Swingi 3 / 2018
Hyvä lukija!


Ulkona alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että tämä golfkausi on laitettava pakettiin. Sen myötä on aika myös kauden viimeisen Swingin julkaisulle! Tällä kertaa pääsemme lukemaan hallituksen puheenjohtajan kuulumisia yhtiön tilanteesta, sekä seuran puheenjohtajan mietteitä muun muassa jäsenistön ikärakenteesta. Pääpainona tässä Swingissä on seuramme omat, tavalliset pelaajat. Saamme muun muassa kuulla, miten golffarit kuluttavat vapaa-aikaansa golfin lisäksi, miten junioreiden kausi on sujunut sekä mikä seniorigolfareita innostaa kilpailemaan.

Tähän loppuun voisi sanoa muutaman sanan Swingin lukijatilastoista. Uutiskirje lähtee hieman yli 1100 vastaanottajalle. Tänä vuonna lähetettyjen uutiskirjeiden avausprosentti on ollut noin 51%, joten hieman yli puolet vastaanottajista on avannut uutiskirjeen. Hienoa, että Swingi kiinnostaa EPG:n jäseniä!

Mukavia lukuhetkiä, palaamme jälleen ensi kaudella!

Hallituksen vinkkelistä >
Junioreiden mietteitä kesän jälkeen >
Mitä jäsenemme harrastavat golfkauden ulkopuolella? >
EPG numeroin >
Miksi 100 senioria tukkii kentän tiistaisin? >
Golf ja doping >

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »