Talvikausi alkaa EPG junioreilla 31.10.2016 Ingolfissa. Sivulta löydät ryhmäjaot ja tuntivaraukset kullekin ryhmälle lopussa. Tytöille pyritään järjestämään oma harrasteryhmä. Starttiryhmäläinen on uusi aloittava juniori seurassa mutta harjoittelee Albatrossin ryhmien aikaan. Ilmoittautuminen harjoituksiin vain seuran sivujen kautta. Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa 2 kertaa sopimalla asiasta Mika Sormusen tai Mika Tervalan kanssa ajankohdasta. Tuokaa myös kavereita tutustusmaan lajiin kouluista ja muista lajeista. Lauantaisin pidetään fysiikkaharjoitukset alustavasti klo 14-15 jonka jälkeen isoimilla alkaen 15-vuotiaat tai nuorempi erikseen sovittaessa valmennustoimikunnan pj. kanssa ja aikuiset pelaavat salibandya. Ilmoittautumisessa on myös kysely nuoremmille jos haluavat pelata salibandya tai jotain muuta lajia lauantaisin.

EPG Etelä-Pohjanman Golf ry harjoitusryhmät talvella 2017.

1. Pikkutiikerit (Alkaa 2017).

Liikuntaleikkikoulu 4 – 6 vuotiaille lapsille. Golfkerhossa harjoitellaan perusliikuntataitoja liikkuen ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota, karkea- ja hienomotorisia taitoja, tasapainoa, ryhtiä sekä silmän ja käden yhteistyötä. Harjoitellaan myös lajille ominaisia taitoja. Ryhmässä toimiminen ja ohjeiden kuuntelemisen harjoittaminen on myös golfkerhon tärkeitä tavoitteita. Lapsi osallistuu ryhmään oman aikuisen (esim. isän, äidin, mumman tai paapan) kanssa. Harjoitukset vetävät seuramme ohjaajat tai myös vanhemmat juniorit.

Hinta ja ajankohta määräytyy myöhemmin. Ryhmään voi laittaa ilmoittautumisia ja lisätietoihin jos olisi kiinnostusta aloittaa aikaisemmin.

1. Starttiryhmä

Golfin lajia aloitteleva uusi nuori tai jo hieman harrastanut alkaen esikoulu-ikäisestä ja olet 6-12 vuotiaita. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat mutta voit käyttää myös omia. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seura-ohjaajat.

Talvikauden hinta 120€ ja sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa ajalla ja seuran jäsenyyden. Tämä hinta on uudelle seuran jäsenelle. Starttiryhmäläinen ja Harrastaryhmä Albatrossiläinen harjoittelee samoissa ryhmissä jos ei riittävästi uusia. Marraskuu – Huhtikuu. Jäsenyyden kautta kuuluu vakuutukset lajille, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

2. Harrasteryhmä Albatrossi

Golfia jo harrastanut juniori joka tuntee lajitekniikan perusteet. Olet 7-15 vuotias. Juniorilla on omat välineet käytössä. Ryhmässä harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa keskittyen lajitekniikan vahvistamiseen ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy osittain leikinomainen tekeminen. Harjoituksia vetää seura-ohjaajat. Tytöille pyritään järjestämään omaryhmä.

Talvikauden hinta 130€ 1 kerta viikko ja 2 kertaa 200€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä harrasteryhmiin kuuluvilla on ilmaiset rangepallot.

3. Tsemppiryhmä Par (HCP 36-54)

Golfia harrastanut juniori jonka lajitaidot ovat jo kehittyneet siten että pelaat tai olet jo lähellä taitotasoa pelaamista ”isolla” kentällä. Talvikaudella harjoittelet 1-3 kertaa ja omatoimisesti 1-2 kertaa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun, lähipeliharjoittelua ja kesällä Par3-radan avulla peliharjoitteluun. Talvella harjoittelun lisäksi kuuluvat fysiikkaharjoitukset koulun salissa kerran viikossa. InGolfissa Trackman – tutkalaitetta tullaan käyttämään apuna tekniikan ja erilaisissa taitokilpailuissa. Fysiikkaharjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. Golfliiton talenttiryhmän valintaleiriä mukailevat fysiikkatestit järjestetään 2 kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä (lisämaksu). Harjoituksia vetää pääsääntöisesti Pro Mika Sormunen ja välillä seuraohjaaja. Tavoitteena on kehittää taitotasoa siten että tasoituksesi laskee lähelle 36:ta kun peliharjoittelua tehdään 2-3 kertaa viikossa kesäisin.

Talvikauden hinta 160€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 220€ ja 3 kertaa 320€. Juniorin on oltava myös seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä harrasteryhmiin kuuluvilla on ilmaiset rangepallot.

4. Tsemppiryhmä Eagle (HCP 16-36)

Golfia harrastanut juniori jonka lajitaidot ovat kehittyneet tasolle jossa mahdollisuus pelata lyöntipelikilpailuja golfliiton kilpailuissa. Talvikaudella harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja omatoimisesti 1-2 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa yhdistetään kilpailuja golfin eri osa-alueissa. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun ja lähipeliharjoitteluun. Talvella harjoittelun lisäksi kuuluvat fysiikkaharjoitukset koulun salissa kerran viikossa. InGolfin halliin tulevaa Trackman – lyöntitutkaa tullaan käyttämään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Fysiikkaharjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. Golfliiton talenttiryhmän valintaleiriä mukailevat fysiikkatestit tullaan järjestestämään kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä (lisämaksu). Harjoituksia vetää Pro Mika Sormunen.

Talvikauden hinta 180€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 240€ ja 3 kertaa 340€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivakuutus, golflehti ja kesällä harrasteryhmiin kuuluvilla on ilmaiset rangepallot.

5. Kisaryhmä (HCP 0-16).

Ryhmässä harjoittelevat kilpailevat säännöllisesti golfliiton kilpailuja tsemppi-, aluetour, Finish Junior Tour tai myös FT-kisoja. Ryhmäläiset harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa ohjatusti ja omatoimisesti 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät kaikkia golfin osa-alueita. Harjoituksissa keskitytään svingiharjoitteluun ja lähipeliharjoitteluun. Vanhemmille junioreille annetaan kuntosaliharjoitteluun ohjeistus talvikaudelle fysiikkaharjoittelun lisäksi. Fysiikkaharjoituksia yhdistetään myös lajiharjoituksiin esimerkiksi yhdistämällä golflyönti ja tasapainoharjoitus. Harjoituksiin yhdistetään kilpailuja eri osa-alueissa. Trackman – lyöntitutkaa tullaan käyttämään apuna tekniikan kehittämisessä ja lyönnin analysoimisessa. Fysiikka harjoitukset keskittyvät koordinaatioon, tasapainoon sekä kehon hallintaan. Ryhmälle järjestetään fysiikkatestit 2 kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä (lisämaksu). Harjoituksia vetää Pro Mika Sormunen.

Talvikauden hinta 190€ 1 kerta viikko, 2 kertaa 270€ ja 3 kertaa 380€. Juniorin oltava seuran jäsen. Jäsenyyden kautta kuuluu lajivaluutus, golflehti ja kesällä harrasteryhmiin kuuluvilla on ilmaiset rangepallot.

 

Fysiikkaharjoitukset järjestetään kilparyhmille Pruukin koululla klo 14-15 jotka vetää Pro Mika Sormunen tai joku muu. Talvikausi on marraskuu – huhtikuu ja poikkeuksena pyhät, koululaisten lomaviikot ja joulutauot jolloin ei ole harjoituksia. Talviharjoittelun aikana tullaan pitämään lähipelitestiä Ingolfissa mahdollisuuksien mukaan, erilaisia viikkokilpailuja (palkintona mainetta ja kunniaa). Tarjontaan tulee myös liikkuvuustestit, analyysit ja harjoitteet. Harjoitusryhmissä käyvillä on oikeus Ingolfin lyöntipaikkojen käyttöön. Tracmannin yksityiskäyttö on erillistä maksua vastaan. Jos on kysyttävää omasta ryhmästä tai tarvetta mennä toiseen ryhmään tasoituksen mukaan ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. HCP-rajat ovat ohjeellisia ja valmennustoimikunta ja valmentajat määrittelevät kullekin juniorille oikean ryhmän lopullisesti.

Sisaralennus nuorimmasta 30€.

EPG ry Juniori- ja valmennustoimikunta.

Mika Tervala

044 51 26 010

 

Talviharjoittelun ryhmät 2017

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry