16.11.2015
UUSI STARTTIRYHMÄ JUNIOREILLE ALKAA!!

Joulukuussa aloitamme uuden STARTTIRYHMÄN joka ponnahduslauta golfin maailmaan leikkimielisellä harjoittelulla, kivoilla tasapaino- ja koordinaatio harjoituksilla joka tukee kokonaisvaltaista kehonhallintaa josta on apuja golfiin ja muihinkin lajeihin. Harjoituksissa pääset myös tutustumaan golfin lajitekniikkaan. Tarjoamme yhden tunnin viikossa lauantaisin todella hienolla uudella Pruukin yhtenäiskoulun liikuntasalissa, Törnäväntie 27. Välillä käydään tutustumassa seuran Ingolf sisäharjoittelukeskukseen, jossa voit lyödä oikeata golfpalloa lyöntiverkkoon ja harjoitella lähipeliä zippaten ja putaten. Starttiryhmä on tarkoitettu uusille aloitteleville tai olet jo kesällä Koivupuisto Juniorigolfissa tutustunut lajiin. Jos innostuit lähde katsomaan millaisia elämyksiä seuramme tarjoaa junioreille. Golfissa juniori on 21-vuotiaaksi asti ja seurassamme lajia harjoitellaan ryhmissä painottuen ikäryhmän ja tason mukaisesti. Seurassamme on mahdollisuus joko harrastaa golfia käyden ohjatussa harjoittelussa läpi juniori-iän tai voit halutessasi taitojen kehittyessä halutessasi alkaa kilpailemaan seuran omissa kisoissa tai lähteä golfliiton kilpailuihin tutustumaan muihin harrastajiin kilpailujen merkeissä.

Ryhmissä on vielä tilaa (9.12.2015).

STARTTIRYHMÄ

Ryhmän harjoitukset alkavat lauantaina 5.12.2015 Pruukin yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Golfin lajia aloitteleva nuori tai jo hieman harrastanut alkaen esikoulu-ikäisestä ja olet 6-12 vuotiaita. Käytössäsi on harjoituksissa seuralta golfmailat mutta voit käyttää myös omia. Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa keskittyen myös lajitekniikkaan ja ennenkaikkea oman kehon tuntemiseen erilaisten tasapaino-, koordinaatio-, yms. muiden vastaavien harjoitteiden avulla. Pyritään kokonaisvaltaiseen motoriseen kehittymiseen. Kaikkiin harjoituksiin liittyy leikinomainen tekeminen. Ryhmän harjoitusten sisällöstä ja vetämisestä vastaa seuraohjaajat Pasi Laasala, Petri Vainio ja tarvittaessa muut seuramme aktiivit ovat tuuraamassa.

Talvikauden hinta 120€ ja sisältää yhden tunnin opetuksen viikossa ajalla Joulukuu - Huhtikuu ja seuran jäsenyyden. Jäsenyyden kautta kuuluu vakuutukset lajille, golflehti ja kesällä jäsenillä on ilmaiset rangepallot kun kuuluvat harjoitusryhmiin.

Harjoitukset on Pruukin yhtenäiskoululla (Törnäväntie 27) lauantaisin klo 14-14.45 tai ryhmän koon mukaan välillä käydään Ingolfissa harjoittelemassa. Kulku liikuntasaliin vanhan rakennuksen ja uuden salin välisestä ovesta ja autot koulun sisäänkäynnin edessä olevalle parkkipaikalle.

 Golf tarjoaa monipuolista harjoittelua, esittelyvideoon Youtube linkki (aukeaa uuteen ikkunaan).

Talviharjoittelu on alkanut harraste- ja kilparyhmien osalta Marraskuussa ja ryhmissä on vielä tilaa uusille harrastajille. Katso lisätietoa talviharjoittelu sivulta. Harrasteryhmien harjoituksen ovat MA klo 17-18 ja TI klo 18-19 joissa on vielä tilaa. Jos haluat liittyä harraste- tai kilparyhmiin otathan yhteyttä Mika Sormuseen tai Mika Tervalaan.

Imoittautumiset harjoituksiin seuran sivuilta, linkki --> ILMOITTAUTUMINEN lisäinfo seuramme harjoitusryhmistä talvelle löytyy kohdasta linkki --> TALVIHARJOITTELU.

Kun heräsi kysymyksiä otathan yhteyttä, Mika Tervala, 044 51 26 010 tai mikatervalagolf@gmail.com

Terveisin

EPG ry:n Juniori- ja valmennustoimikunta.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry