Tukea junioreille - 24h golfissa mukana Jari-Matti Latvala ja Jukka Hallikainen
24h golf pelataan tänä kesänä ensimmäista kertaa Ruuhikosken golfkentällä. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa seuramme junioritoimintaan. Tänä vuonna vastaava tapahtuma järjestetään kaiken kaikkiaan 42 eri golfseurassa ympäri Suomen.24h golf pelataan Ruuhikoskella 6.7-7.7.2016. Kilpailu alkaa 6.7.2016 kello 12.00 päättyen 7.7.2016 kello 12.00. Tarkoituksena on, että pelikolmikko Kallantie, Järvelä ja Haaramäki pelaavat vuorokauden aikana vähintään kuusi täyttä kierrosta, tehden mahdollisimman monta par- tai parempaa tulosta. Lisäksi Ruuhikoskelle saapuu 6.7.2016 pelaamaan myös valtakunnallisia julkkiksia; tangokuningas Jukka Hallikainen ja rallitähti Jari-Matti Latvala. Ja kuka tietää, heitä voi tulla myös lisää.


Jokainen voi olla mukana tukemassa junioritoimintaaKuinka EPG ry:n jäsen voi lähteä mukaan 24h golfiin ja tukemaan seuramme junioritoimintaa? Jokainen voi käydä ilmoittamassa nimensä ja jäsennumeronsa joko caddiemasterille tai ilmoittautumalla Nexgolfissa sinne erikseen luotuun kilpailuun. Nexgolfissa tukijaksi ilmoittautuminen tapahtuu siis samalla tavalla kuin ilmoittaisi itsensä muihin kilpailuihin. Tällä kertaa ilmoittautuminen ei kuitenkaan velvoita kilpagolfkierrokseen vain Ruuhikosken 24h golfin pelikolmikon tulostehtailua voi jännittää joko paikanpäällä peliä seuraten tai vaikka ihan vain kotisohvalta.
Mitä tukijaksi ilmoittautuminen sitten tarkoittaa?

Pelikolmikon yhteenlasketut par- tai paremmat tulokset maksavat tukijalle aina 0,20 euroa / kappale. Mikäli kolmikko tekee kuuden kierroksen aikana esim. yhteensä 49 par- tai parempaa tulosta, maksaa se tukijalle 9,80 euroa. Maksimi summa, mitä yksittäinen tukija joutuu maksamaan, on 20,00 euroa. Halutessaan tukija voi jännittää pelikolmikon tulostehtailua myös ilman 20,00 euron kattosummaa. Näin on helppo lisätä pelikolmikon painetta yön pikkutunneilla ja auttaa heitä saavuttamaan reilusti yli 100 par- tai parempaa tulosta. Mikäli et siis halua käyttää 20,00 euron kattosummaoptiota, ilmoittauduthan suoraan caddiemasterille ja ilmoitat asiasta.Tukisumma laskutetaan kilpailun jälkeen jokaiselta tukijalta erikseen. Nyt on siis hieno mahdollisuus, ilman suuria taloudellisia uhrauksia, päästä kannustamaan pelikolmikkoa tulostehtailuun ja samalla myös EPG ry:n juniorit kiittävät!Terveisin


EPG ry

Mika Koivupuisto

Varapuheenjohtaja

Junioreiden kesäleiri
Tukemalla 24h-golfia voit antaa osuutesi junioritoimintaan.

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »