaaliin Lappeenrantaan paikkansa varmistivat alueen rankingykkösinä Pekka Toppari (M60), Pirjo P. Myllymäki (N50), Pirjo T. Myllymäki (N65), Osmo Kiviluoto (M70) ja Esko Pollari (M65).

EPG:n senioritoiminta tulee saamaan myös hienon mainesulan hattuunsa valtakunnallisen seurapistekilpailun voitosta. Vaikka eri alueilla kolmas AT-kisa on vielä käymättä, niin jo nyt tiedetään, että olemme tavoittamattomassa pistejohdossa ja tämän kisan Suomen voitto tulee ansaitusti Ruuhikoskelle. Onnittelut koko senioriporukalle aktiivisuudesta kilpailutoimintaa kohtaan! Tulokset ja toiminta huomioidaan liittotasolla ja se tulee näkymään erilaisina senioritoimintaa koskevina positiivisina liittotason päätöksinä. (TR)

FLIITON JÄSENEKSI JA NAUTI EDUISTA!

TIEDOTUKSIA SEURAOTTELUISTA

Ma 7.8.2017 järjestetään bussikuljetus á 10,- euroa seuraotteluun Vaasassa VaG-KoG-EPG. Bussi lähtee Citymarket Joupin paikoitusalueelta klo 8.00.

Ma 14.8.2017 pelataan seuraottelu EPG-BG-KuGo Ruuhikoskella. Samassa yhteydessä pelataan väliin jäänyt seniorien viikkokisa.

 

SENIORIEN SYYSMATKA NOKIALLE

Seniorien syysmatka tehdään tänä vuonna Nokialle ke-to 20.-21.9.2017. Ensimmäisenä päivänä kierretään vanha kenttä River ja toisena päivänä uusi Rock-kenttä. Matkan hinta on 150,00 euroa sisältäen: 2 x greenfee, 2 x lounas klubilla, yöpyminen 2 h-huoneissa Nokia Edenissä aamiaisineen ja kuljetus Seinäjoki-Nokia-Seinäjoki. 60 ensiksi ilmoittautunutta (maksanutta) pääsee mukaan, etusija on niillä, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet viikkokisoihin.
Ilmoittautumiset viimeistään 31.8.2017 mennessä Jorma Kuni puh. 0400-639061 tai jorma.kuni@netikka.fi

 

ALUETOURIN KISA PIETARSAARESSA 6.7.2017

Bussi lähtee Pietarsaaren aluetourin kisaan torstaina 6.7. klo 7.30 Ruuhikosken parkkipaikalta. Bussimaksu 10,- euroa kerätään bussissa. Kisamaksu 40,- euroa maksetaan caddiemestarille.

 

BOTNIA GOLFILTA MUKAVA HEINÄKUUN TARJOUS!

Kauhajoki tarjoaa meille heinäkuun ajan mahdollisuuden pelata heidän torstain viikkokisapäivänä ko. kilpailu edulliseen 20,- €uron hintaan. Ottakaa yhteys caddiemasteriin ja tehkää mukava kesäretki Kauhajoelle.

 

SEURAOTTELU TG – EPG 26.6.

Vielä ehdit ilmoittautua seuraotteluun TG-EPG 26.6.2017, ilmoittautumisaikaa torstaihin saakka (22.6).
Kustannus 35€ sis.pelin ja keittolounaan, toimikunta maksaa kuljetuksen, lähtö Joupin Cittari klo 6.30.

 

TÄRKEÄÄ INFOA SENIOREILLE

Muistakaapa arvon seniorit pysähtyä aktiivisemmin infotaulun kohdalla. (Turhan usein kuulee sanottavan, että jaa enpä minä ole katsonut koko taulua juuri koskaan). Taululle tulee viikon välein uutta toimintatietoamme.

Jo nyt muistutamme vuoden NAIS- ja MIESSENIORIKISASTA, johon lasketaan mukaan pb-pisteet kahdesta parhaasta seuraottelusta, viikkokisan pisteet ja mestaruuskisan pisteet. Seuraava seuraottelu onkin Tampereella juhannuksen jälkeen maanantaina 26.6 ja siitä tulee tieto lähiaikoina taululle.

Viikkokisan kumulatiivinen seuranta on nyt aloitettu ja nähtävissä tuon viereisen linkin kautta. (Huomatkaa, että taulukkojen tasoitukset ei ole välttämättä oikeita ja niillä on merkitystä vain tasatilanteessa tulosjärjestyksen määrääjänä)

Vielä kerran: Toimikunta toivoo viikkokisan ohella aktiivisuutta myös seuraotteluihin, mestaruuskisoihin ja toivottaa kaikille hyvää ja mukavaa pelikesää. (TR)

VIIKKOKILPAILUJEN SPONSORI

Viikkokilpailujen sponsori on tänä vuonna meidän oma proshop, joka sponsoroi jokaisen sarjan voittajia viikkokilpailuissa 20 € lahjakortilla. Lahjakortti on käytettävissä oman valinnan mukaan ostoihin proshopissa.

 

SENIORIT VALTIOVIERAILULLA TUKHOLMAN MAISEMISSA

Seuramme seniorit suuntasivat tämän kevään pelimatkan Tukholmaan 2. – 5.5. Matkaan lähti 37 pelaajaa tavoitteenaan lyödä pöytään heti kauden alkuun kovat näytöt kertomaan onnistuneesta talviharjoittelusta. Kovinta kevätkuntoa matkalla osoittivat SCR-voittajat Osmo Kiviluoto ja Anneli Räsänen, sekä pb-kisan kiertopalkinnon pokannut Martti Lehtivuori.

Golftunnelmaan tangon ja karaoken tahtiin:
Turun teminaalissa tapasimme Risto Nevalan ja kuulimme, että matkalla meitä viihdyttävät hänen lisäkseen tangokuninkaalliset Marko Lämsä ja Jukka Hallikainen. Niinpä koko Siljan tanssikansa saikin kuulla oikeaa varttuneen väen mieleistä tanssimusiikkia sekä Riston kuulutukset isosta EPG:n senioriporukasta ja meille osoitetuista hyvän golfmatkan terveisistä. Karaokebaarissa meitä viihdyttivät ainakin Yrjö Laukkanen, Martti Lehtivuori ja Esko Pollari, joka päätti illan nimenomaan golfarille tehtyyn tangoon tutuin sanoin: sä kuulut päivään jokaiseen sä kuulut aamuun ja iltaan, oot ensimmäinen aatoksissain, miete myös viimeinen.. Paluumatkalla karaokelle oli varattu kovin lyhyt aika ja esiintymään ennättivät vain kertaalleen Ylli, Esko ja illan päättänyt Raimo Hautala Moskovan valojen myötä.

Sattui ja tapahtui:
Matkalle pelasimme Kungsängenin ja Arningen kentät, jotka ovat Ruotsissakin varsin korkealle arvostettuja. Kenttien kunto oli viheriöiden osalta jopa erinomainen, mutta väylät olivat edelleen vielä melkoisen epätasaiset ilmeisesti vaikean talven jälkeen. Arningessa huomio kiintyi proshopin valtaisaan tavaravalikoimaan. Tuntui, että mailoja, palloja ja kaikkea oli varattu koko ”Ruotsin” tarpeisiin. Lieneekö sitten paikallinen tyyli, että meille niin tärkeät kaffeenisut loppuivat alkuunsa tai niitä ei ollut alun alkaenkaan tarjolla.

Ihmetystä herätti jonkin verran, että kaiken kaikkiaan hulppeissa kokonaisuuksissa pesu- ja pukutilat olivat varsinkin Arningessa minimaalisen pienet ja epäkäytännölliset yhteissaunasta alkaen. Tunnelma klubeilla oli kuitenkin leppoisan mukava hymyilevien ja ystävällisten isäntien merkeissä. Retken varmasti puhutuin asia oli yhden ryhmämme ”huippusuoritus”, sillä he erehtyivät avaamaan 10-tiiltä pallonsa 18-väylälle vastavirtaan ja onnistuivat pelaamaan sen lähes tiiauspaikalle asti monitasoviheriöitä (tiiauspaikkoja) ihmetellen, kunnes totuus sitten sennuillemme selvisi. (Kirjoittaja lupasi menomatkalla mediajulkisuutta näyttävistä suorituksista, mutta tässä yhteydessä jääköön nimet kuitenkin elämään vain suupuheisiin – joita asiasta epäilemättä riittää pitkälle kesään).

Menomatkan perinteisesti varsin visaisen bussivisailun voittajaksi selvisi Olavi Kokko, saaden 7-oikein kymmenestä jotenkin golfiin viittaavasta kysymyksestä. Toinen retken traditio – voittajaveikkaus kahden päivän parhaasta pb-pelaajasta osoittautui tänäkin vuonna varsin haastavaksi, sillä Martti Lehtivuoren voittoon uskoi vain 3 kanssapelaajaa. (Hyi – hävetkää) ja näin voittokerroin nousi poikkeuksellisen korkeaksi. Retken perinteisiin kuulunut skini osoitti mielenkiintonsa ja parhaat palat kuori tässä pelissä Ossi Haka-Risku. Reikävoitot jakaantuivat kuitenkin varsin isolle porukalle nimiä tässäkään yhteydessä enempää mainitsematta, sillä uskon voittajien tilittävän tulot kiltisti vaimojen pohjattomaan talouskassaan.

Summa summarum:
Retkellä riitti naurua ja iloista mieltä alusta loppuun ja tämä mukava tunnelma kantaa taas varmasti seniorimme hienoon pelikesään. Ehkäpä asian voi väljästi tulkiten paketoida matkan ensikertalaisen Matti Piitulaisen sanoin: ”Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani olla mukana tässä yhteisössä ja näissä tapahtumissa”. Sitähän me kaikki olemme – EPG:n etuoikeutettuja jäseniä nauttimassa hienosta liikunnasta ja hienosta golfyhteisöstä. (TR)

Tulokset: (eri liite)

 

LIITY SENIORIGOLFLIITON JÄSENEKSI JA NAUTI EDUISTA!

SGS:n jäsenenä saat käyttöösi edullisen 25 €uron jäsenmaksun vastineeksi merkittäviä etuja.
1. Pääset osallistumaan aluetourin kisoihin, joista ensimmäinen osakisa pelataan Ruuhikoskella 15.6.
2. Pääset hyödyntämään SGS:n 35-kentällä olevaa 128-pelioikeutta edulliseen 10 - 20 €uron kierroshintaan.
3. Saat jämäkkää golfasiaa sisältävän SGS:n jäsenlehden luettavaksesi.
4. Saat osallistua mukaviin SGS:n golftapahtumiin eri puolella Suomea sekä mahdollisuuden lähteä yhteisille täyden palvelun golfmatkoille maailmalle.
Seniorigolfliiton jäsenenä maailmankuvasi avartuu uusien tuttavuuksien, pelikenttien ja golfinformaation muodossa.

SGS:n toiminnasta saat parhaiten tietoa liiton linkin kautta. Mene sivustolle www.suomengolfseniorit.fi ja liity jäseneksi!
Jäsenasioita hoitaa liitossa Outi Kunttu. Outin puhelin on 0400 404010.

Eril

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry