Swingi 2 / 2018
Hyvä lukija!

Heinäkuisista helteistä ollaan saatu nauttia jo pitkään ja pelikierroksia on meillä golffareilla kertynyt jo runsaasti. Nyt ollaankin jo siinä vaiheessa kesää, että on aika julkaista tämän golfkauden toinen Swingi! Tällä kertaa saamme kuulla, mitä asioita naispelaajat arvostavat golfissa ja erityisesti Ruuhikoskessa. Pääsemme myös kulkemaan lintuharrastajan matkassa ja oppimaan, mitä lintulajeja kenttämme ympäristössä lentelee. Lisäksi pääsemme lukemaan Eeli Kujanpään kuulumisia kesän kilpailuista ja Vierumäellä harjoittelusta. Lopuksi luvassa on pohdintaa golfareiden sosiaalisen median käytöstä, sekä kuvakilpailun parhaimmiston esittely!

Hauskoja lukuhekiä!

Mitä naiset arvostavat golfkentillä? >
Monimuotoinen Ruuhikoski linnun silmin >
Golflukion opeissa >
Somen käytöllä lisäarvoa Ruuhikoskelle >
Kuvakilpailun parhaat >

Nyt on teidän lukijoiden mahdollisuus vaikuttaa Swingin sisältöön! Kaipaamme palautetta, parannusehdotuksia, juttuvinkkejä – sana on vapaa! Mitä mieltä sinä olet Swingin sisällöstä ja siinä olevista artikkeleista? Mikä olisi sellainen aihe, josta haluaisit lukea, mutta josta emme ole vielä kirjoittaneet? Otamme vastaan mielellämme myös kommentteja Ruuhikosken viestinnästä yleisesti. Käy antamassa kommenttisi ja voit voittaa 30 euron lahjakortin Pro shopiin! Palautteiden lähettämiseen on aikaa 15.8. saakka. Palautelomakkeen löydät täältä.

palaute

Swingin julkaisusta vastasi Henna Niemi. Juttujen kirjoittajat on merkitty juttujen loppuun.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »