Etelä-Pohjanmaan Golf ry toimintasuunnitelma 2017

 

Tiivistelmä


Etelä-Pohjanmaan Golf ry järjestää jäsenistölleen aktiivista golftoimintaa läpi kauden. Jäseniä seurassa on 1397.
Talviharjoittelumahdollisuudet ovat pääosin Ingolfissa sekä yksittäiset lyöntivuorot Wallsport- areenalla. Ingolfissa vuoden käytössä ollut Trackman-lyöntisimulaattori antaa enemmän harjoitte-lumahdollisuuksia sekä lisää harjoittelukapasiteettia. Oheisharjoituksia järjestetään alueen eri liikuntatiloissa, mm. Pruukin koulun liikuntasalissa. Juniori- ja aikuispelaajista muodostuvat harjoitteluryhmät ovat käynnistyneet marraskuussa ja viimeiset alkutalven aikana. Junioreille on järjestetty eri ryhmiä taito- ja tavoitetason mukaisesti. Edellisenä vuonna aloitetut Pro Training- ryhmät saavat jatkoa myös tulevalla golfkaudella. Golfopetuksesta vastaa pro Mika Sormunen ja erikseen nimettävät seuraohjaajat.
Kilpailutoimintaa jatketaan aktiivisena, kilpailumäärää kuitenkin hieman vähentäen. Viikonloppuisin pelataan avoimia klubikilpailuja. Seuran arvokilpailuja ovat lyönti- ja reikäpelimestaruuskilpailut. Kilpailukalenterin rakentamisessa otetaan huomioon aiempien vuosien osanottajamääriä.
24h golf, junioreiden tukigolf ja Green Card- kurssit kuuluvat olennaisena osana kauden toimintaan kilpailujen ohella. Seuran järjestämiä tapahtumia on noin 100 kilpailut mukaan lukien.
Talous pysyy tasapainossa aktiivisella seurannalla ja budjettisuunnittelulla.
Mid-toimikunta järjestää kansainvälisen pelimatkan kauden aikana.
Kauden päättäjäiset pidetään joulukuussa 2017.

Lataa toimintasuunnitelma 2017 tästä

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry