valmentajat Ruuhikoskella

 Pro Mika Sormunen 

050-307 9511/ msormunen(ät)gmail.com

Hei!

Nimeni on Mika Sormunen ja toimin Prona Ruuhikoskella.

Koulutukseltani olen liikunnaohjaaja sekä golfin ammattivalmentaja.

Olen kotoisin Itä-Suomesta, tarkemmin sanottuna iloisesta Etelä-Karjalasta, Imatralta, jossa oma golfurani alkoi vuonna 1990. Kun kävin palloja keräilemässä paikallisen kentän metsiköistä aloin kiinnostua itse pelaamisesta ja tutustuinkin sitten muihin samanikäisiin poikiin jotka pelasivat golfia. Heidän kanssaan opettelin pelin saloja paikallisella harjoitusalueella. Saatuani Green Cardin ei minua saanut kentältä pois kulumallakaan. Oma kilpailu-ura lähti saman tien käyntiin ja kävinkin aktiivisesti ympäri Suomea kilpailemassa. Kiinnostus opettamiseen alkoi 2001 aloittaessani opinnot Vierumäen Urheiluopistolla. Liikkunnanohjaajaopintojen lomassa pääsinkin opettajaksi Vierumäki GolfSchooliin, jonka palveluksessa toimin vuodesta 2002 vuoteen 2007 saakka. Sen jälkeen tie vei takaisin Itä-Suomeen ja Savonlinnaan jossa toimin Kerigolfin prona 2007-2012. Savonlinnan vuosien jälkeen elämä heitti Etelä-Pohjanmaalle ja Kauhajoelle. Aloitin työt Botnia Golfin pro:na 2012 ja tulen jatkamaan siellä myös seuraavana kesänä Ruuhikosken ohessa.

Golf on huikea laji, jossa ihminen kokee koko tunneskaalan laidasta laitaan. Samalla saa hyvää liikuntaa kauniissa luonnonmaisemassa mukavien ihmisten seurassa ja onnistumisten siivittämänä.

Tervetuloa!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry