Seuraa ja toimintaa - ensi vuonna 30 vuotta
Otsikossa tiivistyy urheiluseuran ajatus – toimitaan ihmisten kanssa yhdessä. On pelattu tutussa ja uudessa porukassa, kilpaan tai harrastaen. Talkoitakin on ollut monessa paikassa. Kaikki perustuu yhdessä tekemiseen sekä vapaaehtoisuuteen. Hyvässä seurassa on mielekästä toimia yhdessä.

Kiitokset kaikille osallistuneille – olitpa sitten toiminnan järjestäjä tai tapahtumaan osallistuva.


Kohti uutta kautta

Kilpailutoiminnassa ruvetaan näkemään laajuutta. Seuran kilpailut keräävät joka vuosi enemmän pelaajia ja pelaajat toivovat myös sitä, että kilpailuja on paljon. Kilpapelaajia osallistuu liiton kisoihin junioreissa aktiivisesti ja nuoret ovat tekemässä nousua kansallisiin aikuisten kisoihin. SM-mitalejakin on tänä vuonna tullut midien ja seniorien puolelta. Hieno juttu.

Hallinnossa toimikuntia ja niiden tehtäviä muutettiin vastaamaan tämän päivän toimintaa ja tarvetta. Olemme suorittamassa myös laatumerkkiä junioritoiminnasta. Lisäksi Ingolfiin on investoitu Trackman lyöntisimulaattori kaikkien käyttöön, joko pelaamista tai harjoittelua varten.

Seuramme on saanut myös uuden kunniapuheenjohtajan, sillä seuran kunniapuheenjohtajaksi valittiin Antti Peltoniemi syyskokouksessa. Antin pitkä ja vaikuttava työ golfin parissa saa näin ansaitun kunnian myös EPG:ssä.

Näissä ajatuksissa on mukava siirtyä kohti juhlavuotta. Golfkenttä ja palvelut ovat laadukkaalla tasolla, jonka pohjalle seuratoimintaa on hyvä rakentaa yhdessä. Ensi vuoden toiminnasta ja tapahtumista lisää uuden vuoden puolella.

Hyvää ja rauhallista joulua seuran jäsenille.

Juha-Pekka Soini
Seuran puheenjohtaja

toisen jutun kuva
Seuran päättäjäisissä riitti palkittavia. Kuvassa osa heistä.

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »